راه ابریشم فیزیک
-
javad jafari شما سبک تدریس هر دو استاد رو دیدین؟
lAmir hossein ن ولی بعضی وقتا اموزش معلم رو همراه اموزش اقای کارزانیان میبینم قاطی میکنم خواستم توعم این شکلی نشی
-
سلام بچه ها میشه لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگمم
من دوازدهم تجربی هستم برای فیزیکم راه ابریشم تجربی گرفته بودم ولی واقعا بعضی جاها اصلااا نمیتونم تدریس آقای کازرانیان(مخصوصا برای حل تست ها رو درک کنم)
ولی بچه هایی که راه ابریشم فیزیک اقای طلوعی گرفتن همه راضی هستن و کلن سبک تدریس فیزیک آقای طلوعی با آقای کازرانیان متفاوته برای همین منم تصمیم گرفتم فیزیک آقای طلوعی بگیرم
ولی واقعا میترسم نتونم تموم کنم
میشه راهنماییم کنید و اگه استفاده کردین از تجربیاتتون بگینlAmir hossein سلام من هم فیزیک تجربی استاد کازرانیان رو دارم خیلی راضی هستم
اوایل ذهنیت خوبی نداشتم و زیاد توجه نمیکردم به تدریسشون بخاطر همین مثل بقیه میگفتم استاد خوب درس نمیده و ...
ولی چند فرسنگ بعد جدی گرفتم و با حواس کامل جمع گوش دادم و نکات رو خودم یادداشت میکردم،الان نتیجه خیلی بهتر شده واقعا
مخصوصا اینکه به پیشنهاد یکی از بچه ها خودم تست ها رو چند باره حل میکنم واقعا راضی هستم
در اینکه استاد طلوعی هم عالی هستن شکی نیست ولی بستگی به همت شما هم داره که تو این مدت بتونید خودتون رو دوباره با یه تدرس متفاوت دیگه از استاد طلوعی جور کنید یا نتونید
یکم با ذهن باز تری به تدرس استاد کازرانیان نگاه کنید ان شالله نتیجه میگیرید -
lAmir hossein ن ولی بعضی وقتا اموزش معلم رو همراه اموزش اقای کارزانیان میبینم قاطی میکنم خواستم توعم این شکلی نشی
javad jafari ممنونم از محبتت
کلن آقای کازرانیان در سطح بالا و کلی تدریس میکنن -
lAmir hossein سلام من هم فیزیک تجربی استاد کازرانیان رو دارم خیلی راضی هستم
اوایل ذهنیت خوبی نداشتم و زیاد توجه نمیکردم به تدریسشون بخاطر همین مثل بقیه میگفتم استاد خوب درس نمیده و ...
ولی چند فرسنگ بعد جدی گرفتم و با حواس کامل جمع گوش دادم و نکات رو خودم یادداشت میکردم،الان نتیجه خیلی بهتر شده واقعا
مخصوصا اینکه به پیشنهاد یکی از بچه ها خودم تست ها رو چند باره حل میکنم واقعا راضی هستم
در اینکه استاد طلوعی هم عالی هستن شکی نیست ولی بستگی به همت شما هم داره که تو این مدت بتونید خودتون رو دوباره با یه تدرس متفاوت دیگه از استاد طلوعی جور کنید یا نتونید
یکم با ذهن باز تری به تدرس استاد کازرانیان نگاه کنید ان شالله نتیجه میگیرید@نگین-محمدیان ممنونم از راهنماییتون
بله واقعا ترس خودمم از این هست که نتونم ارتباط بگیرم و کلن همه چیز قاطی کنم
اتفاقا مشکل اصلی من همینه که استاد بعضی تست ها رو خیلی کلی حل میکنن و من نمیتونم خوب درک کنم چی به چی شد -
javad jafari ممنونم از محبتت
کلن آقای کازرانیان در سطح بالا و کلی تدریس میکننlAmir hossein کاری نکردم
-
lAmir hossein سلام من هم فیزیک تجربی استاد کازرانیان رو دارم خیلی راضی هستم
یکم با ذهن باز تری به تدرس استاد کازرانیان نگاه کنید ان شالله نتیجه میگیرید@نگین-محمدیان یک سوال داشتم
شما فیلم درسنامه رو چندبار میبینید یا تستها فقط؟ -
@نگین-محمدیان یک سوال داشتم
شما فیلم درسنامه رو چندبار میبینید یا تستها فقط؟javad jafari یک بار درسنامه میبینم و بعد میرم سراغ تست ها
-
lAmir hossein کاری نکردم
-
@نگین-محمدیان ممنونم از راهنماییتون
بله واقعا ترس خودمم از این هست که نتونم ارتباط بگیرم و کلن همه چیز قاطی کنم
اتفاقا مشکل اصلی من همینه که استاد بعضی تست ها رو خیلی کلی حل میکنن و من نمیتونم خوب درک کنم چی به چی شدlAmir hossein خواهش میکنم
