شیمی دهم/فصل دو
-
لطفن جوابش رو بگید ممنون میشم راه حلشو ببینمIMG-20210228-WA0062.jpg
-
سلام
کدومش دقیقا؟؟ -
سلام
کدومش دقیقا؟؟sina ghafouri
همش -
همش که نمیشه گل
-
این سوال درسی هست یا تقلب ؟؟
-
همش که نمیشه گل
sina ghafouri حداقل 4و5و6و7روبلدی حل کن
-
این سوال درسی هست یا تقلب ؟؟
Yazdan Gonabadi سوال درس هست
-
sina ghafouri حداقل 4و5و6و7روبلدی حل کن
ریحانه جهانگیری
سلام دوباره.ببخشید دیر شد یادم رفته بود
سوالات اسونند.فقط باید تمرین کرد.من 3تا ازون هارو حل کردم براتون
بقیه رو خودتون حل کنید چون تا خودتون دست به قلم نشید خوب یاد نمی گیرید و تو سال یازدهم به دردسر میخورید چون سال یازدهم چیزای خیلی سختر ازاین داره
هر گونه مشکلی تو بقیه داشتید بپرسید در خدمتم اگر هم نباشم دوستان دیگه جواب میدن
-
ریحانه جهانگیری
سلام دوباره.ببخشید دیر شد یادم رفته بود
سوالات اسونند.فقط باید تمرین کرد.من 3تا ازون هارو حل کردم براتون
بقیه رو خودتون حل کنید چون تا خودتون دست به قلم نشید خوب یاد نمی گیرید و تو سال یازدهم به دردسر میخورید چون سال یازدهم چیزای خیلی سختر ازاین داره
هر گونه مشکلی تو بقیه داشتید بپرسید در خدمتم اگر هم نباشم دوستان دیگه جواب میدن
sina ghafouri فک کنم اشتباهی حلش کردی به هرحال ممنون
-
کجاش اشتباه
کدومشون -
سوال 5 رو الان نگاه کردم
متاسفانه یادم رفت که ادامه سوال رو برم یعنی 17.5که جرمه باید تقسیم بر 0.7 (چگالی) بشه تا جواب سوال دربیاد
درواقع جواب 25لیتر میشه -
کجاش اشتباه
کدومشونsina ghafouri همش آخه معلم ما که بعد حلشو گفت مال تو اشتباه بوده من مال تو رو ننوشتم هرچی بلد بودم نوشتم و درست بودن
-
سوال 5 رو الان نگاه کردم
متاسفانه یادم رفت که ادامه سوال رو برم یعنی 17.5که جرمه باید تقسیم بر 0.7 (چگالی) بشه تا جواب سوال دربیاد
درواقع جواب 25لیتر میشهsina ghafouri سوال 5جوابی که بدست آوردی درسته ولی بقیش درست نیس
-
ببینید این سوال کنکوره ولی هیچ اطلاعاتی نداده چجوری باید حلش کنیم پاسخ نامه هم نداره
سوال ۷
-
ببینید این سوال کنکوره ولی هیچ اطلاعاتی نداده چجوری باید حلش کنیم پاسخ نامه هم نداره
سوال ۷
Haniyeh Zahraee جرم مولی سدیم و نیتروژن و اکسیژن، برای محاسبه ی جرم مولی سدیم نیترات رو باید صورت سؤال بده. تو کنکور این اطلاعات تو پرانتز در انتهای سوال میاد ولی تو امتحانای دیگه معمولا جدول تناوبی رو به آخر سؤالا پیوست می کنند تا اطلاعات مورد نیاز رو از اونجا بردارن
-
سوال ۷
-
sina ghafouri همش آخه معلم ما که بعد حلشو گفت مال تو اشتباه بوده من مال تو رو ننوشتم هرچی بلد بودم نوشتم و درست بودن
ریحانه جهانگیری
میشه درستش رو بفرستی؟ -
ریحانه جهانگیری
میشه درستش رو بفرستی؟sina ghafouri مگه معلم نداری بگو درستش رو بفرسته برات ببینی
-
ببخشید این حرف رو می زنم
ولی معلم تون بی سواده -
من به دو تا از دوستام فرستادم اونام همین جواب رو در اوردن