7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
موقعیت قرارگیری رگ ها
-
سلام بچه ها به نظرم توی نام گذاری این دو تا شکل تناقض هست.
توی نقاشی سرخرگ آئورت به کلیه چپ نزدیک تره ولی توی عکس به کلیه راست نزدیک تره(آخه میگیم در محل ناف کلیه بالاتر از همه سرخرگه)میشه کمکم کنین ببینم من دارم اشتباه میکنم یا واقعا تناقض هست
@دانش-آموزان-آلاء
-
majhool
ببین شکل معیار رو تو همون نقاشی بزار چون هرچی تست دیدم از اون شکل طرح شده بود
شکل تشریح ممکنه اشتباه کلیه ها رو قرار داده باشن چون به هر حال تو بدن جاندار که نی اگه کلیه ای که سمت چپ قرار داره که بنظر من این کلیه همون کلیه سمت چپه بره بالا و سمت راستی بیاد پایین اوکی میشه حالا این نظر من بود
همیار هم تگ میکنم شاید اون نظر دیگه ای داشته باشه
دریا دریایی -
81Sobhan یعنی ممکنه توی عکس به این نکته که کلیه راست پایین تره توجه نکرده باشن؟
اگه فرض کنیم همیشه سیاهرگ کلیه پایین تر از سرخرگ کلیه باشه و نقاشی ،شکلِ درست باشه؛
توی نقاشی سیاهرگ کلیه چپ بلند تره و توی عکس سیاهرگ بلندتر سمت چپ عکسه پس این سیاهرگ به کلیه راست وصله!وای کلا قاطی کردم -
majhool
بله هرچیزی تو کتاب درسی ممکنه رفرنس علمی که نیست وقتی میاد میگه ممکنه نورون رابط میلین داشته باشه ولی خودش تو تمام شکل هاش بدون میلین میکشش ( تو رفرنس همچین چیزی که رابط میلین داشته باشه ممکن نیست ) پس احتمال همه چیز هستولی من هنوز اعتقاد دارم این عکس مال تشریح مدرسه ای چیزی بوده و به نکته توجه نکردن
این شکلو در صورتی میشد قبول کرد که در بدن جاندار مشاهده میشد یا عکسشو تو همون حالت میزاشتن
شما هم زیاد خودت درگیر نکن چون کنکور تا الان اگه سوال داده از اون نقاشی سوال داده و همچنین متن صریح کتاب -
والا من اصلا نظری ندارم
آخه این شکله کلا از لحاظ علمی مشکل داره و ما فقط باید بدونیم ترتیب اجزای ناف کلیه چیه که اول میشه سرخرگ بعد سیاهرگ بعد میزنای
ولی در مورد نزدیک بودن ائورت واقعا نظری ندارم -
اصلا شکل تشریح واسع شناسایی و مقایسه ساختار،شکل و ایناس نه ترتیبایی ب این نحو،تو اصلا نگاع مقایسع انشعاب ها کن،چقدر فاصله داده و.... تا درک شه.پس واس مقایسه های دقیق شکل شماتیک مورد سواله،وگرنع همین تنها نی،موردای دیگ هست اصلا مثلا سیاهرگ های کلیویی از زیر سرخرگ آئورت رد نمیشن ک توی تشریح انداختش زیر،یا مثلا بگیم مثانه متمایل بیشتر ب سمت کلیه ی راست؟:|| تشریحه دیگ،دستکاری میشه همه چی
-
دریا دریایی تشکر