یازدهمو شروع با راه ابریشم...؟
-
سلام آلایی ها وقتتوم بخیر
من دانش آموز پایه یازدهم هستم
دارم تصمیم میگیرم از الان با راه ابریشم شروع کنم برای اینکه وقت بیشتری داشته باشم برای خوندن
میتونم دوازدهم و دهم رو نخونم یعنی فیلم های پایه دهم و دوازدهم رو نبینم...و فقط فیلم های یازدهم رو ببینم و تابستون فقط های دهم و مهر ماه فیلم های دوازدهم؟!@یازدهم @راه_ابریشم @دوازدهم -
دارم تصمیم میگیرم از الان با راه ابریشم شروع کنم برای اینکه وقت بیشتری داشته باشم برای خوندن
میتونم دوازدهم و دهم رو نخونم یعنی فیلم های پایه دهم و دوازدهم رو نبینم...و فقط فیلم های یازدهم رو ببینم و تابستون فقط های دهم و مهر ماه فیلم های دوازدهم؟!@یازدهم @راه_ابریشم @دوازدهم -
آره به نظرم فکر عالیهه
-
به نظرم اگ خواستی بگیری
اول دوازدهمتو تو تابستون کار کن که ازمهر دیگ ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ رو ترکیبی باهم بخونی ومرور کنی
خودمم همینجوری میخام کار کنم -
میتونم دوازدهم و دهم رو نخونم یعنی فیلم های پایه دهم و دوازدهم رو نبینم...و فقط فیلم های یازدهم رو ببینم و تابستون فقط های دهم و مهر ماه فیلم های دوازدهم؟!@یازدهم @راه_ابریشم @دوازدهمفاطمه موسوی 0 سلام بله آقای موقاری هم گفتن از الآن یازدهمی ها میتونن تهیه کنن کلی هم کمک میکنه بهشون
-
میتونم دوازدهم و دهم رو نخونم یعنی فیلم های پایه دهم و دوازدهم رو نبینم...و فقط فیلم های یازدهم رو ببینم و تابستون فقط های دهم و مهر ماه فیلم های دوازدهم؟!@یازدهم @راه_ابریشم @دوازدهمفاطمه موسوی 0
اگه حواست پرت نشه خدای نکرده بری دوازدهم یا دهم رو ببینی خوب میتونه باشه
چون شما یازدهمی و تمام تمرکزت باید یازدهم باشه وگرنه از تابستان بگیرید -
سلام. بنظر میاد شما از الان تا آخر شهریور اگه راه ابریشمو داشته باشید و دهم یازدهمشو کامل کار کنید خیالتون ازین بابت راحت بشه خیلی عالی میشه.
-
سلام. بنظر میاد شما از الان تا آخر شهریور اگه راه ابریشمو داشته باشید و دهم یازدهمشو کامل کار کنید خیالتون ازین بابت راحت بشه خیلی عالی میشه.
Amir Kazemi 0 حتما از یازدهم شروع کنید پشیمون نخواهید شد تو تابستون هم سعی کنید یه پیش زمینه از گسسته و فیزیک به دست بیارید البته اگر ریاضی هستین