کسی جواب این سوالو میدونه؟
️
-
سلاااام بچه هااا اگه کسی جواب سوال ۲ رو میدونه لطفااا راهنمایی کنه خیییلی ممنون
کلا اگه هر کی که هر کدومو بلده بگه با جوابام چک کنم لطف بزرگی در حقم کرده -
سلاااام بچه هااا اگه کسی جواب سوال ۲ رو میدونه لطفااا راهنمایی کنه خیییلی ممنون
کلا اگه هر کی که هر کدومو بلده بگه با جوابام چک کنم لطف بزرگی در حقم کردهMaedeh Hdti جواب سوال ۲گزینه الف
اول اینکه سلول اووگونی با تقسیم میتوز میشه اووسیت اولیه
«دقت کن اینجا میتوز داریم»پس تعداد کل کروموزوم ها با تعداد کروموزوم سلول مادر یکی هست و حاصل تقسیم میتوز دو سلول شبیه سلول مادر پس حذف گزینه دومی و سومی
گزینه دومی قسمت اول که ۸اووسیت اولیه گفته درست اما قسمت دوم غلط باید میگفت ۴۶کروموزوم
گزینه سومی کلا غلط باید ۸ اووسیت اولیه درنظر میگرفت و از اونجا که۴۶ کروموزومی هست ۲×۴۶کروماتید داره
اووسیت اولیه تقسیم میوز میده و حاصل میوز یک اووسیت ثانویه و اولین جسم قطبی هست پس گزینه ۴، ۸ اووسیت ثانویه غلط هست و باید گفته میشد ۴ اووسیت ثانویه و تعداد کروموزوم به خاطر تقسیم میوز نصف تعداد کروموزوم مادری «اووسیت اولیه» هست پس اینجا ۲۳ کروموزوم داریم که و۴۶ کروماتید
در کل از یک سلول اووگونی ۲ اووسیت اولیه داریم و یک اووسیت ثانویه
فامینک =کروماتید
فام تن=کروموزوم -
Maedeh Hdti جواب سوال ۲گزینه الف
اول اینکه سلول اووگونی با تقسیم میتوز میشه اووسیت اولیه
«دقت کن اینجا میتوز داریم»پس تعداد کل کروموزوم ها با تعداد کروموزوم سلول مادر یکی هست و حاصل تقسیم میتوز دو سلول شبیه سلول مادر پس حذف گزینه دومی و سومی
گزینه دومی قسمت اول که ۸اووسیت اولیه گفته درست اما قسمت دوم غلط باید میگفت ۴۶کروموزوم
گزینه سومی کلا غلط باید ۸ اووسیت اولیه درنظر میگرفت و از اونجا که۴۶ کروموزومی هست ۲×۴۶کروماتید داره
اووسیت اولیه تقسیم میوز میده و حاصل میوز یک اووسیت ثانویه و اولین جسم قطبی هست پس گزینه ۴، ۸ اووسیت ثانویه غلط هست و باید گفته میشد ۴ اووسیت ثانویه و تعداد کروموزوم به خاطر تقسیم میوز نصف تعداد کروموزوم مادری «اووسیت اولیه» هست پس اینجا ۲۳ کروموزوم داریم که و۴۶ کروماتید
در کل از یک سلول اووگونی ۲ اووسیت اولیه داریم و یک اووسیت ثانویه
فامینک =کروماتید
فام تن=کروموزومparisa khany مرسی
-
parisa khany مرسی
Maedeh Hdti خواهش
-
سلام. تقسیم میوزی که اینجا گفته شده منظور اون مرحله میتوز اووگونی نبوده و تقسیم اووسیت اولیه منظورش هست. با تقسیم اووسیت اولیه، اووسیت اولیه که بدست نمیاد، ثانویه بدست میاد. هر میوزی، توانایی تولید یک اووسیت ثانویه، و یک تخمک را دارد، بنابراین ۴ میوز توانایی تولید ۴ اووسیت ثانویه را دارد که ۲۳ کروموزومی اند. هر کروموزوم دو کروماتید، میشود ۴۶ کروموزوم. موفق باشید.
