●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیانکته دونی زیست🩺💉 هشت آدرس مهم در تشریح مغز گوسفند:
۱-در عقب تالاموس ها بطن سوم قرار دارد.
۲-در لبه پایین بطن سوم ، رو مغزی(اپی فیز)قرار دارد.
۳-در عقب اپی فیز ، برجستگی های چهارگانه قرار دارد.
۴-درخت زندگی درون مخچه قرار دارد.
۵-بطن چهارم بین مخچه و ساقه مغز قرار دارد.
۶-رابط سه گوش در زیر رابط پینه ای قرار دارد.
۷-در دو طرف رابط های بین دو نیمکره ، فضای بطن های ۱و۲ قرار دارد.
۸-درون بطن های ۱و۲ اجسام مخطط و شبکه های مویرگیِ ترشح کننده مایع مغزی_نخاعی قرار دارند.
یازدهم تجربیا -
نکته دونی زیست💉🩺
🖍نکات دستگاه گوارش ملخ 🖍
🖌گوارش مکانیکی ملخ از نزدیکی دهان آغاز می شود .( برش و خرد کردن برگ توسط آرواره های ملخ)🌾
🖌گوارش شیمیایی در ملخ از دهان آغاز می شود .( آنزیم آمیلاز موجود در بزاق نشاسته ی موجود در غذای ملخ را به مالتوز و زنجیره ی کوچک گلوکز تبدیل می کند.)🍂
🖌غدد بزاقی در نزدیکی دهان و در زیر چینه دان ملخ قرار دارند .🍁
🖌بزاق از طریق مجرایی وارد دهان و مری ملخ می شود . ( مسیر حرکت غذا را در مری لغزنده می کند)🌻
🖌بخشی از بزاق همراه غذا وارد چینه دان ملخ می شود .🌸
🖌گوارش شیمیایی در ملخ از دهان شروع ، در چینه دان ادامه ، در پیش معده افزایش و در کیسه های معده کامل می شود .🍃
🖌گوارش مکانیکی در ملخ از نزدیکی دهان شروع و در پیش معده پایان می پذیرد .🌹
🖍 در پیش معده ملخ هم گوارش مکانیکی ( به کمک دندانه های دیواره ی آن ) و هم گوارش شیمیایی ( با کمک آنزیم هایی که از معده و کیسه های معده وارد آن می شوند ) انجام می گیرد 🌷
🖌مری ملخ به صورت یک لوله ی خمیده می باشد که ابتدای آن باریک بوده به دهان متصل است .( ملخ حلق ندارد) و انتهای آن حجیم شده و چینه دان را تشکیل می دهد .🥀
🖌 با آنکه ملخ گیاهخوار هست طول روده ی ان به نسبت بدنش طویل نیست .🌺
🖌 در ملخ عمل جذب مواد غذایی در معده ی آن انجام می گیرد .🌼
🖌 در راست روده ی ملخ آب و یون ها جذب می شوند🌹
یازدهم تجربیا -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا#مشاوره
تکنیک های طلایی تست زنی رو بلدی؟🙄
یکی از دغدغه هایی که ممکنه خیلیاتون موقع تست زنی داشته باشید،اینه که چجوری میشه تو تست زنی به نحوی عمل کرد که بهترین نتیجه رو گرفت و میزان مطالعه با نتیجه ای که از آزمون ها میگیرید، هماهنگی داشته باشه.❤🔥
۱-یکی از نکاتی که باید در این مورد رعایت کنین،زمان گرفتن هنگام حل تستهای مروریه و این که حتما از تکنیک های تست زنی استفاده کنید.🚀
۲-سعی کنید به صورت مجموعه ای و پوششی و در صورت امکان با ضریب توازن تست بزنید. یعنی اگر 5 مبحث رو میخونید، از همه ی این مباحث تست بزنید و از مبحثی که توی کنکور بیشتر سوال میاد، بیشتر تست بزنید. 🌈
۳-همیشه یادتون باشه که تحلیل و بررسی سوالات حل شده،از حل تست جدید مهم تره و تازمانی که کاملا نکات یک تست رو استخراج نکردید،سراغ تست جدید نرید (یا به عبارت دیگه، عجله ای برای حل تستای بعدی نداشته باشید و سعی کنید با تمرکز کامل تمام جنبه های یک تست رو در نظر بگیرید)🪐
۴-حتما نکات جدید و مهمی رو که تو آزمون ها و یا کتاب ها بهشون برمیخورید رو تو یک دفترچه یا حاشیه ی کتابتون یادداشت کنیدتا فراموش نکنید ،چون این کار تو دوران جمع بندی خیلی کمکتون میکنه.🍊
۵-پاسخ تشریحی سوالاتی که غلط حل کردید و یا سفید گذاشتید رو هم به طور کامل مطالعه کنید و نکاتشونو یاد بگیرید.💜💙
و در نهایت امیدوارم با انجام این کارها،بهترین نتیجه رو بگیرید و طعم موفقیت رو با تمام وجودتون حس کنید.
-
یازدهم تجربیاAmir 6 پایه ام.....
-
Amir 6 پایه ام.....
mohammad kebryia
از فردا داخل اون یکی تاپیک گزارش کار بده و از مطالب این تاپیک استفاده کن -
سلام دوستان یه جزوه زبان در مورد کلمات شبیه بهم نوشتم و گفتم شاید براتون مفید باشه😁😁🌹
https://uupload.ir/view/5kls_زبان_کلمات_شبیه.pdf/ -
سلام دوستان یه جزوه زبان در مورد کلمات شبیه بهم نوشتم و گفتم شاید براتون مفید باشه😁😁🌹
https://uupload.ir/view/5kls_زبان_کلمات_شبیه.pdf/ -
یازدهم تجربیا -
Amir 6 خواهش میکنم کاری نکردم☺️🌹
حالا اگر دوستان موفق هم باشند زمین شناسی یه سری نکات میزارم😁 -
@sania-andiravan
دوست داشتین بزارید.
اما خب چون هم تایم خودتون گرفته میشه و کسی هم زیاد زمین نمیخونه(البته به غیر ازشما😄) میگم وقتتونو بابت تایپ نزارین.
البته این نظر شخصی منه🙏Amir 6 بله خب تایم واس تایپ میره ولی اشکالی نداره شما هم برای ما فیلم مشاوره و انگیزه میزارید زمان تون میره منم باید همکاری کنم🙂🌻
دقیقا فقط منم که انقدر زمین میخونم واس همین گفتم شاید واس دوستان کاربردی نباشه😂ولی اگر واس یه نفر هم باشه میزارم -
Amir 6 بله خب تایم واس تایپ میره ولی اشکالی نداره شما هم برای ما فیلم مشاوره و انگیزه میزارید زمان تون میره منم باید همکاری کنم🙂🌻
دقیقا فقط منم که انقدر زمین میخونم واس همین گفتم شاید واس دوستان کاربردی نباشه😂ولی اگر واس یه نفر هم باشه میزارم -
یازدهم تجربیا