سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
آزمون ازمایشی
-
سلام
برای رشته تجربی کدام ازمون ازمایشی رو برای کنکور 97 پیشنهاد میدین.
ممنون میشم راهنمایی کنین -
vahidsharifi
فقط جامع سنجش
از اول سال خودت هر 2جمعه یک ازمون بگیر طبق برنامه کانون
سوالاشم ک میذارن -
یعنی ازمون تا ازمونهای جامع شرکت نکنم؟
-
vahidsharifi
نه
تا ازمونای جامع سنجش بیخوده سوالاش اسونه
گزینه 2 استاندارد نیس
کانون هم استاندارد نیس اسم در کرده ولی برنامه ریزیش ک رایگان میذاره خوبه و نتیجه بخشه -
شباهات سوالای سنجش به کنکور بیشتره
قیمت کمتری هم نسبت به آزمون های دیگه داره -
به نظر من سنجش نرو در ابتدا سوالاش خیلی آسونه بعد میای جامع می بینی خیلی سخت تر شده سوالا
قلمچی هم اگه قوی نباشی انگیزه تو ازت میگیره
به نظر من گزینه 2 از همه بهتره
اما تو هر آزمون شرکت کردی به رتبه و ترازت تو اون آزمون توجه نکن فقط برا خودت درصد معینی از درس هارو انتخاب کن و سعی کن به اون برسی -
درود هرچی خودتون دوس دارین! هر ازمونی حسن و بدی ای داره! قلم چی اگه حوزش بد باشه که بیشتریا هس، بیشتر تو حاشین! سنچشم سوالاش بد نیس! گزینه 2 هم بعضی سوالاش سنگین و زیستش برای بچه دبستانیاس :|
-
paripari در آزمون ازمایشی گفته است:
vahidsharifi
فقط جامع سنجش
سوالاشم ک میذارن -
Dr.Saraaa در آزمون ازمایشی گفته است:
vahidsharifi
فقط جامع سنجش
سوالاشم ک میذارنمنم موافقم
بدون ازمون اگه بتونی بخونی به نظرم بهتر
تازه جامعای سنجشم خیلی شبیه کنکور نیست
مثلن سبک سوالای زیستش که با کنکور زمین تا اسمون فرق داره
شیمیش و بعضا ریاضیش از کنکور خیلی سخ تر
عمومیاش خوبه
اما کلن نمیشه زود زیاد حساب باز کرد چون من هر دفعه سنجش دیدم بعد کنکور اصلن انگار دو فضای دیگن -
مهی جون در آزمون ازمایشی گفته است:
vahidsharifi
فقط جامع سنجش
سوالاشم ک میذارنمنم موافقم
بدون ازمون اگه بتونی بخونی به نظرم بهتر
تازه جامعای سنجشم خیلی شبیه کنکور نیست
مثلن سبک سوالای زیستش که با کنکور زمین تا اسمون فرق داره
شیمیش و بعضا ریاضیش از کنکور خیلی سخ تر
عمومیاش خوبه
اما کلن نمیشه زود زیاد حساب باز کرد چون من هر دفعه سنجش دیدم بعد کنکور اصلن انگار دو فضای دیگنآره دقیقا
من اگه آزمون نمیرفتم خیلی وضعیتم بهتر میبود!برای دانش آموزایی که کلا مدرسشون هماهنگ با ازمونه و...از دوم با آزمون پیش رفتن میتونه خوب باشه :" -
من با نظر دوستان مخالفم
آزمون دادن جزو مراحل یادگیری هستش.و در واقع مرحله ارزیابی هست.
شما دو هفته برای قلم چی وقت میزارید و میخونید.تا جابیی که تونستید رو میرسید.و میرید سر آزمون هم مهارت ازمون دادن و مدیریت خودتون رو کسب میکنید و هم کم کم به دستتون میاد که چطوری بخونید تا پیشرفت کنید
مثلا اگه ازمون ندید.شاید بشینید فقط بخونید و کمتر تست بزنید .ولی وقتی ازمون میدید کم کم اینو میفهمید که اقا هر چی تست بیشتر بزنید درصد بهتری کسب میکنید.
