صراط مستقیم
-
همه خوابن
-
سلام
واسه مشکل ریاضیتون باید بگم که اول سعی کنین فعالیت ها وتمرین های کتابو حل کنین تا دستتون بیاد که موصوع چیع
شاید نتونی بعضی هاشو حل کنی وحتی اصلا منظورشونو نفهمی ولی باز ادامه بده
تو مرحله بعد درسنامه کتاب تستت رو بخون من خودم رو خیلی سبز میخونم درسنامش خیلی کامله
بعد از این شاید بازم مشکل داشته باشی ولی عادیه
حالا برو سراغ کلیپ های استادا و وبا دقت ببنین
ایطوری خیلیییی بهتر و موندگار تر مطلبو میفهمی
من خودم اول کلیپ میدیدم بعد کتابو میخوندم ولی حس میکردم چیز زیادی یاد نگرفتم ولی روشمو عوص کردم
تو مرحله اخرم از میکرو تست میزنم چون تستاش به نطرم از خیلی سبز بهتره و اگ وقت بیشنری اوردم سراع تستای خیلی سبز هم میرم
امیدوارم برات مفید باشع -
سلام
واسه مشکل ریاضیتون باید بگم که اول سعی کنین فعالیت ها وتمرین های کتابو حل کنین تا دستتون بیاد که موصوع چیع
شاید نتونی بعضی هاشو حل کنی وحتی اصلا منظورشونو نفهمی ولی باز ادامه بده
تو مرحله بعد درسنامه کتاب تستت رو بخون من خودم رو خیلی سبز میخونم درسنامش خیلی کامله
بعد از این شاید بازم مشکل داشته باشی ولی عادیه
حالا برو سراغ کلیپ های استادا و وبا دقت ببنین
ایطوری خیلیییی بهتر و موندگار تر مطلبو میفهمی
من خودم اول کلیپ میدیدم بعد کتابو میخوندم ولی حس میکردم چیز زیادی یاد نگرفتم ولی روشمو عوص کردم
تو مرحله اخرم از میکرو تست میزنم چون تستاش به نطرم از خیلی سبز بهتره و اگ وقت بیشنری اوردم سراع تستای خیلی سبز هم میرم
امیدوارم برات مفید باشع@nadiya-82
ممنون
منم فعلا کلیپ استادارو میبینم بعدش میرم سراغ درسنام
ولی احساس میکنم کللا مفید نباشه کلیپ واسه ریاضی
وقتی ک سر کلیپا میره شاید جاش درسنامه خونده شه بهتره،ولی بازم هنو میترسم انجامش بدم
الان مثلا من نمیدونم چطور ریاضو واسه آزمون بعدی گاج بخونم،حدود دو هفته و نیم دیگهس
ی سری گفتن ریاضی باید جامع خونده شه،رفتم جامع خریدم تخته سیاه،ولی احساس میکنم اینم جواب نمیده و یکم زیاده
خیلی ممنون میشم روس خوندی ک گفتینو ط این دو هفته نیم ی برنامه ریزی کوچیکی بکنید واسم -
@ida-shateri
همیشه یادم میره تگ کنم
مرسی -
سلام
خسته نباشید،تاپیک قبل خیلی طولانی شد
آقا من ن تو انگیزه ن تو پشتکار ن تو استقامت مشکلی ندارم
فقط ی مشکل دارم و بزرگترین مشکل بنده هستش
راه درستو نمیدونم
صب پا میشم تا ساعت12:30سرم رو کتابه و ب معنای واقعی زندگیم شده کاغد و مداد
ولی تو ی سری درسا مشکل دارم
خیلی نسبت به قبل بهتر شدم،مخصوصا تو دروس زیست،ادبیات،دینی و فیزیک و تاحدی ریاضی
ولی هنوز با زبان،شیمی و مخصوصا عربی کنار نیومدم/ریاضیم هنو محک نخوردم
یعنی چطو بگم،تو اون چن درسی ک گفتم خیلی بهتر و تقریبا کنکوری شدم،ولی تو درسای دیگه ب معنای واقعی فقط جوهر هدر میدم
خداشاهده اگه راه درستو پیدا کنم حتی شده ا نفس کشیدنم کم میکنم تا عملیش کنم
یازدهم تجربیم،خیلی میترسم همین روال اشتباهو ادامه بدم و دیگه وقتی نمونه واسه تغییر
فقط به راه و روش درست نیاز دارم
تو ساعت مطالعه و انگیزه و این چیزا مشکلی ندارم
حدودا روزانه 12ساعت میخونم
ولی تقریبا از این12ساعت فقط واس زیست،ادبیات،دینی و فیزیک مفیده
تو خوندن درسا،روش خوندنشون،روش تست زدنشون خیلی مشکل دارم
مثلا تو ریاضی،اساسا تو آموزشش و یادگیریش گیر کردم،نمیدونم کی درسنامه و کی خود کتابو بخونم
یا عربی و زبان که تو قواعد و کلمات و معانیش مشکلی ندارم ولی تو درک مطلب و مخصوصا حرکت و نقش کلمات تو تستا مشکل دارم
واسه شیمیم خیلی کلیپای آقای پویاننظرو دوست دارم و تقریبا تو یادگیریش مشکل ندارم،ولی هنوز نمیدونم کی تست کار کنم،چ نوع تستی کار کنم یا اصا چ طور شیمیم خوب بشه
بعدشم خیلی ترس درسای پارسالو دارم
مخصوصا زیست و عربی
خیلی ممنون میشم کمک کنید،خدا خیرتون بده هرکی تجربه موفق داشته اینجا کامنت کنه همه استفاده کنیمسروش قادری سلام
به نظر من شما قبل از اینکه صبح شروع به انجام کاری کنید شب قبلش به اون کار فکر کنید و برنامه رو شب قبل بچینید یا اگه هفتگی هست مرور کنید که خوب جا بیوفته که قراره چیکار کنید فرداش.
