تغییر آزمون
-
سلام بچهها
صبتون بخیر
آقا من حدودا چند مدتی گاج بودم تا همین پنج شنبه هفته قبل
ب پیشنهاد دوستان بعد دو سه سال برگشتم قلم چی واسه این دو سال باقی مونده
الان ی مشکلی ک دارم اینه،آزمون گاج واسه جمعه هفته بعد بود،ولی الان آزمون قلمچی جمعه این هفته برگزار میشه
این تغییر یهویی باعث شده الان تو بعضی درسا از برنامه عقب باشم مث شیمی و زیست
مشکل دیگه ام اینه الان من فصل۶زیست یازدهمو کنکوری با تست و مخلفاتش بستم،ولی واسه این هفته نمیدونم چیکارش کنم
ی گفتار فصل هفتم مونده حدودا۵تا کلیپه،نمیدونم چطور فصل شیشو بخونم این هفته.گفتار گفتار؟کل فصل یه جا؟تست چرخشی؟یا اصا تست کار نکنم و فقط مرور
ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏🙏🙏
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا -
سلام بچهها
صبتون بخیر
الان ی مشکلی ک دارم اینه،آزمون گاج واسه جمعه هفته بعد بود،ولی الان آزمون قلمچی جمعه این هفته برگزار میشه
مشکل دیگه ام اینه الان من فصل۶زیست یازدهمو کنکوری با تست و مخلفاتش بستم،ولی واسه این هفته نمیدونم چیکارش کنم
ی گفتار فصل هفتم مونده حدودا۵تا کلیپه،نمیدونم چطور فصل شیشو بخونم این هفته.گفتار گفتار؟کل فصل یه جا؟تست چرخشی؟یا اصا تست کار نکنم و فقط مرور
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاسروش قادری تا جایی که رسیدی بخون ولی با کیفیت بخون
-
سروش قادری تا جایی که رسیدی بخون ولی با کیفیت بخون
مهدیه بانو واسه تستا چیکار کنم؟
الان موندم رو زیست ک فصل شیشو مرور کنم یا برم پیشخوانی فصل هفت
یا ی گفتار فصل شیشو مرور کنم و الان پیشخوانی گفتار یک فصل هفت،فردا تست گفتار ۲فصل شش و بعدش همون گفتار فصل شش که دیروزش خوندمو شبش تست کار کنم
بعد ۵سال آزمون دادن هنوز تو این جزئیات مشکل دارم -
مهدیه بانو واسه تستا چیکار کنم؟
الان موندم رو زیست ک فصل شیشو مرور کنم یا برم پیشخوانی فصل هفت
یا ی گفتار فصل شیشو مرور کنم و الان پیشخوانی گفتار یک فصل هفت،فردا تست گفتار ۲فصل شش و بعدش همون گفتار فصل شش که دیروزش خوندمو شبش تست کار کنم
بعد ۵سال آزمون دادن هنوز تو این جزئیات مشکل دارمسروش قادری تست ها رو بزن سعی کن ترکیبی و کنکور سال های قبل باشه فصل شش رو مرور کن اگر میتونی هر دوتا مبحث رو باهم شروع کن یکی رو مرور و اون یکی رو پیشخوانی کن
-
سروش قادری تست ها رو بزن سعی کن ترکیبی و کنکور سال های قبل باشه فصل شش رو مرور کن اگر میتونی هر دوتا مبحث رو باهم شروع کن یکی رو مرور و اون یکی رو پیشخوانی کن
مهدیه بانو
باشه
ممنون -
مهدیه بانو
باشه
ممنونسروش قادری خواهش میکنم
-
سلام بچهها
صبتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاسروش قادری
یک ازمون نده به بعدش باز دوباره هماهنگ شو -
سروش قادری
یک ازمون نده به بعدش باز دوباره هماهنگ شوalireza hoseyni خو الان من طبق برنامه ریزیم احتمالا فقط واسه تست زدن کامل درسا وقت کم بیارم
وگرنه بقیه درسا آمادهم فقط ی سری خورده مباحث مونده تا تکمیل شه
فک نکنم درست باشه واسه اونا همه آزمونو بندازم عقب -
alireza hoseyni خو الان من طبق برنامه ریزیم احتمالا فقط واسه تست زدن کامل درسا وقت کم بیارم
فک نکنم درست باشه واسه اونا همه آزمونو بندازم عقبسروش قادری آره کار درستی نیست حتی اگر به دو درصد بودجه بندی رسیدیم باید آزمون بدیم
-
سلام بچهها
صبتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاسروش قادری
سلام
اینقدر پیچیدش نکن چون سردرگم میشی
یه برنامه بریز به همون اعتماد کن و باهاش پیش برو و اگه دیدی جایی تغییر لازمه تغییرش بده
تو این جور چیزا هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه برات تصمیم بگیره
همه ی کارایی که باید انجام بدی رو به صورت لیستی زیر هم بنویس و بعدش به ترتیب اولویتت کنار هر کاری براش شماره بزن -
سروش قادری
سلام
اینقدر پیچیدش نکن چون سردرگم میشی
یه برنامه بریز به همون اعتماد کن و باهاش پیش برو و اگه دیدی جایی تغییر لازمه تغییرش بده
تو این جور چیزا هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه برات تصمیم بگیره
همه ی کارایی که باید انجام بدی رو به صورت لیستی زیر هم بنویس و بعدش به ترتیب اولویتت کنار هر کاری براش شماره بزنromisa والا من تنها مشکلم اینه که نمیدونم کی تست بزنم و کی مباحثو کار کنم
همین یکم اذیتم میکنه
ولی ممنون بازم🙏 -
romisa والا من تنها مشکلم اینه که نمیدونم کی تست بزنم و کی مباحثو کار کنم
همین یکم اذیتم میکنه
ولی ممنون بازم🙏سروش قادری در تغییر آزمون گفته است:
همین یکم اذیتم میکنه
ولی ممنون بازم🙏تست هر مبحث رو کنار مطالعش نزن چون کاذب همه رو درست می زنی و یادت نمیمونه
هر مبحثی رو که مطالعه کردی کنارش ۲۰ الی ۳۰ تا تست اموزشی بزن ولی تست های عمیق تر و بیشتر رو حتما تو یه وعده مطالعاتی دیگه فردا یا حداکثر پس فردا بذار و حل کن
مثلا اینطوری👇
شنبه زیست گفتار ۱ فصل ۶ مطالعه و تست آموزشی
یکشنبه تمام تست های زوج این مبحث حل شود -
سروش قادری در تغییر آزمون گفته است:
همین یکم اذیتم میکنه
ولی ممنون بازم🙏تست هر مبحث رو کنار مطالعش نزن چون کاذب همه رو درست می زنی و یادت نمیمونه
هر مبحثی رو که مطالعه کردی کنارش ۲۰ الی ۳۰ تا تست اموزشی بزن ولی تست های عمیق تر و بیشتر رو حتما تو یه وعده مطالعاتی دیگه فردا یا حداکثر پس فردا بذار و حل کن
مثلا اینطوری👇
یکشنبه تمام تست های زوج این مبحث حل شودromisa خیلی ممنون
ولی این روش برای درسای فیزیک و ریاضیم میشه اجراش کنم؟ -
alireza hoseyni خو الان من طبق برنامه ریزیم احتمالا فقط واسه تست زدن کامل درسا وقت کم بیارم
فک نکنم درست باشه واسه اونا همه آزمونو بندازم عقبسروش قادری
اگ اینطوری هستی اصلا برو ازمون رو بده من فکر کردم چقدر عقبی اصلا خرابم میکنی همیشه ازمون بده لاقل ایه ک یه ازمون دادی و یاد گرفتی 4ساعت پشت میز سوال حل کنی -
سروش قادری
اگ اینطوری هستی اصلا برو ازمون رو بده من فکر کردم چقدر عقبی اصلا خرابم میکنی همیشه ازمون بده لاقل ایه ک یه ازمون دادی و یاد گرفتی 4ساعت پشت میز سوال حل کنیalireza hoseyni
آره داداش😂
مرسی🙏 -
سروش قادری در تغییر آزمون گفته است:
همین یکم اذیتم میکنه
مثلا اینطوری👇
یکشنبه تمام تست های زوج این مبحث حل شودromisa
مجددا ببخشید
الان من ی درس از ی فصل ریاضیو تموم کردم،هم درسنامشو،هم تمرینای خود کتاب،بعدش ۵تا تمرین کتاب پرتکرار ریاضی حل کردم همشون درست
بعدش چیکار کنم؟
شب تست آموزشی کار کنم یا به جاش فردا تست زمان دار؟ -
romisa
مجددا ببخشید
الان من ی درس از ی فصل ریاضیو تموم کردم،هم درسنامشو،هم تمرینای خود کتاب،بعدش ۵تا تمرین کتاب پرتکرار ریاضی حل کردم همشون درست
بعدش چیکار کنم؟
شب تست آموزشی کار کنم یا به جاش فردا تست زمان دار؟سروش قادری در تغییر آزمون گفته است:
romisa
مجددا ببخشید
بعدش چیکار کنم؟
شب تست آموزشی کار کنم یا به جاش فردا تست زمان دار؟شب تست اموزشی بزن
فرداشم زمان دار
کلا تا میتونی تست بزن ولی سعی کن فقط همون روزی که مبحث رو مطالعه کردی تست زنیت فقط اونجا نباشه روزای بعدشم باشه
یعنی هم روزی که مطالعه کردی و هم روزای بعدش
روزی که مطالعه کردی تست اموزشی بزن
روزای بعد زمان دار و با تعداد بیشتر -
romisa خیلی ممنون
ولی این روش برای درسای فیزیک و ریاضیم میشه اجراش کنم؟سروش قادری در تغییر آزمون گفته است:
romisa خیلی ممنون
ولی این روش برای درسای فیزیک و ریاضیم میشه اجراش کنم؟کلا کنار هر درسی که اموزشیاشو می زنی همون روز
برای ریاضی فیزیک اون روشی که تو پست پایین گفتی و ریپلای کردم خوبه
چه خوب که به کتاب هم توجه می کنی و برای شروع حلشون می کنی -
سلام بچهها
صبتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاسروش قادری
خیلی ممنون
خدا خیرتون بده 🙏