ببینید نفهمیدن یه سری تست ها و مطالب کاملا طبیعیهمخصوصا تو قسمت های فیزیک دوازدهم
چون من با فیزیک مدرسه و دبیرمون جلو نمیرم
شده خیلی وقتا چند باره فیلم تدریس رو میبینم تا متوجه بشم
یه نکته دیگه استاد یه سری جاها سطح بالا تدریس میکنن خودشون هم میگن اینا نکاتی هست که تو کتاب نیومده ولی بهتره بدونید
من اول میگفتم خب تو کتاب که نیست پس چرا بخونم؟! و اونجا رو گوش نمیدادم
ولی یکی از آزمون ها دقیقا دست گذاشتن رو اون نکات به اصطلاح خارج از کتاب
بعد اون برام تجربه شد به همه نکات توجه کنم و خیلی عالیه که استاد بعضی وقتا بالاتر از سطح کتاب درس میدن
واسه حل تست ها خب ببینید دیگه خودتون حواس جمع باشید هر عملیاتی که استاد نوشت شما هم بلافاصله بنویسید نذارید تا اخر جمع بشن همشون
بعد یه نگاه به نوشته ها بندازید و دقیقا خودتون بیاید اونا رو بدون نگاه کردن بنویسید
شاید شبیه به حفظ کردن باشه ولی این دست به قلم خودتون خیلی عالیه و کمک میکنه -
شما فیلم درسنامه رو چندبار میبینید یا تستها فقط؟javad jafari در راه ابریشم فیزیک گفته است:
شما فیلم درسنامه رو چندبار میبینید یا تستها فقط؟من درسنامه قسمت های فیزیک 12 چون اولین باره و جدید هست واسم خیلی وقتا شاید دو سه بار هم ببینم
ولی حل تست فقط یه بار فیلمش رو میبینم و یادداشت کنم
بعد اون خودم دوباره تست ها رو حل میکنم گاهی وقتا مبحث سنگین تر باشه یه سری تستا رو سه بار حل میکنم
البته نه اینکه هر سه بار تو یه روز باشه، تو بازه و روزای مختلف حلشون میکنم -
javad jafari در راه ابریشم فیزیک گفته است:
شما فیلم درسنامه رو چندبار میبینید یا تستها فقط؟من درسنامه قسمت های فیزیک 12 چون اولین باره و جدید هست واسم خیلی وقتا شاید دو سه بار هم ببینم
ولی حل تست فقط یه بار فیلمش رو میبینم و یادداشت کنم
بعد اون خودم دوباره تست ها رو حل میکنم گاهی وقتا مبحث سنگین تر باشه یه سری تستا رو سه بار حل میکنم
البته نه اینکه هر سه بار تو یه روز باشه، تو بازه و روزای مختلف حلشون میکنم@نگین-محمدیان بله منم خیلی وقت ها میشه تست ها رو چند بار میبینم مثلا توی مدار ها اقای کازرانیان بعضی تست ها رو خیلی کلی حل میکنن من نمیتونم درک کنم برای همین زده میشم
-
ولی الان هم به این نتیجه رسیدم که نمیشه فیزیک ریاضی بگیرم چون سبک تدریس اقای طلوعی و کازرانیان خیلی با هم متفاوته و کلن دیگه همین دوتا چیزی رو هم که یاد گرفتم قاطی میکنم
-
من تدریس اقای کازرانیان رو ندبدم اما اقای طلوعی یه جوری دلو روده یه فرمول رو تیکه پاره میکنن و میریزه جلوت که امکان نداره نفهمی
-
javad jafari به خدا خودمم موندم چیکار کنم میترسم برم بگیرم کلن قاطی کنم همین دوتا چیزی هم که یاد گرفتم
نمیدونم تدریس استاد کازرانیان دیدین یانه ولی ایشون خیلی کلی حل میکنن بعد من هر چقدر نگاه میکنم نمیفهمم چی به چی شد
کلن سبک تدریسشون مفهومی محوره و زیاد روی روش های تستی و کوتاه پیش نمیرنlAmir hossein من همین دیدگاه و نسبت به اقای طلئعی دارم یعنی نمیفهمم تدریس شونو
به نظرم فایل های نمومنه شونو نگاه کن
و در کا خریدن یه فیزیک دیگه کار منطقی نیست سعی کن درسنامه کتاب کمک درسی یا فیلم های تدریس قلم چی و ببینی بالاخره که میفهمی و اینکه مطمن باش تست هایی که معلم حل میکنه تو راه ابریشم برای همه دروس اصلا کافی نیست خودت که تست بیشتر بزنی قلق دستت میاد و میفهمی
کلا فیزیک اولش اینطوریه که نمیفهمی سعی کن از فصلی شروع کنی که دوسش داری و نسبت به بقیه بیشتر بلدی اون موقع میفهمی که مشکل تدریس معلم نیست خودتی
منم مثل شما بودم ولی با تدریس اقای کازرانیان و حل تست تونستم فیزیک وبالای 60 بزنم منی که فیزیکم منفی بود -