فردا که شد سعی کنید یکم زودتر از موعد شروع کنید به درس خوندن اینطوری وقت بیشتری دارید.
وقتی هم شروع کردید دیگه فکر هایی مثل(من نمیرسم-نمی فهمم-تست چیکار کنم و…)رو اصلا نکنید تمام حواستون روی درس باشه و تلقین بد هم نکنید چون قدرتش خیلی زیاده!
شما ۱۱ تجربی هستی خیلی هم وقت دارید نزدیک ۱ سال و چند ماه پس استرس بی معنی هست!
نحوه ی خوندن درس ها هم بهتره اول از اونایی که خوب می فهمید شروع کنید و تا کامل یاد نگرفتید نرید سراغ تست تو درس هایی که مشکل دارید مثل ریاضی حتما از پایه شروع کنید برای کنکور بهتره مبحثی بخونید امیدوارم کمکی کرده باشم -
سلام
راه درستو نمیدونم
یعنی چطو بگم،تو اون چن درسی ک گفتم خیلی بهتر و تقریبا کنکوری شدم،ولی تو درسای دیگه ب معنای واقعی فقط جوهر هدر میدم
یازدهم تجربیم،خیلی میترسم همین روال اشتباهو ادامه بدم و دیگه وقتی نمونه واسه تغییر
مثلا تو ریاضی،اساسا تو آموزشش و یادگیریش گیر کردم،نمیدونم کی درسنامه و کی خود کتابو بخونم
یا عربی و زبان که تو قواعد و کلمات و معانیش مشکلی ندارم ولی تو درک مطلب و مخصوصا حرکت و نقش کلمات تو تستا مشکل دارم
واسه شیمیم خیلی کلیپای آقای پویاننظرو دوست دارم و تقریبا تو یادگیریش مشکل ندارم،ولی هنوز نمیدونم کی تست کار کنم،چ نوع تستی کار کنم یا اصا چ طور شیمیم خوب بشه
مخصوصا زیست و عربی
خیلی ممنون میشم کمک کنید،خدا خیرتون بده هرکی تجربه موفق داشته اینجا کامنت کنه همه استفاده کنیمسروش قادری آزمون و خطای روشا که اونم میشه تو کلکسیون روشای رتبه برترا پیدا کنین.عربی هم جم بندی 14 ساعته استاد ناصح زاده.کلا هم دوست داشتین راه ابریشم بگیرین واسه کنکور چون همه چیو از اساس توضی میدن.شیمی زمان دار بزنین چون سوالاش فضایی نیس محاسباتش داغون میکنه آدمو. ولی درکل حس میکنم فقط میخونین تست در کار نیس. تو تست زیاد زدن بهبودتونو میبینین
اینا نظرمن -
سلام دوست عزیز
اولا بگم هر شکستی نتیجه این نیست که تو اون راه رو درست نرفتی
بلکه راهت درست بوده اما یه سری کارهارو نکردی
اول از همه کتاب درسی رو بخون توی هر درسی
دوم شما باید بری سراغ تست
چه صفر باشی چه صد باید بری رو تست و این تست زدن رو ادامه بدی
اگه استمرار داشته باشی رو تست زنی اگر صفر هم باشی اروم اروم درصدت میاد بالا
اگر استمرار نداشته باشی افت میکنی
به قول یکی از دوستان باید انقد تست بزنی و سوال حل کنی تا دستت درد بگیره
حتما هفته ای بکبار هم از خودت ازمون بگیر علاوه بر ازمونی که شرکت میکنی و اشکالاتت رو در بیار که بنظر من یکی از کارهای موثر توی افزایش درصد تحلیل ازمونه
اگه پیشرفت میخوای باید سه برابر وقتی که برای ازمون دادن صرف میکنی اون ازمون رو تحلیل کنی هرچقدر بیشتر تحلیل کنی ازمونت رو خیلی زود پیشرفت میکنی
اکثر بچه ها تست و اموزش رو درست انجام میدن اما ازمونشون رو تحلیل نمیکنن
موفقیت از کارای ساده ای حاصل میشه که بقیه انجامش نمیدن و پشت گوش میندازن
همین -
سلام دوست عزیز
حتما هفته ای بکبار هم از خودت ازمون بگیر علاوه بر ازمونی که شرکت میکنی و اشکالاتت رو در بیار که بنظر من یکی از کارهای موثر توی افزایش درصد تحلیل ازمونه
