گزارش فوری راه ابریشم
-
@m-an
اقا پس چرا جزوهکامل تستای تسلط فرسنگ هفت ریاضیات رو نمیزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلماش اومد ولی جزوش نیومده هنوز
به قران برای ما هم سخته ، من خودم جایی هستم که اصلا دسترسی به جایی برای کپی گرفتن ندارم ، هر دفعه هم بخوام بگیرم باید ۱/۲ ساعت وقت بزارم برم چاپخونه که اصلا هم نزدیک نیست به محل زندگیم.
شما هم یکم درک کنید مارو دیگه.@M-an sohrab
Amo Killli
درک می کنیم شما رو
اما همون طور که میدونین محتوا تازه تولید میشه
هر فیلم و جزوه ای که آماده میشه رو سایت قرار می گیره
تاپیک زیر هم برای اطلاع رسانی از برنامه های ضبط و انتشار هست
https://forum.alaatv.com/topic/28943/برنامه-ضبط-و-انتشار-راه-ابریشم -
مدیر شما که گفتید کنکور چه فیزیک فرسنگ ۷ آقای طلوعی را ظبط مکنید و میزارید و تست بیشتری حل میشه . ولی انگار با این اوصاف نمیزارید. اگر نزارید انتظاری ازش نمی رفت. چون واقعا کار ها سنگین طاقت فرسایی رو دوش آلا قرار داره. و ما میدونیم کار سخته ولی حداقلش کنکور چه ها رو بزارید.!
-
@نگین-محمدیان
این تیکته 1 ماه دو ماه در حال بررسیه
-
بچه ها من همیشه تمام تست های تسلط رو میزدم ولی الان واقعا برنامه سنگین شده و وقت هم نیست به نظرتون فقط تست های ستاره دار رو بزنم به اون تسلطی کع باید میرسم؟ البته خب تو ازمون های جمع بندی باقی تست هار میزنم
Amir Tajfar 0 اره دگ خودشون گفتن وقت نداشتین تست های ستاره دار بزنید
-
سلام به آلایی ها به خصوص بچه های راه ابریشمی
توضیحی در مورد راه ابریشم:
%(#ff000d)[ریاضیات رشته تجربی:]
به طور کامل در سایت و اپلیکیشن آلاء قرار دارد.
%(#ff000d)[فیزیک رشته تجربی:]
مطابق برنامه اولیه اعلام شده در حال پیشروی است.
%(#ff000d)[ریاضیات رشته ریاضی:]
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
️ توضیحات دقیق تر را در کلیپ صفر فرسنگ 7 از زبان استاد خواهید شنید.
%(#ff000d)[فیزیک رشته ریاضی:]
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
%(#ff000d)[شیمی رشته ریاضی و تجربی:]
در فرسنگ 6 ما یک فصل کامل از یازدهم رو داشتیم و بخش های خیلی مهمی از دوازدهم.
لذا این فرسنگ به تازگی به اتمام رسید.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
%(#ff000d)[زیست شناسی رشته تجربی:]
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
️لذا %(#ff0000)[مجموعه گیاهی تتا] (که قبلا توسط آقای موقاری ضبط شده بود) را
در اختیار راه ابریشمی ها قرار خواهیم داد
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی@m-an سلاام 🥰
من ی پیشنهاد داشتم میشه فرسنگ ۸ اول پایه کلا تموم بشه بعد دوازدهم؟ -
Amin Rm
گفتم کنکورچه با کلید قرار داده میشه
فعلا درسنامه ها در حال آماده سازی هستن
این هم آماده بشه قرار می گیره@m-an یعنی فیلم حل تست برای کنکور چه ها قرار نمیدید؟
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم الا
خواهشاً فرسنگ هشتم را ابتدا از دوازدهم شروع کنید من از مدرسه خیلی عقبم
دلیلش هم واضح است چون بعضی معلم های مدرسه تو یک زنگ ده صفحه درس میدهد اما دبیران عزیز راه ابریشم درس ماست مالی نمیکنند
از این رو لطفاً دوازدهم اول ظبط بشود ممنونم از زحماتتون@M-an
