b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@parastu23
سلام ازنظرمن استاد خیلی عالی هستن کتاباشونم خیلی خوبه ولی از کتاباشون همراه فیلم های تدریشون استفاده کنین
کتاب دوم و پیش 1 رو رایگان گزاشته بودن استاد تو کانال تلگرامشون
پیش 2 که فکرکنم هنوز چاپ نشده و استاد فیلم های پارسالشون از روی خود کتاب درسی تدریس میکردن
شیمی 3 هم برین تو سایت استاد تالیفات رو بزنین شماره هاش هست..
با ارزوی موفقیت -
slm dostan,site ostad moshkel dare??? mn har kari mikonm nemitonm berm to siteshon
-
atiroham در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
slm dostan,site ostad moshkel dare??? mn har kari mikonm nemitonm berm to siteshon
سلام، خیر 2 تاشون هیچ مشکلی ندارن.
-
سلام کسی تا حالا از خود سایت استاد خریداری کرده من یه فایلی رو خریدم لینک دانلودش نیومده میخواستم ببینم برای شما هم پیش اومده
-
mohammadhassan در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
atiroham در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام، خیر 2 تاشون هیچ مشکلی ندارن.
age momkene link bedid
-
سلام ... برای کنکور سال 97 هم میشه ازاین تدریس ها استفاده کرد؟؟؟؟ فصل محلول ها ضبط نمیشه؟؟؟؟؟با سال قبلش چه فرقی داره؟؟؟ به ترتیب جلساتش باید ببینیم یا کتاب؟؟؟ جزوه ها مربوط به فیلم هاست؟؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدمااا!!!!! تازه با آلاء آشنا شدم!!
-
@zahra_asd در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ... برای کنکور سال 97 هم میشه ازاین تدریس ها استفاده کرد؟؟؟؟ فصل محلول ها ضبط نمیشه؟؟؟؟؟با سال قبلش چه فرقی داره؟؟؟ به ترتیب جلساتش باید ببینیم یا کتاب؟؟؟ جزوه ها مربوط به فیلم هاست؟؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدمااا!!!!! تازه با آلاء آشنا شدم!!
سلام، به آلا خوش اومدید.
بله میشه، از سال قبل هم میشه استفاده کرد فرقی ندارن فقط سال قبل چون دانش آموز سر کلاس هم هست وقت بیشتری گرفته میشه. درباره ضبط فیلم های سوم هم چند روز پیش آلا پیام داد گفت ضبط شیمی 3 انجام شد، اگر هم کامل ضبط نشده باشه ضبط میشه نگران نباشید.درباره جزوات هم دقیق نمیدونم ولی توی صفحه صفر تا صد شیمی کنکور فقط همین فایل ها هست، جزوات دست نویسی رو بعضی از دوستان نوشتن و در فروم قرار دادن، سرچ کنید به نتیجه میرسید
-
@zahra_asd این تاپیکی هست که بعضی از دوستان جزواتشون رو قرار دادن، شاید تاپیک دیگه ای هم باشه که من خبر ندارم ازش:
http://forum.alaatv.com/topic/2550/اشتراک-گذاری-جزوات-آلایی-ها-دروس-اختصاصی/2
-
mohammadhassan آهان...متوجه شدم.مرســــی از توضیحاتتون
-
mohammadhassan آهان...متوجه شدم.مرســــی از توضیحاتتون
خواهش میکنم، موفق باشید.
-
mohammadhassan فقط درس های دیگه هم مثل شیمی خوبه؟؟؟
-
mohammadhassan فقط درس های دیگه هم مثل شیمی خوبه؟؟؟
منظورتون اینه که بخواین با دبیر های دیگه هم پیش برید خوبن؟
-
mohammadhassan بله
-
mohammadhassan بله
ببینید اینکه بخواین با کدوم دبیر پیش برید یه موضوع سلیقه ایه. برای مثال الان برای عربی هم آقای جلادتی هستن و هم آقای ناصح زاده. شما میتونید یک جلسه مشترک رو از هر دو استاد بزرگوار ببینید و انتخاب کنید. ولی خب در کل خوبی کلاس استاد جلادتی اینه که جزوشون آماده هست و مثل استاد ناصح زاده نیاز به خرید کتابشون برای کلاسشون نیست، و همچنین اینکه وقت کمتری صرف میشه تا استاد ناصح زاده.
ولی در کل برای مثال فیزیک دکتر طلوعی عالی هستن بچه ها خیلی راضی هستن. دروس دیگه هم دیگه بستگی به نوع رشتتون داره. برای زیست هم دکتر رحیمی هستن و هم استاد پازوکی. کلاس دکتر رحیمی برای امسال هست و ایشون هم عالی هستن. برای دروس دیگه هم همونطور که گفتم میتونید مشاهده کنید و با هر دبیری که راحت ترید ادامه بدید. -
mohammadhassan خیلی ممنـــون...
-
@zahra_asd در ضمن مثلا الان حواس رو دکتر رحیمی تدریس نکردن ولی استاد امینی راد تدریس کردن: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/15/30/
اگر همچنین اتفاقی براتون پیش افتاد میتونید بین دبیر ها سوییچ کنید و فیلم های استاد دیگه ای رو مشاهده کنید. -
mohammadhassan خیلی ممنـــون...
خواهش میکنم.
-
mohammadhassan آهان..باشه...مرســی