اگه پیشرفت میخوای باید سه برابر وقتی که برای ازمون دادن صرف میکنی اون ازمون رو تحلیل کنی هرچقدر بیشتر تحلیل کنی ازمونت رو خیلی زود پیشرفت میکنی
همین@mohsen-sari اون آزمون هفتگیو از کجا بزنیم؟
-
@mohsen-sari اون آزمون هفتگیو از کجا بزنیم؟
samira pournazar
منبع ازمون که خیلی زیاد هست
قلم چی و گزینه دو بانک سوال دارند
ازمون های سال پیش توی سایتا هست
کتابهای تست و ... -
samira pournazar
منبع ازمون که خیلی زیاد هست
قلم چی و گزینه دو بانک سوال دارند
ازمون های سال پیش توی سایتا هست
کتابهای تست و ...@mohsen-sari منظورتون یه آزمون جامع همه درساس دیگه؟ من از نظرتون خوشم اومد ولی معمولا با بودجه ها مچ نمیشی تو یه هفته. از کتابم بخوای بزنی آزمون طور نمیشه همون تسته زمان داره
-
@mohsen-sari منظورتون یه آزمون جامع همه درساس دیگه؟ من از نظرتون خوشم اومد ولی معمولا با بودجه ها مچ نمیشی تو یه هفته. از کتابم بخوای بزنی آزمون طور نمیشه همون تسته زمان داره
samira pournazar
ازمون جامع هم میشه مبحثی هم میشه
در کل ازمون دادن خیلی کمک میکنه -
سروش قادری سلام
به نظر من شما قبل از اینکه صبح شروع به انجام کاری کنید شب قبلش به اون کار فکر کنید و برنامه رو شب قبل بچینید یا اگه هفتگی هست مرور کنید که خوب جا بیوفته که قراره چیکار کنید فرداش.
فردا که شد سعی کنید یکم زودتر از موعد شروع کنید به درس خوندن اینطوری وقت بیشتری دارید.
وقتی هم شروع کردید دیگه فکر هایی مثل(من نمیرسم-نمی فهمم-تست چیکار کنم و…)رو اصلا نکنید تمام حواستون روی درس باشه و تلقین بد هم نکنید چون قدرتش خیلی زیاده!
شما ۱۱ تجربی هستی خیلی هم وقت دارید نزدیک ۱ سال و چند ماه پس استرس بی معنی هست!
نحوه ی خوندن درس ها هم بهتره اول از اونایی که خوب می فهمید شروع کنید و تا کامل یاد نگرفتید نرید سراغ تست تو درس هایی که مشکل دارید مثل ریاضی حتما از پایه شروع کنید برای کنکور بهتره مبحثی بخونید امیدوارم کمکی کرده باشممینا میناب
ممنون
تو همون مبحث زمان باقی مونده،چون من سال اولو نتونستم کنکوری ببندم یکم میترسم بندازتم عقب
مخصوصا وقتی سوالای ترکیبی یا سوالای تخصصی پارسالو میبینم -
سروش قادری آزمون و خطای روشا که اونم میشه تو کلکسیون روشای رتبه برترا پیدا کنین.عربی هم جم بندی 14 ساعته استاد ناصح زاده.کلا هم دوست داشتین راه ابریشم بگیرین واسه کنکور چون همه چیو از اساس توضی میدن.شیمی زمان دار بزنین چون سوالاش فضایی نیس محاسباتش داغون میکنه آدمو. ولی درکل حس میکنم فقط میخونین تست در کار نیس. تو تست زیاد زدن بهبودتونو میبینین
اینا نظرمنsamira pournazar
ببخشید جمع بندی آقای ناصزاده تو خود سایت هستش؟
بعدشم واسه تست زنی،وقتی یادگیریم خوب نیست و میرم رو تست و نتیجه نمیگیرم،خو یکم زده میشم و برمیگردم روی یادگیری دوباره،ولی بازم همون داستان و دوباره این چرخه هی تکرار میشه -
سلام دوست عزیز
همین@mohsen-sari
ممنون
ولی مشکلم همینه که تو اون چندتا درس وقتی میرم تست میزنم نتیجه افتضاح میگیرم
راستش قبلا سر فیزیکم اینطوری بودم،ولی درسنامه کتاب کمک درسیو خوندم و الان از هر۱۰تست راحت۸تاشو میزنم