-
@m-an سلاام 🥰
من ی پیشنهاد داشتم میشه فرسنگ ۸ اول پایه کلا تموم بشه بعد دوازدهم؟ -
Amo Killli
درک می کنیم شما رو
اما همون طور که میدونین محتوا تازه تولید میشه
هر فیلم و جزوه ای که آماده میشه رو سایت قرار می گیره
تاپیک زیر هم برای اطلاع رسانی از برنامه های ضبط و انتشار هست
https://forum.alaatv.com/topic/28943/برنامه-ضبط-و-انتشار-راه-ابریشم@m-an
ممنون از شما بابت پاسخگویی و این درک مقابلتون ، برحال ما هم تحت فشاریم و گاهی اوقات بعضی مسائل خیلی اذیت میکنن ، که کار خاصی هم نمیشه انجام داد براشون متاسفانه ، منم بیشتر از این جهت گفتم که اگر اون فایل اولیه جزوه ها که دبیر میدن حاضره سر وقت ، جزوه همه درس ها با هم و متعادل قرار داده بشه بهتره ، مثلا داخل همین فرسنگ همه جزوه های فیزیک ریاضی همون هفته اول و ۲/۳ هفته قبل انتشار فیلم هاش قرار گرفت ، ولی جزوات شیمی و به ویژه ریاضیات ، حتی چند روز بعد انتشار فیلم ها قرار گرفتن و هنوزم کامل نشدن. -
@m-an سلاام 🥰
من ی پیشنهاد داشتم میشه فرسنگ ۸ اول پایه کلا تموم بشه بعد دوازدهم؟Fatemeh N 1 توی فیزیک ریاضی که میدونم اینطوریه
-
ظاهرا هنوز در فرسنگ 6 هستیم؛ ولی همانطور که از عناوین و تست های حل شده در فرسنگ 6 متوجه شده اید، فرسنگ 6 و 7 مباحث مشترک زیاد داشتند و چون این مباحث اهمیت زیادی در کنکور دارند، به صورت ترکیبی گفته شد.
مثلا کل مشتق و یا مدلسازی رو در فرسنگ 6 گفتیم. اندکی از مباحث فرسنگ 8 رو هم وارد فرسنگ 7 خواهیم کرد.
جزوه درسنامه فرسنگ هفت به طور کامل تایپ و توسط TA اصلاح شده است و پس از بررسی و تایید آقای طلوعی حداکثر تا یکشنبه منتشر خواهد شد.
و آقای طلوعی این قول را دادند که تا 27 بهمن ماه مجموعه تست ها را کامل به ما بدند که جزوه تست ها هم تا 30 بهمن منتشر شود.
با توجه به اینکه اگر بخواهیم همه نکات فرسنگ 7 رو کامل بگیم، فرسنگ خیلی حجیمی خواهد شد، طی جلسه ای که در تیم ابریشم داشتیم تصمیم گرفته شد که فرسنگ 7 را کامل بگیم و خود را محدود به تایم آزمون نکنیم. در این صورت بچه ها در کنکور سراسری موفق تر خواهند بود و تست ها و نکات نابی را خواهند دید.
وضعیت آقای موقاری بهتر شده است ولی همچنان تحت مراقبت خانگی هستند و طبق نظر دکتر اگر روند بهبودی به همین سرعت باشه می تونیم امیدوار باشیم که تا انتهای این هفته (30 بهمن) میتونیم آقای موقاری را در کنارمون داشته باشیم.
.
جزوه تتا را بخونند و فیلم هایش را ببینند و به محض بهبود آقای موقاری، راه ابریشم با سرعت هرچه بیشتر پیش روی خواهد داشت.
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
@m-an سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم میخواستم بدونم فصل 7 زیست 12 راه ابریشم قبل از عید منتشر میشه یا ن میوفته بعد عید؟ -
@sahar-tuo سلام عزیزم خوب شد که پرسیدی سوال من هم بود
چون توی آزمون این هفته گزینه دو میاد و من هنوز نخوندم مدرسه هم درس نداده
خودخوان یه گفتار ازش جلو رفتم ولی خیلی مفهومی بود
امیدوارم تا قبل عید منتشر بشه حداقل -
.
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
@m-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید این کلیپ رو با هر کیفیتی که میزنم دانلود نمیشه ،گوشی هم فضای کافی داره