-
سلام. تقسیم میوزی که اینجا گفته شده منظور اون مرحله میتوز اووگونی نبوده و تقسیم اووسیت اولیه منظورش هست. با تقسیم اووسیت اولیه، اووسیت اولیه که بدست نمیاد، ثانویه بدست میاد. هر میوزی، توانایی تولید یک اووسیت ثانویه، و یک تخمک را دارد، بنابراین ۴ میوز توانایی تولید ۴ اووسیت ثانویه را دارد که ۲۳ کروموزومی اند. هر کروموزوم دو کروماتید، میشود ۴۶ کروموزوم. موفق باشید.
Amir Kazemi 0 خود گزینه ها اووسیت اولیه رو گفته پس برای حساب تعداد اووسیت اولیه اتفاقا سلول اووگونی و تقسیم میتوز باید درنظر گرفته
اووسیت اولیه تقسیم میوز میده و اووسیت ثانویه و جسم قطبی رو ایجاد میکنه یه نگاه به کتاب کنید
درسته متن سوال گفته میوز ولی گزینه ها اووسیت اولیه و تعداد اون رو هم آوردن که باعث میشه تقسیم میتوز قبل رو درنظر گرفت -
Amir Kazemi 0 خود گزینه ها اووسیت اولیه رو گفته پس برای حساب تعداد اووسیت اولیه اتفاقا سلول اووگونی و تقسیم میتوز باید درنظر گرفته
اووسیت اولیه تقسیم میوز میده و اووسیت ثانویه و جسم قطبی رو ایجاد میکنه یه نگاه به کتاب کنید
درسته متن سوال گفته میوز ولی گزینه ها اووسیت اولیه و تعداد اون رو هم آوردن که باعث میشه تقسیم میتوز قبل رو درنظر گرفتparisa khany دوست عزیز گزینه خیلی بی ملاحظه چیده شده وگرنه تقسیم میتوز اووگونی جزو مراحل تخمک زایی هست ولی جزو تقسیم میوز نیست.
-
درسته متن سوال گفته میوز ولی گزینه ها اووسیت اولیه و تعداد اون رو هم آوردن که باعث میشه تقسیم میتوز قبل رو درنظر گرفتparisa khany در واقع اصلا در پی تقسیم میوز اووسیت اولیه ای تولید نمیشه. این جمله کاملا غلطه.
-
parisa khany دوست عزیز گزینه خیلی بی ملاحظه چیده شده وگرنه تقسیم میتوز اووگونی جزو مراحل تخمک زایی هست ولی جزو تقسیم میوز نیست.
Amir Kazemi 0 پیش میاد سوال یه چیز بگه و گزینه یه چیز دیگه ولی زیست یعنی مفهومی خوندن و یادگیرفتن و من گزینه ها رو بازش کردم و توضیح دادم برای اینکار اون قسمت اووسیت اولیه و تعدادش باید اسم میتوز آورده میشد
-
Amir Kazemi 0 پیش میاد سوال یه چیز بگه و گزینه یه چیز دیگه ولی زیست یعنی مفهومی خوندن و یادگیرفتن و من گزینه ها رو بازش کردم و توضیح دادم برای اینکار اون قسمت اووسیت اولیه و تعدادش باید اسم میتوز آورده میشد
parisa khany تحلیل شما قابل ستایشه. شاد و سرفراز باشید.
-
parisa khany در واقع اصلا در پی تقسیم میوز اووسیت اولیه ای تولید نمیشه. این جمله کاملا غلطه.
Amir Kazemi 0 این مشکل سوال بوده که اسم میوز رو آورده نه توضیحات من برای درک گزینه های سوال
-
parisa khany تحلیل شما قابل ستایشه. شاد و سرفراز باشید.
Amir Kazemi 0 مرسی
موفق باشید