من دوازدهم تجربی هستم برای فیزیکم راه ابریشم تجربی گرفته بودم ولی واقعا بعضی جاها اصلااا نمیتونم تدریس آقای کازرانیان(مخصوصا برای حل تست ها رو درک کنم)
ولی بچه هایی که راه ابریشم فیزیک اقای طلوعی گرفتن همه راضی هستن و کلن سبک تدریس فیزیک آقای طلوعی با آقای کازرانیان متفاوته برای همین منم تصمیم گرفتم فیزیک آقای طلوعی بگیرم
میشه راهنماییم کنید و اگه استفاده کردین از تجربیاتتون بگینlAmir hossein سلام عزیزم شما لازم نیست که تمام تست ها رو متوجه بشی یکسری تست ها واقعا سخته و منی که با ایشون درصدام 70 هست هم بعضی تست ها رو نمیزنم چون میدونم نمیفهمم و فقط وقتمو هدر میدم شما هم که نمیخواید 100 بزنید پس سعی کنید اینجور تست ها رو بعد 5، 6 دقیقه فکر روش بی خیالش شید، سر کنکورم باید از این سوالا بگذرید فکر نکنید حتما لازمه درصد خیلی بالا کسب کنید (کارنامه رتبه های پارسال رو ببینید خودتون متوجه میشید)
-
میشه راهنماییم کنید و اگه استفاده کردین از تجربیاتتون بگینlAmir hossein از نظر من البته اگه بی ادبی نباشه سبک سوالات ریاضی و تجربی تو فیزیک متفاوته پس تدریس ها هم متفاوته ضمنا فیزیک یک درس مفهومیه بیشتر تا تدریسی با حل تست میتونی یکمی بیشتر درکش کنی قرارم نیست کنکور رو ۱۰۰ بزنی چون واقعا لزومی ام نداره وقتت رو بزار روی حل تست یکی دو بار حلشون کن احتمالا بالای ۵۰ میزنی
-
من تدریس اقای کازرانیان رو ندبدم اما اقای طلوعی یه جوری دلو روده یه فرمول رو تیکه پاره میکنن و میریزه جلوت که امکان نداره نفهمی
Masih shirdel بله تدریس هر دو استاد خوب هست ولی آقای کازرانیان بیشتر مفهومی مسائل جلو میبرن ولی آقای طلوعی با کمک فرمول ها و راه حل های تستی
-
lAmir hossein من همین دیدگاه و نسبت به اقای طلئعی دارم یعنی نمیفهمم تدریس شونو
به نظرم فایل های نمومنه شونو نگاه کن
و در کا خریدن یه فیزیک دیگه کار منطقی نیست سعی کن درسنامه کتاب کمک درسی یا فیلم های تدریس قلم چی و ببینی بالاخره که میفهمی و اینکه مطمن باش تست هایی که معلم حل میکنه تو راه ابریشم برای همه دروس اصلا کافی نیست خودت که تست بیشتر بزنی قلق دستت میاد و میفهمی
کلا فیزیک اولش اینطوریه که نمیفهمی سعی کن از فصلی شروع کنی که دوسش داری و نسبت به بقیه بیشتر بلدی اون موقع میفهمی که مشکل تدریس معلم نیست خودتی
منم مثل شما بودم ولی با تدریس اقای کازرانیان و حل تست تونستم فیزیک وبالای 60 بزنم منی که فیزیکم منفی بودaylar mo میدونید چی آقای کازرانیان سریع حل میکنن و ی دفعه جواب اخر به دست میارن مثلا من تست های مدار اخرش که میخوان جریان ها رو تقسیم کنن اصلا متوجه نمیشم چیکار میکنن با اینکه حتی چندین بار بر میگردم عقب و دوباره نگاه میکنم
-
lAmir hossein سلام عزیزم شما لازم نیست که تمام تست ها رو متوجه بشی یکسری تست ها واقعا سخته و منی که با ایشون درصدام 70 هست هم بعضی تست ها رو نمیزنم چون میدونم نمیفهمم و فقط وقتمو هدر میدم شما هم که نمیخواید 100 بزنید پس سعی کنید اینجور تست ها رو بعد 5، 6 دقیقه فکر روش بی خیالش شید، سر کنکورم باید از این سوالا بگذرید فکر نکنید حتما لازمه درصد خیلی بالا کسب کنید (کارنامه رتبه های پارسال رو ببینید خودتون متوجه میشید)
@mohammad-m ممنون از راهنماییت بله باید سعی کن بیشتر با تدریس استاد ارتباط برقرار کنم انشالله که وضعیتم بهتر میشه
-
lAmir hossein از نظر من البته اگه بی ادبی نباشه سبک سوالات ریاضی و تجربی تو فیزیک متفاوته پس تدریس ها هم متفاوته ضمنا فیزیک یک درس مفهومیه بیشتر تا تدریسی با حل تست میتونی یکمی بیشتر درکش کنی قرارم نیست کنکور رو ۱۰۰ بزنی چون واقعا لزومی ام نداره وقتت رو بزار روی حل تست یکی دو بار حلشون کن احتمالا بالای ۵۰ میزنی