بقچه ای خوندن
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
خواستم نظرتون در مورد روش بقچه ای درس خوندن بدونم
برای دوران نوروز
یکی از مشاورا پیشنهاد کرد من خودم هم فکر میکنم روش خوبی میتونه باشه برام
اینجوری که برای خودم شخصی سازیش کنم و انجامش بدم
با توجه به اینکه گزینه دو یه آزمون 5 فروردین داره که جمع بندی دهم هست و یه آزمون 12 فروردین جمع بندی یازدهم و بعد اون 20 فروردین جمع بندی دو پایه هست
من هم کم کاری کردم در طول سال میخواستم تو نوروز جبران کنم به نظرتون روش خوبی هست؟؟
اگه برای راهنمایی کردن میخواین چیز بیشتری از وضعیتم بدونید حتما بپرسید تا بگم
ممنون میشم افراد با تجربه تر وقت بذارید و درست راهنمایی کنید که من زیاد گیج نشم
دم همتون گرم -
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
برای دوران نوروز
با توجه به اینکه گزینه دو یه آزمون 5 فروردین داره که جمع بندی دهم هست و یه آزمون 12 فروردین جمع بندی یازدهم و بعد اون 20 فروردین جمع بندی دو پایه هست
من هم کم کاری کردم در طول سال میخواستم تو نوروز جبران کنم به نظرتون روش خوبی هست؟؟
دم همتون گرم@نگین-محمدیان سلام وقت بخیر
ببخشید ولی این روش برای یازدهمی ها هم اثر داره?
از اسمش خوشم اومده -
@نگین-محمدیان سلام وقت بخیر
ببخشید ولی این روش برای یازدهمی ها هم اثر داره?
از اسمش خوشم اومدهمینا میناب چه باحال میگه از اسمش خوشم اومده
ببین گلم این روش اینجوره که شما میای مثلا برای درس شیمی دهم 3 یا 4 روز وقت میذاری کل اون رو جمع میکنی با تست و اینا
البته تو یه روز فقط شیمی نمیخونی ها
مثلا در حالت عادی تو یه روز 5 یا 6 تا درس میخونی ولی تو روش بقچه ای تو روز 2 تا یا نهایت 3 درس اختصاصی و یه عمومی میخونی
امیدوارم خوب توضیح داده باشم -
مینا میناب چه باحال میگه از اسمش خوشم اومده
ببین گلم این روش اینجوره که شما میای مثلا برای درس شیمی دهم 3 یا 4 روز وقت میذاری کل اون رو جمع میکنی با تست و اینا
البته تو یه روز فقط شیمی نمیخونی ها
مثلا در حالت عادی تو یه روز 5 یا 6 تا درس میخونی ولی تو روش بقچه ای تو روز 2 تا یا نهایت 3 درس اختصاصی و یه عمومی میخونی
امیدوارم خوب توضیح داده باشم@نگین-محمدیان آها چه جالب ممنون
-
سلام
من این روش رو تو امتحانای دی پیش رفتم
بنظرم بقچه ای خوندن توی امتحانای ترم مدرسه خیلی به کار میاد
ولی تو عید بنظرم شاید درست نباشه چون قطعا شما سه روز هم وقت بزاری برای زیست نمیتونی درسی مثل زیست رو تموم کنی حالا اگر هم تموم کردی میخوای بزاری کنار درسای دیگه رو هم اینطوری کار کنی؟
خب مثلا شده 12 فروردین شما برفرض مثال هفت روز پیش زیست رو تموم کردی ایا دوازده فروردین هنوزم یادته ؟
بنظرم خورد خورد برنامه بریز تو عید که هم به بقیه درسا برسی
هم خیالت راحت باشه که سریع نمیخوای پیش بری و تموم کنی
و برای ازمون گزینه دو هم هدفت فقط ازمون 20 فروردین باشه
ازمونایی که قبلش میگیره اصلا زمانش خوب نیست چون 90 درصد به بودجه بندیش نمیرسن اگه هم برسن بی کیفیت میشه -
سلام دوستان وقتتون بخیر
برای دوران نوروز
دم همتون گرم@نگین-محمدیان سلام
من با صحبت های Mohsen-Sari موافقم، تجربه ای که دارم اینه که درسی را که کوتاه و مستمر و منظم میخونیم نتیجه اش بیشتره از بقچه ای خوندن ،
مثلا اگر یک کسی بود که تا به حال اصلا یک درسی یا یک فصلی را نخونده بود که الان میخواست بخونه، میگفتیم باشه یک روز بشین یک درسو تموم کن اما کسی که میخواهد جمع بندی و تست و مرور بکنه برای آزمون ، اینجوری نخونه بهتره
اگر احساس می کنید تایم های طولانی تری احتیاج دارید، دیگه تهش تا سه یا سه ونیم ساعت ،بیشتر از این واقعا بازدهی کاهش می یابد
ضمن اینکه شما در کنکور قراره در چهار ساعت، هشت تا درسو عوض کنید، اینکه از الان عادت کنید با تغییر درس تمرکز تون حفظ کنید خیلی مهمه
موفق باشید -
سلام
من این روش رو تو امتحانای دی پیش رفتم
بنظرم بقچه ای خوندن توی امتحانای ترم مدرسه خیلی به کار میاد
ولی تو عید بنظرم شاید درست نباشه چون قطعا شما سه روز هم وقت بزاری برای زیست نمیتونی درسی مثل زیست رو تموم کنی حالا اگر هم تموم کردی میخوای بزاری کنار درسای دیگه رو هم اینطوری کار کنی؟
خب مثلا شده 12 فروردین شما برفرض مثال هفت روز پیش زیست رو تموم کردی ایا دوازده فروردین هنوزم یادته ؟
بنظرم خورد خورد برنامه بریز تو عید که هم به بقیه درسا برسی
هم خیالت راحت باشه که سریع نمیخوای پیش بری و تموم کنی
و برای ازمون گزینه دو هم هدفت فقط ازمون 20 فروردین باشه
ازمونایی که قبلش میگیره اصلا زمانش خوب نیست چون 90 درصد به بودجه بندیش نمیرسن اگه هم برسن بی کیفیت میشه -
@mohsen-sari و z Gheibi خیلی ممنون از راهنمایی هر دوتون
درسته کاملا حق با شماست خوب شد پرسیدم ازتون وگرنه اگه این اشتباه رو میکردم خیلی عقب می افتادم و میتونست بد باشه بسیار متشکرم -
@mohsen-sari و z Gheibi خیلی ممنون از راهنمایی هر دوتون
درسته کاملا حق با شماست خوب شد پرسیدم ازتون وگرنه اگه این اشتباه رو میکردم خیلی عقب می افتادم و میتونست بد باشه بسیار متشکرم