باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام سلام سلام
سه ساعت زیست ۲۰تست ترکیبی
یک ساعت دینی ۱۰تست - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
به نام خدا...
1 ساعت زبان +25تست
2 ساعت زیست + 40تست فقد تست بود
2 ساعت شیمی + 35 تست
2 ساعت فیزیک + 20 تست
جمع ساعت : 7
جمع تست : 120
عجیب خسته بودم خیلی عجیب نمد شاید به خاطر این بود ک استرس داشتم یا..@dr-mahh عالی بود
-
به نام خدا...
1 ساعت زبان +25تست
2 ساعت زیست + 40تست فقد تست بود
2 ساعت شیمی + 35 تست
2 ساعت فیزیک + 20 تست
جمع ساعت : 7
جمع تست : 120
عجیب خسته بودم خیلی عجیب نمد شاید به خاطر این بود ک استرس داشتم یا.. -
منم هستم (البته تو اون یکی تاپیک گزارش میدادم که گفتن بیاید اینجا)
امروز۴:۱۵ فقط ریاضی:/ -
منم هستم (البته تو اون یکی تاپیک گزارش میدادم که گفتن بیاید اینجا)
امروز۴:۱۵ فقط ریاضی:/@first آفرین
-
سلام به همه دوستان
️
گزارش 99/12/12
1_45 دقیقه شیمی
2_30 دقیقه زبان
3_4:35 زمین
4_1:10 عربی
در مجموع 7:05
تعداد تست:92
می خواستم زمین بیشتر بخونم ولی مغزم کشش نداشت