-
m.jafari9877 در شیمی دکتر شکیباییان کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
این لوگوها و متن هایی که به صورت واترمارک هستن خاصیت opacity یا همون شفافیت دارن.
اگر خودتون درست میکنید یا هر دوست عزیز دیگه ای میتونید بگید که کمتر کنن این opacity رو.
منم الان مثلا جزوه ی شیمی رو که پرینت کردم یکمی اذیت کننده است.
اگه کمرنگ تر باشه خیلی بهتر میشه، حتما نیازی نیست که بدون آرم باشه. (آرم توی جزوه ها به تبلیغات آلاء کمک خوبی میکنه)کلا حذف کردیم، پایین جزوه و صفحه ای وال جزوه اضافه کردیم.
دیدیم که خیلی سایت های دیگه این جزوات رو دارند به اسم خودشون یا می فروشند یا رایگان میزارند ولی دیگه بی خیال این موضوع شدیم که بچه ها موقع استفاده اذیت نشن!sohrab در شیمی دکتر شکیباییان کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
کلا حذف کردیم، پایین جزوه و صفحه ای وال جزوه اضافه کردیم.
دیدیم که خیلی سایت های دیگه این جزوات رو دارند به اسم خودشون یا می فروشند یا رایگان میزارند ولی دیگه بی خیال این موضوع شدیم که بچه ها موقع استفاده اذیت نشن!آره متاسفانه همینطوره
تازه خیلی کارای دیگه هم میکنن بعضی نامردای سودجو
به نظرم کمرنگ تر میشد بهتر بود دیگه این مشکل ها هم پیش نمیومد(سلامتون هم به استاد حاجی سلیمانی رسوندم راستی!)
-
shahmohammadiayahoo.com گفته است:
سلام لطفا تورو خدا جلسه 118 قسمت سوم اسید و بازها درست کنین
سلام مطمئن باشید هر کاری از دستمون بر بیاد دریغ نمی کنیم.
این جلساتی که در سایت مشخص شده اند که دوباره ضبط خواهند شد، بعد از عید از دبیران وقت می گیریم و به امید خدا ضبط می کنیم.
-
سلام ببخشید چرا بعضی از فیلمها و فصل های شیمی تو ی سایت موجود نیست
-
sepand در شیمی دکتر شکیباییان کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
خواهش میکنیم از استاد شکیبائیان جزوه شیمی دهم را به سبک خودشان اماده کنند.فکر کنم کتاب رمزینه شیمی مال ایشون هست.
-
sepand در شیمی دکتر شکیباییان کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
خواهش میکنیم از استاد شکیبائیان جزوه شیمی دهم را به سبک خودشان اماده کنند.دوستان تگ میکنم تا اگر کسی میدونه جواب دقیق بدن
@دانش-آموزان-آلاء -
somaye64
چرا با استاد آقاجانی نمی خوانید ؟ -
somaye64
چرا با استاد آقاجانی نمی خوانید ؟nazanin rostame در شیمی دکتر شکیباییان کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
somaye64
چرا با استاد آقاجانی نمی خوانید ؟بخصوص فصل ۵ شیمی ۲رو ایشون عالی تدریس کردن
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء