تست شیمی آلی کنکور{گیج کننده}
-
@kosar-mottaghi اون محل برخورد خط پایینی افقی به حلقه پایینی چی اونو حساب نمیکنیم به خاطر همین پرسیدم شکل سه بعدیه یا نه
برای گمراه کردن بود اونجا پیوند ها همو قطع میکنن
کربن دیگه ای نیس
شکل کشیدم نگاه کن -
برای گمراه کردن بود اونجا پیوند ها همو قطع میکنن
کربن دیگه ای نیس
شکل کشیدم نگاه کن@kosar-mottaghi یعنی در واقع از روی هم رد میشن و شکل سه بعدی است
-
@kosar-mottaghi یعنی در واقع از روی هم رد میشن و شکل سه بعدی است
reyhane karimi 0 در تست شیمی آلی کنکور{گیج کننده} گفته است:
خوب توفضا شاید ولی رو کاغذ نه دیگه شکل باز کنی کشیدم اونجوری میشه
-
خوب توفضا شاید ولی رو کاغذ نه دیگه شکل باز کنی کشیدم اونجوری میشه
@kosar-mottaghi آخه میدونی چیه باید طراح یه جوری میکشید که دانش آموز راحت متوجه این سه بعدی بودنه بشه مثل تستای کنکور امسال
-
@kosar-mottaghi آخه میدونی چیه باید طراح یه جوری میکشید که دانش آموز راحت متوجه این سه بعدی بودنه بشه مثل تستای کنکور امسال
خودشون اون طوری دادن با رد گزینه هم میشد به جواب رسید ولی خیلیم سه بعدی نیس
نه سه بهدی میشه گف نه میشه نگف
میانشونه😐 -
خودشون اون طوری دادن با رد گزینه هم میشد به جواب رسید ولی خیلیم سه بعدی نیس
نه سه بهدی میشه گف نه میشه نگف
میانشونه😐@kosar-mottaghi
مثلا اینو ببین تست کنکور بچه های رشته ریاضی امسال بوده این یه شکل کاملا سه بعدیه -
@kosar-mottaghi
مثلا اینو ببین تست کنکور بچه های رشته ریاضی امسال بوده این یه شکل کاملا سه بعدیهreyhane karimi 0 بله مونده شکل چه طور بدن
باید بتونی تشخیص بدی
بیشتر شکا اینجوری میدن که دانش آموز استرس بگیره از دیدن شکل
وگرنه گزینه ها راحتن -
سلام تعداد کربنا چجوری 18 شده یعنی این شکل حالت سه بعدی داره؟ و اینکه شما چند تا حلقه به نظرتون این شکل داره {190}reyhane karimi 0
5 تا حلقه داره خط افقی پایین انگار رد شده و نباید محل قطع شدن حساب کرد -
81Sobhan در تست شیمی آلی کنکور{گیج کننده} گفته است:
sina ghafouri
بین c و N پیوند سه گانه وجود دارهپیوند سه گانه نیس ساختار باز کنی میبینی یدونه پیوند داره
@kosar-mottaghi
شت من حواسم به صورت سوال نبوده فکر کردم میگه کدوم درسته فقط سوال ها دوستان رو خوندم
و گزینه ها رو دیگه بر حسب اینکه جواب به دست اومده گفتم خوب نیاز نیس چک کنم 😑😑 معذرت
بعد از سالی اومدم سوال جواب بدم بچه مردمو بدتر گیج کردم 😂 -
@kosar-mottaghi
شت من حواسم به صورت سوال نبوده فکر کردم میگه کدوم درسته فقط سوال ها دوستان رو خوندم
و گزینه ها رو دیگه بر حسب اینکه جواب به دست اومده گفتم خوب نیاز نیس چک کنم 😑😑 معذرت
بعد از سالی اومدم سوال جواب بدم بچه مردمو بدتر گیج کردم 😂81Sobhan در تست شیمی آلی کنکور{گیج کننده} گفته است:
@kosar-mottaghi
بعد از سالی اومدم سوال جواب بدم بچه مردمو بدتر گیج کردم 😂پیش میاد☺
-
reyhane karimi 0
5 تا حلقه داره خط افقی پایین انگار رد شده و نباید محل قطع شدن حساب کردMohsen M مرسی بله درسته