گزارش فوری راه ابریشم
-
Amin Rm
نه من چنین چیزی رو نمیگم
تعداد مناسب و کافی برای مبحث تو راه ابریشم قرار گرفتهشما مفهوم رو یاد بگیرید و تست ها رو بزنید همه تیپ تست ها پوشش داده شده
مهم اینه یاد بگیرید و تست به اندازه کافی بزنیداین اندازه کافی هم تو راه ابریشم آورده شده
@m-an
سلام ادمین جان ، فیلم های حل تست فیزیک ۳ فرسنگ هفت فقط تا تست ۲۰ هست و اون ۱۸ تست بعدیش نیست و فیلم ها رفته سراغ فیزیک یازدهم ، پیگیری کنید لطفا. -
@m-an
سلام ادمین جان ، فیلم های حل تست فیزیک ۳ فرسنگ هفت فقط تا تست ۲۰ هست و اون ۱۸ تست بعدیش نیست و فیلم ها رفته سراغ فیزیک یازدهم ، پیگیری کنید لطفا.Amo Killli سلام به نظرم برای این موارد تیکت بزنید خیلی بهتر باشه
من هم اون سری برای جلسات تست فیزیک تجربی تیکت زدم خیلی زود درستش کردن -
Amo Killli سلام به نظرم برای این موارد تیکت بزنید خیلی بهتر باشه
من هم اون سری برای جلسات تست فیزیک تجربی تیکت زدم خیلی زود درستش کردن@نگین-محمدیان تیکت چیه
-
@نگین-محمدیان تیکت چیه
Abolfazl 3
تو سایت خود آلا -
@نگین-محمدیان تیکت چیه
Abolfazl 3 در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
@نگین-محمدیان تیکت چیه
تیکت پشتیبانی توی سایت هست
اون سه تا خط سمت راست رو بزنید آخرین مورد
اونجا مشکلی که هست رو بگید بعد دسته بندی راه ابریشم رو انتخاب کنید پشتیبانی خیلی بهتر میتونه کارتون رو پیگیری کنه و جواب رو همونجا براتون ارسال میکنن -
قبلا در مورد تعداد تست ها گفته بودین و همون موقع جواب داده شد
ایشون گفتن همه تیپ تست ها پوشش داده شده.
تعداد تست ها با توجه به مبحث مناسب هستن
مفهوم رو یاد بگیرید و تست مناسب بزنید@m-an دقیقا درسته
-
Abolfazl 3
تو سایت خود آلامحمد مودب ممنونم
-
Abolfazl 3 در
@نگین-محمدیان تیکت چیه
تیکت پشتیبانی توی سایت هست
اون سه تا خط سمت راست رو بزنید آخرین مورد
اونجا مشکلی که هست رو بگید بعد دسته بندی راه ابریشم رو انتخاب کنید پشتیبانی خیلی بهتر میتونه کارتون رو پیگیری کنه و جواب رو همونجا براتون ارسال میکنن@نگین-محمدیان مرسی
-
من که کلا فقط تستای آموزشی آقای طلوعی مال مدار رو زدم ۶۷ شد درصد کانونم
دوازدهم که اصلا نرسیده بودم بخونم تازه الان شروع کردم فصل ۴ رو ولی فصل ۴ همون تستایی که گذاشتن بسه به نظرم چون بار تستی نداره زیاد فصلش ولی فصل دو یازدهم میشد مثلا بیشتر گذاشت ولی با همونا هم سیراب میشی درضمن جمع بندی پایه هم هست مثل گدار که مال نیم سال اول دوازدهم بود و اونجا هم تست میزارن و کلیییی آزمون هم میتونین بزنین
در کل من فقط روند انتشار راضی نبودم و دیگه چه کنیم اینجوری شده و باید بسازیم هر چی هم بگیم نمیشه
-
دوازدهم که اصلا نرسیده بودم بخونم تازه الان شروع کردم فصل ۴ رو ولی فصل ۴ همون تستایی که گذاشتن بسه به نظرم چون بار تستی نداره زیاد فصلش ولی فصل دو یازدهم میشد مثلا بیشتر گذاشت ولی با همونا هم سیراب میشی درضمن جمع بندی پایه هم هست مثل گدار که مال نیم سال اول دوازدهم بود و اونجا هم تست میزارن و کلیییی آزمون هم میتونین بزنین
در کل من فقط روند انتشار راضی نبودم و دیگه چه کنیم اینجوری شده و باید بسازیم هر چی هم بگیم نمیشه
Alireza K 1 خب به نظر شما ۲۰ تا تست اخه ؟
-
Alireza K 1 خب به نظر شما ۲۰ تا تست اخه ؟
-
Amin Rm خوب اولا که بقیش حل میشه
بعد کنکورچه های عیدم هست
4 تا ازمونم هست
اینارو جمع بزنی فکر میکنم 80 90 تا تست بشه دیگهMahdi Jafari 1 تو عید چه کار میکنن من خبری ندارم. میشه شما بگید.
-
Mahdi Jafari 1 تو عید چه کار میکنن من خبری ندارم. میشه شما بگید.
Amin Rm در
تو عید جلسه های تست و کنکورچه ها تکمیل میشه
-
Amin Rm در
تو عید جلسه های تست و کنکورچه ها تکمیل میشه
Abolfazl Sattari یعنی تو عید تست بیشتر حل میشه؟
-
-
Amin Rm اینجوری گفتن
Mahdi Jafari 1 کجا و کِی گفتن. یادم نمیاد.
-
تقتان ظبط میشه برای عید؟
-
Alireza K 1 منم با روند انتشار مشکل دارممم اگه نه همه چیز خوبه جمع بندی پایه؟؟؟؟ کجا؟
-