باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
SJY آفرین
-
سلام سلام سلام امروز رو استراحت دادم به خودم حال روحیم اصلاا خوب نبود کنارش دکوراسیون اتاقمم تغییر دادم یه یک ساعت هم زیست کار کردم و ده تا تست زدم
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام به همه دوستان گل یازدهم
️
️
گزارش 99/11/13
1_نیم ساعت عربی مرور کردم
2_7 ساعت و 50 دقیقه دیگه معلومه چیه
امروز کلا گیج میزدم واس همین به نظرم کیفیتش خیلی مطلوب نبود
در کل 8:20
در کل 334 تست
شب تون دلنشين و با ارامش️
️
-
سلام به همه گی امروز یک ساعت شیمی یک ساعت وچهل دقیقه ریاضی یک ساعت ونیم دینی امروز تماما برنامه ام بهم ریخت
میرم بخوابم شاید بتونم خوابمو تنظیم کنم همه گی موفق باشید
@فرناز-مقیمی آفرین به شما
-
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
سلام به همه گی امروز پنج ساعت ونیم
سه ساعت زیست یک ساعت ریاضی یک ساعت ونیم شیمی
همه گی موفق باشید@فرناز-مقیمی سلام روز اول دوساعت و نیم شیمی چهل تا تست
-
سلام همونطور ک قول دادم ساعت مطالعم بهتر شد.
2ساعت و نیم زیست
80دقیقه شیمی
50دقیقه ادبیات
30دقیقه زبان انگلیسی
مجموع مطالعه:5ساعت و ده دقیقه
تعداد تست: 0
امروز بیشتر وقتمو صرف آموزش کردم تا تست زنی
به امید روز های خیلی بهترAmir 6 آفرین به شما
-
-
سلام دوستان گل خوبید؟ خوشید؟
امروز 2 ساعت زمین رو مرور کردم خداروشکر تموم شد رفت دیگه
1 ساعت تمرین ریاضیم رو نوشتم
نیم ساعتی تحقیق ورزش برای مدرسه ام داشتم
45 دقیقه ای هم واس زیست گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه هم زبان خوندم و مشق هاش رو انجام دادم
کلا 5 ساعت
تست هم نزدم
امروز حال درس نداشتم
شب تون خوش -
Amir 6 درسته هیچوقت برای شروع دیر نیست ولی شما همش شروع میکنی دوباره روز از نو روزی از نو تصمیم جدی بگیرید
-
SJY آفرین به شما
-
سلام دوستان گل خوبید؟ خوشید؟
امروز 2 ساعت زمین رو مرور کردم خداروشکر تموم شد رفت دیگه
1 ساعت تمرین ریاضیم رو نوشتم
نیم ساعتی تحقیق ورزش برای مدرسه ام داشتم
45 دقیقه ای هم واس زیست گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه هم زبان خوندم و مشق هاش رو انجام دادم
کلا 5 ساعت
تست هم نزدم
امروز حال درس نداشتم