ولی خب اون فیزیکه اینا ریاضی و عربی و زبان
بعدشم خداشاهده گفتم اگه راه درستو پیدا کنم ی نشونم بدن،حتی ا نفس کشیدنم کم میکنم واسش
چون الان از همه چیزم گذشتم واسه این ی سال و نیم،انگیزه پشتکار همه چیز دارم،ولی خب باید به اینا جهت داد تا نتیجه حاصل شه
میخوام این خورده مشکلارو حل کنم دیه به امید خدا حداقل شرمنده خودم نشم -
@mohsen-sari اون آزمون هفتگیو از کجا بزنیم؟
samira pournazar
من خودم میخوام از این هفته انجامش بدم
اکثر کتب کمک درسی طبق سر تیتر و قسمتای کتاب تست میذارن،مث میکرو و اکثر کتابای خیلی سبز
شب قبل آزمون هفتگیت،مثلا پنج شنبه شب،سوالای مربوطه رو جم کن و فردا صب می ی آزمون عادی پاشو جوابشون بده
یکم اذیت میشی ولی احتمالا ب نتیجه مطلوب برسی -
سلام
راه درستو نمیدونم
مخصوصا زیست و عربی
خیلی ممنون میشم کمک کنید،خدا خیرتون بده هرکی تجربه موفق داشته اینجا کامنت کنه همه استفاده کنیمسروش قادری
آبچه ها خدا خیرتون بده
هر دفه میام سایت ی جهش بزرگ تو روند پیشرفتم ایجاد میشه
ایشاللا همه موفق شیم تو این مسیر
بعدشم اگه تو مسیرتون شک نداشته باشین به خودتون،میتونین صخره رم سوراخ کنید
موفق باشیم -
samira pournazar
بعدشم واسه تست زنی،وقتی یادگیریم خوب نیست و میرم رو تست و نتیجه نمیگیرم،خو یکم زده میشم و برمیگردم روی یادگیری دوباره،ولی بازم همون داستان و دوباره این چرخه هی تکرار میشهسروش قادری در صراط مستقیم گفته است:
samira pournazar
بعدشم واسه تست زنی،وقتی یادگیریم خوب نیست و میرم رو تست و نتیجه نمیگیرم،خو یکم زده میشم و برمیگردم روی یادگیری دوباره،ولی بازم همون داستان و دوباره این چرخه هی تکرار میشهسلام ببخشید واسه تاخیر
بله تو سایته اینجا https://alaatv.com/set/228
واسه تست خب حتما اول باید درسو بخونین ولی نه اینکه دیگه مسلط مسلط شین بعد تست بزنین. من خودم این طوریم که اول درسو میخونم بعد ده بیست تا تست میزنم. تو اون تستا میفهمم که کجای درس باید بیشتر تاکید میکردم. برمیگردم دوباره درسو میخونم این بار کنکوری تر میشه خوندنم. دور بعدی تستا درصدش واسم مهم میشه اولیو خیلی حساس نیستم -
سروش قادری در صراط مستقیم گفته است:
samira pournazar
بعدشم واسه تست زنی،وقتی یادگیریم خوب نیست و میرم رو تست و نتیجه نمیگیرم،خو یکم زده میشم و برمیگردم روی یادگیری دوباره،ولی بازم همون داستان و دوباره این چرخه هی تکرار میشهسلام ببخشید واسه تاخیر
بله تو سایته اینجا https://alaatv.com/set/228
واسه تست خب حتما اول باید درسو بخونین ولی نه اینکه دیگه مسلط مسلط شین بعد تست بزنین. من خودم این طوریم که اول درسو میخونم بعد ده بیست تا تست میزنم. تو اون تستا میفهمم که کجای درس باید بیشتر تاکید میکردم. برمیگردم دوباره درسو میخونم این بار کنکوری تر میشه خوندنم. دور بعدی تستا درصدش واسم مهم میشه اولیو خیلی حساس نیستمsamira pournazar
خیلی ممنون 🙏 -
samira pournazar
خیلی ممنون 🙏سروش قادری اون عربیو چک کنین مطالبش عوض نشده باشه چون تستای کتاب جدید خیلی سبز با تستای تو فیلم یکی نیس نمیدونم کتاب درسیا هم عوض شدن یا نه