و اینطوری میشه که بهترین ازمونی که میدید میشه کنکور سراسری. -
javad-mahdizadeh در آزمون ازمایشی گفته است:
من با نظر دوستان مخالفم
شما دو هفته برای قلم چی وقت میزارید و میخونید.تا جابیی که تونستید رو میرسید.و میرید سر آزمون هم مهارت ازمون دادن و مدیریت خودتون رو کسب میکنید و هم کم کم به دستتون میاد که چطوری بخونید تا پیشرفت کنید
مثلا اگه ازمون ندید.شاید بشینید فقط بخونید و کمتر تست بزنید .ولی وقتی ازمون میدید کم کم اینو میفهمید که اقا هر چی تست بیشتر بزنید درصد بهتری کسب میکنید.
و اینطوری میشه که بهترین ازمونی که میدید میشه کنکور سراسری.آزمون نرفتن به شرط خوب و اصولی خوندن
آزمون معجزه نمیکنه که! -
منم موافقم
آزمون حتما باید باشه
قلم چی اگه خوب نباشی ترازت ناراحتت میکنه؟
از آزمون اول خوب بخون میرسی نشد تو ایستگاه جبرانی میرسی ولی آزمونو بررسی کن حتمااا -
javad-mahdizadeh
من مخالفم چون هر کنکوری میدونه باید تست بزنه
دوم اینکه قلم چی با اون برنامه ریزیش یه مرد میخواد که فقط مث تراکتور بخونه و اخرم از هر فصل یه ذره خونده باشه
چون برا تسلط به نظر من بیشتر از دو هفته وقت لازم
تازه سوالاشم استاندارد نیست -
مهی جون در آزمون ازمایشی گفته است:
javad-mahdizadeh
من مخالفم چون هر کنکوری میدونه باید تست بزنه
دوم اینکه قلم چی با اون برنامه ریزیش یه مرد میخواد که فقط مث تراکتور بخونه و اخرم از هر فصل یه ذره خونده باشه
چون برا تسلط به نظر من بیشتر از دو هفته وقت لازم
تازه سوالاشم استاندارد نیست -
من با نظر دوستان مخالفم
و اینطوری میشه که بهترین ازمونی که میدید میشه کنکور سراسری.آزمون نرفتن به شرط خوب و اصولی خوندن
آزمون معجزه نمیکنه که!منم نگفتم معجزه میکنه/ فقط میدونم میشه با ازمون رفتم پیشرفت حتی جزئی رو دید و دنبالش رفت/میشه نقاط ضعف و قوت رو فهمید و وقت مناسب روی نقاط ضعف گذاشت/
یه چیز دیگه .اگه روحیه جنگجو و رقابت طلب داشته باشه کسی که ازمون میده/اگه از شکست خوردن هم نترسه/معجره رخ میده -
هر کس با شخص دیگه فرق داره
من خیلی پشیمونم تابستون آزمون شرکت نکردم
حاضر شدن سر یه جلسه ی رسمی مثل قلم چی بهت مدیریت زمانو یاد میده و کنترل جلسه رو
تازه باعث میشه توهم خوب بودن هم نداشته باشی بدونی جایگاهت کجاست.یا بر عکس اگه اعتماد به نفست پایینه بدونی نقاط قوتت چیاست
قبول که سطح قلم چی بالاتره ولی سوالات استاندارد خیلی زیادی داره که نمیشه منکرش شد(این حرف من نیستا حرف معلماست)باز هم میگم خودتونید که تصمیم میگیرید حتی میتونین چند تا دونه آزمون رو شرکت کنید و بعد دیگه ادامه دادن یا ندادنش رو ارزیابی کنید
-
من با نظر دوستان مخالفم
آزمون معجزه نمیکنه که!منم نگفتم معجزه میکنه/ فقط میدونم میشه با ازمون رفتم پیشرفت حتی جزئی رو دید و دنبالش رفت/میشه نقاط ضعف و قوت رو فهمید و وقت مناسب روی نقاط ضعف گذاشت/
یه چیز دیگه .اگه روحیه جنگجو و رقابت طلب داشته باشه کسی که ازمون میده/اگه از شکست خوردن هم نترسه/معجره رخ میدهمن خودم تجربه ش کردم و میگم اگه خودش درست و حسابی بخونه هم میتونه موفق بشه ..
هر کسی یه نظری داره :hand: