●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
SJY ممنونم همچنین
-
@dr-mahh
ممنون ازت خداروشکر بهتر شدم
قبلا آره ولی الان نه
الان فقط هدفم اینه زیست رو ببندم جلسه108ام هستم امروز میرم دیگه گیاهی -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهتا کی انقدر ساعت مطالعه پایین
-
Amir 6 عب نداره از خودت توقع الکی نداشته باش روزی ۵تا ده دقیقه اضافه کن
-
Amir 6 اشکال نداره مخصوصا که با کیفیت باشه مطالعه تون و سعی کنید که روز به روز بیشتر کنید حتی 15 دقیقه هم عالیه تا اینکه به حدی که میخواید برسید
️
-
Amir 6 عب نداره از خودت توقع الکی نداشته باش روزی ۵تا ده دقیقه اضافه کن
نوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو
من روزی6راحت میخونم اما خب مشکل پیش میاد نمیتونم بخونم -
مهدیه بانو
من روزی6راحت میخونم اما خب مشکل پیش میاد نمیتونم بخونمAmir 6 دقیقا مثل منی
-
Amir 6 اشکال نداره مخصوصا که با کیفیت باشه مطالعه تون و سعی کنید که روز به روز بیشتر کنید حتی 15 دقیقه هم عالیه تا اینکه به حدی که میخواید برسید
️
نوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
انگیزه دارم حال و حوصله هم دارم اما خب نمیتونم بخونم درگیرم -
Amir 6 دقیقا مثل منی
نوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو
به نظرتون مشکل از کجاست؟ -
مهدیه بانو
به نظرتون مشکل از کجاست؟Amir 6 نمی دونم احساس می کنم مدیریت زمان بلد نیستم احتمال میدم برناممون انعطاف پذیری نداره
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدوستان چه چیزایی باز براتون بزاریم تا کمکتون کنه.
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء -
Amir 6 نمی دونم احساس می کنم مدیریت زمان بلد نیستم احتمال میدم برناممون انعطاف پذیری نداره
نوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو
نمیدونم والا -
مهدیه بانو
نمیدونم والاAmir 6 منم نمی دونم
من که این چند روزه حالم خوب نبود
-
Amir 6
خب خودتون هم میگید که درگیر هستید منم بعضی اوقات درگیر میشم چیز طبیعی هست مشکلی نداره -
Amir 6 منم نمی دونم
من که این چند روزه حالم خوب نبود
نوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو
امیدوارم حالتون خوب بشه انشاالله -
Amir 6
خب خودتون هم میگید که درگیر هستید منم بعضی اوقات درگیر میشم چیز طبیعی هست مشکلی ندارهنوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
مثلا امروز رفتم کلاس بعدش رفتم بیرون با رفیقام و اینا دیگه نتونستم بخونم -
مهدیه بانو
امیدوارم حالتون خوب بشه انشااللهAmir 6 ممنون
-
@sania-andiravan
مثلا امروز رفتم کلاس بعدش رفتم بیرون با رفیقام و اینا دیگه نتونستم بخونمAmir 6 خب اشکالی نداره به نظر من این چیزها نیازه چون هی تو محیط درسی آدم خسته میشه کلا
-
فقط اون موقع که میخوای بخونی و مهمون میاد
-
نوشتهشده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
بله ممنون
تو این تاپیک باز چه چیزی بزاریم به نظر شما؟