گلیکولیز
-
استاد موقاری شما در ویدیو مربوط به بحث گلیکولیز فرمودید که ۴ تا ATP تولید می شود ، اما من وقتی که از معلمم پرسیدم گفت بازه تولید ATP می شود ۲...
حالا من نمی دونم کدوم حرف صحیح هست ؟ -
استاد موقاری شما در ویدیو مربوط به بحث گلیکولیز فرمودید که ۴ تا ATP تولید می شود ، اما من وقتی که از معلمم پرسیدم گفت بازه تولید ATP می شود ۲...
حالا من نمی دونم کدوم حرف صحیح هست ؟Mojtabba NADEALI در گلیکولیز گفته است:
حالا من نمی دونم کدوم حرف صحیح هست ؟بطور کلی 4تا ولی بشکل مفید 2تا
-
حالا من نمی دونم کدوم حرف صحیح هست ؟Mojtabba NADEALI ۴ تا تولید میشود اما چون در ابتدا دو تا مصرف شده، برآیندش میشه دوتا تولید

-
حالا من نمی دونم کدوم حرف صحیح هست ؟Mojtabba NADEALI اگه بگه از گلوکز تا پیرووات بگین ۲تا تولید شده چون ۴تا تولید شده در پایان ولی ۲تا اول مصرف شده بوده و بازدهش میشه ۲تا ولی اگه بگه از فروکتوز فسفاته تا پیرووات بهتره تو تست بگین ۴تا گلوکز تولید شده
-
حالا من نمی دونم کدوم حرف صحیح هست ؟Mojtabba NADEALI ببین عزیز اگر کلا حساب کنی 2 تا ATP همون اول به عنوان انرژی اولیه مصرف میشه ولی در اخر به ازای هر مولکول اسید دوفسفاته 2تاATP تولی میشه که در مجموع برای گلیکولیز ی گلوکز میشه 4تاATP
پس میشه نتیجه گرفت: مفید 2=2-4(تولید شده در اخرATP)
البته این برداشت من هستش اگر اشتباهه لطفا راهنمایی کنن دوستان دیگه