سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
برنامه ریزی عیدونه
-
سلام بچه
میدونیم که این برهه یک ماهه عید خیلی مهمه
و حتی شاید ایندتو. مسیرتو تغییر بده و برنامه ای که واسش میریزی باید دقیق باشه
مشاور خودم یه برنامه داده که زیاد ازش خوشم نمیاد
از همه دوستان الایی خواهش میکنم که برنامه هاشونو
چه روزانه چه هفتگی وچه ماهانه وتو هرپایه ای که هستن بزارن تا هم یه مقایسه ای داشته باشیم هم بقیه بتونن استفاده کنن
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
@nadiya-82 سلام
من چند روز پیش مشکل برنامه داشتم هیچ کس جواب نداد!
کلی هم منشن کردم حتی! -
مینا میناب
خیلی خوب میشد همه برنامه هاشونو بزارن
چرا کسی چیزی نمیگه ️ -
50rooz-tajobi-riazi.mp3
سلام این ویس رو گوش کنید توش یه برنامه ی پنجاه روزه رو توضیح میده -
@nadiya-82 سلاممن هنوز برنامه ننوشتم ،اگه نوشتم واستون میفرستم
-
@nadiya-82
سلام.ببینین فرم کلی مشاوره برا هرکس یکیه اما اگه بخوای وارد جزئیات بشی مثلا برنامه من یا فلان شخص به درد شما نمیخوره چون من شیوه زندگی تایم های استراحتم و.. با شما فرق میکنه اما اگه فرم کلی رو بخواین بهتره که عید رو بیشتر به دروس تخصصی و درس هایی که توش ضعف دارین اختصاص بدین و حدودا70درصد دهم و 60درصد یازدهم رو بخونین و یه جمع بندی خوبی داشته باشین تا مطالب یه مرور خوبی براتون بشه البته این نظر منه شما هر طور خودتون میدونین پیش برین
موفق باشین -
@nadiya-82
شما هربرنامه که داری اجرا کن و اگ مشکلی داری یا ایده ای داری برای برنامت که بهترکنی اون رو تو ی برگه بنویس و هرموقع که خواستی برنامه جدید بنویسی اون نکات رو اضافه کن و تو برنامت بیار
سعی کن برنامت شخصی سازی بشه
هرچقدر درصد شخصی سازی شده برنامت بیشتر باشه قطعا پیشرفت میکنی -
@ida-shateri در برنامه ریزی عیدونه گفته است:
@nadiya-82 سلام
من رشتم ریاضیه؛اگه فکرمیکنین براتون مفیده این هفتموبزارمسلام
مشکلی نیس هروقت نوشتین لطفا بفرستین -
دریا دریایی در برنامه ریزی عیدونه گفته است:
50rooz-tajobi-riazi.mp3
سلام این ویس رو گوش کنید توش یه برنامه ی پنجاه روزه رو توضیح میدهیه قسمتیشو گوش دادم خیلی خوب بود حتما امشب گو دوباره گوش میکنم
مرسیتم -
فاطمه خورشیدی در برنامه ریزی عیدونه گفته است:
@nadiya-82 سلاممن هنوز برنامه ننوشتم ،اگه نوشتم واستون میفرستم
ممنونت میشم
-
Amir 6 در برنامه ریزی عیدونه گفته است:
@nadiya-82
سلام.ببینین فرم کلی مشاوره برا هرکس یکیه اما اگه بخوای وارد جزئیات بشی مثلا برنامه من یا فلان شخص به درد شما نمیخوره چون من شیوه زندگی تایم های استراحتم و.. با شما فرق میکنه اما اگه فرم کلی رو بخواین بهتره که عید رو بیشتر به دروس تخصصی و درس هایی که توش ضعف دارین اختصاص بدین و حدودا70درصد دهم و 60درصد یازدهم رو بخونین و یه جمع بندی خوبی داشته باشین تا مطالب یه مرور خوبی براتون بشه البته این نظر منه شما هر طور خودتون میدونین پیش برین
موفق باشینسلام
بله متجه هستم که برنامه هرکس فقط خاص خودشه
فقط میخاستم از رو برنامه های بچه ها یه مقایسه ای با برنامه خودم داشته باشم
خوشحا میشم یه نمونه از برنامه ریزیتونو بفرستین اگر مایلید -
بقیه الایی ها هم اگ مطلبی یا پیشنهادی دراین مورد دارن بزارن بیزحمت
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا -
@nadiya-82 سلام وقتتون بخیر. برنامه ای که من برای عید دارم به این صورت هستش که سعی میکنم دروسی رو که در طول سال خوب یاد گرفتم اما نرسیدم تست زیادی ازش بزنم بزارم روی محوریت اصلی کارم. یعنی بتونم تسلطم رو روی این موارد بیشتر کنم. و دروسی که خوب تست قابل توجهی هم ازش زده شده رو دوباره برگردم بهشون و تست های مارک دار رو مجدد حل کنم. که همشون از تستای راه ابریشم هستن
توی اخر هفته ها یه ازمون مبحثی شیمی و حسابان توی برنامم هستش و تحلیل اون ازمون ها. برای دروس عمومی هم مرور لغات ادبیات و تاریخ ادبیات طبق برنامه و تسلط بیشتر روی قرابت و ارایه و دستور با تست های شبانه
عربی خوب یه مقدار چن عقب هستم سعی دارم برسم پایه رو تموم کنم
دینی روزی یک درس و حل تستای کنکورای قبل مربوط به همون درس توی روز خودش و اخر هر 3 درس یه ازمونک و چند تا ازمون جامع هم اخر هر پایه
زبان هم مرور خوبی داشتم و به همین خاطر تمرکز زیادی روش ندارم
و یه مورد مهم دیگه ای هم که در نظر گرفتم بررسی دوباره ازمونای ازمایشی توی دروس تخصصی هست
خصوصا توی فیزیک و ریاضی