●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
ببخشید یه سوال؟
شما با چندساعت مطالعه شروع کردین؟
میخوام ببینم که من برا استارتم5یا6میخونم اوکیه یا ببرم بالاتر تایمموAmir 6 البته بگم ساعت مطالعه رو بردم بالا اینجوری نبودم هر روز قشنگ 11 سال فول با 300 تا تست این وسط ها هم خیلی استراحت کردم
-
Amir 6 من خودم با 4 ساعت اینا شروع کردم
نه ساعت مطالعه خوبی هست مخصوصا که با کیفیت باشه بیشتر هم می تونید بکنید در کل واس شروع خوبهنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
آره برسه به۷ساعت به امید خدا عالی میشه -
Amir 6 البته بگم ساعت مطالعه رو بردم بالا اینجوری نبودم هر روز قشنگ 11 سال فول با 300 تا تست این وسط ها هم خیلی استراحت کردم
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
یعنی الان تو اوج خودتون نیستین؟ -
Amir 6 مهم اینه که سعی کنید نگه دارید و خسته نشید تو این راه من خودم خیلی از روز ها واقعا احساس تنفر به درس ها داشتم این حس خیلی بده اگر تو این راه این حس نیاد خیلی عاااالیه
-
Amir 6 مهم اینه که سعی کنید نگه دارید و خسته نشید تو این راه من خودم خیلی از روز ها واقعا احساس تنفر به درس ها داشتم این حس خیلی بده اگر تو این راه این حس نیاد خیلی عاااالیه
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
من الان تنفر شدیدی نسبت به تست های زیست دارم
اصلا نمیتونم سمتش برم
نمیدونم چ کار کنم -
Amir 6 اره نهم و هشتم اوج درس خوندنم بود
الان یاد اون موقع میوفتم از تلاشی که میکردم تعجب میکنم
امسال هم میتونم ولی وقتی خوابم کم میشه چشمام نمی بینن هی تیک عصبی بزنم چه فایده قرار نیست با درس خوندن به خودم آسیب بزنم که
-
@sania-andiravan
اصلا نمیتونم سمتش برم
نمیدونم چ کار کنمAmir 6 راستش من چند شب پیش به زمین داشتم کاری که کردم این بود اصلا به زمین فکر نکردم و سعی کردم نزنم مثلا 200 تا زدم می توانستم 500 تا بزنم ولی گفتم نه کافیه اینا زیست رو هم این کار رو کنید یه کاری نکنید از یه چیزی ضده بشید یه مدتی ازش فاصله بگیرید 2 روز اینا
-
@sania-andiravan
اصلا نمیتونم سمتش برم
نمیدونم چ کار کنمAmir 6 البته دلیل تنفرتون تست زیاد هست یا دلایل دیگه؟
-
Amir 6 اره نهم و هشتم اوج درس خوندنم بود
الان یاد اون موقع میوفتم از تلاشی که میکردم تعجب میکنم
امسال هم میتونم ولی وقتی خوابم کم میشه چشمام نمی بینن هی تیک عصبی بزنم چه فایده قرار نیست با درس خوندن به خودم آسیب بزنم که
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
دقیقا
هیچ چیز مهمتر از سلامتی نیست -
Amir 6 راستش من چند شب پیش به زمین داشتم کاری که کردم این بود اصلا به زمین فکر نکردم و سعی کردم نزنم مثلا 200 تا زدم می توانستم 500 تا بزنم ولی گفتم نه کافیه اینا زیست رو هم این کار رو کنید یه کاری نکنید از یه چیزی ضده بشید یه مدتی ازش فاصله بگیرید 2 روز اینا
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
نه من اصلا تست زیست نمیزنم میدونین اصلا خیلی حالم به هم میخوره ازش -
Amir 6 ببخشید بازدهی کمی دارید؟
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
به نظر خودم خیر -
Amir 6 من خودم ریاضی این شکلی هم از کلاس اول با جمع و تفریق سیب و موز هم مشکل داشتم
-
Amir 6 پس چرا بدتون میاد؟ کلا از درس زیست بدتون میاد؟
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
نه من ریاضی اوکیم خداروشکر -
Amir 6 من هیچ وقت درکش نکردم میخونم نه اینکه نخونم ولی معلم های ریاضی بیشتریت مفهومی نمیگن مخصوصا الان میگن تجربی هستید به دردتون نمیخوره فیزیک هم همین جور من درسی که مفهوم رو نفهمم بدم میاد
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
نه چون یه مدت رفتم تست زیست زدم درصدم خیلی پایین بود
اصلا نمیدونم چرا تست های زیست اینطوریه
میگه 7=2+5اونوقت میگه اگه فلان شخص 20سالش باشه باباش چندسالشه
اصلا نمیتونم تو ذهنم تحلیل کنم تست هاشو -
Amir 6 من هیچ وقت درکش نکردم میخونم نه اینکه نخونم ولی معلم های ریاضی بیشتریت مفهومی نمیگن مخصوصا الان میگن تجربی هستید به دردتون نمیخوره فیزیک هم همین جور من درسی که مفهوم رو نفهمم بدم میاد
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
خب با کتاب کمک آموزشی پیش برین -
@sania-andiravan
نه چون یه مدت رفتم تست زیست زدم درصدم خیلی پایین بود
اصلا نمیدونم چرا تست های زیست اینطوریه
میگه 7=2+5اونوقت میگه اگه فلان شخص 20سالش باشه باباش چندسالشه
اصلا نمیتونم تو ذهنم تحلیل کنم تست هاشوAmir 6 دقیقا منم دهم بودم درصد عالیم 5 درصد بود واقعا و یادمه اون موقع کسی چاره ای بهم نداد همه ترسوندن سخته اینا ولی امسال کلا مدل خوندنم رو تغییر دادم به نظرم کارگاه تست آقا موقاری خیلی کمک تون میکنه روش تست زنی شون خیلی خوبه
البته روش مطالعه هم مهمه ببینید با کدوم روش مفهومی تر و بهتر می فهمید -
Amir 6 شاید باور نکنید ولی من از درسنامه بدم میاد درسنامه خیلی نخوندم تو زندگیم
شروع کردم با آقا ثابتی پیش برم راضیم خداروشکر