شیمی دهم استوکیومتری
-
سلام دوستان خسته نباشید من امروز امتحان شیمی دادم و به شدت فکرمو درگیر کرده نمیدونم من واقعا استعدادی ندارم تو این درس کم کاری کردم یا امتحان سخت بوده بخاطر همین سوالارو میزارم وقت کردین یه نگاه بندازین و اگه کنکور دادین تا حالا باهاش مقایسه کنید من واقعا حالم بده به حدی خستم که میخوام تغییر رشته بدم حس میکنم وقتمو دارم تلف میکنم لطفا از دید یه دهمی به سوالات نگاه کنید
من شاید ده تا ازین سوال هارو با قطعیت جواب داده باشم و واقعا وضع عصفناکیه میدونم نگین برنامه بریز بخون تست بزن که همه اینکارارو کردم و فکر میکنم تمام توانمو گذاشتم حتی تو آزمون گزینه دو تونستم شیمیمو از چارده درصد به پنجاه و پنج درصد برسونم تمام کلیپای این مباحثو دیدم و سوالارو از قبل حل کردم مشکل زیادی نداشتم نمیدونم چرا اینطوری شده نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهم -
سلام دوستان خسته نباشید من امروز امتحان شیمی دادم و به شدت فکرمو درگیر کرده نمیدونم من واقعا استعدادی ندارم تو این درس کم کاری کردم یا امتحان سخت بوده بخاطر همین سوالارو میزارم وقت کردین یه نگاه بندازین و اگه کنکور دادین تا حالا باهاش مقایسه کنید من واقعا حالم بده به حدی خستم که میخوام تغییر رشته بدم حس میکنم وقتمو دارم تلف میکنم لطفا از دید یه دهمی به سوالات نگاه کنید
من شاید ده تا ازین سوال هارو با قطعیت جواب داده باشم و واقعا وضع عصفناکیه میدونم نگین برنامه بریز بخون تست بزن که همه اینکارارو کردم و فکر میکنم تمام توانمو گذاشتم حتی تو آزمون گزینه دو تونستم شیمیمو از چارده درصد به پنجاه و پنج درصد برسونم تمام کلیپای این مباحثو دیدم و سوالارو از قبل حل کردم مشکل زیادی نداشتم نمیدونم چرا اینطوری شده نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهمFa Fa سلام ببینید به نظر من اگه با علاقه ی خودتون اومدید رشته ی تجربی این چیزا نباید مانع شما برای خوندن بشه از همین حالا ریشه کن کنید که یازدهم بیشتر از اینا و دوازدهم بیشتر از یازدهم در انتظارتان هست. شیمی ۲ قسمت داره یکی حفظی(که مفهومی هم هست) یکی محاسباتی که بازم نیازمند تحلیله! از شکل ترسناک سوالات نترسید سعی کنید خط و ربط داده ها رو پیدا کنید تیپ بندی کنید برای خودتون راه حل بسازید اصلا یه شکل بکشید اونجا داده ها رو پیاده سازی کنید
توی مسائل استکیومتری همه ی اون چیزی که نیاز دارید تیپ شناسی و بازی با اعداد هست!
توی شیمی آلی که یازدهم میخونید باید هیدروکربن های مختلف رو تحلیل کنید و…
کلا شیمی بحث شیرینی داره اگه ازش نترسید و زود هم تا امید نشید -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهمFa Fa بهتره از کسرهای آماده استفاده کنید
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهمFa Fa سلام
شاید باور نکنی ولی من حاضرم نصف عمر باقی موندنو بدم ولی برگردم اولین روز کلاس دهم.پس قدر تک تک همین روزاییو ک داره میگذره بدون
ی نسبتی هست واسه استعداد و تلاش
تو درسی مث شیمی ک فک میکنی استعداد کمه(که مطمئنا داری تلقین میکنی ب خودت)باید تلاش بیشتری انجام بدی واسش
واسه شیمی من خودم پارسال با جزوه معلم و میکرو شیمی کار میکردم.میکرو خیلی کمکت میکنه مخصوصه واسه استکیو و مباحث دیگه
بعدشم با توجه به سوالات و این ک میگی سخته،مشکل تو آموزشته
استکیو یکی از جذاب ترین مباحث شیمیه ک مث یه بازیه اگه خوب یادش بگیری
بعدشم خیلی با مباحث دیگه ترکیب میشه
پیشنهاد و تجربه من همینه ک میکرو شیمی+تدریس معلم+تست زیاد(آموزشی)+کلیپای آموزشی سایت آلا که واقعا محشرن
موفق باشی -
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهمFa Fa
متن پایین عکساتو ندیدم
باید مشکلتو پیدا کنی و بعد رفعش کنی
مشکلت تو آموزشه؟منبعتو عوض کن
مشکلت تو زمانه؟اول آموزشتو تکمیل کن بعدش کم کم از تستای آموزشی و بدون محدودیت زمانی شروع کن تا به سطحی برسی ک هر تستیو بدون محدودیت زمان حل کنی.بعدش کم کم بیا تست زماندار بزن
مشکلت تو تمرکزه؟حاشیههارو بنداز دور و فقط رو درس تمرکز کن
همین که از زیر بیست درصد رسیدی ۵۰درصد یعنی راهو درست رفتی
مشکلتو پیدا کن و رفعش کن
همین -
Fa Fa
متن پایین عکساتو ندیدم
مشکلت تو زمانه؟اول آموزشتو تکمیل کن بعدش کم کم از تستای آموزشی و بدون محدودیت زمانی شروع کن تا به سطحی برسی ک هر تستیو بدون محدودیت زمان حل کنی.بعدش کم کم بیا تست زماندار بزن
مشکلتو پیدا کن و رفعش کن
همینسروش قادری سلام ميشه بياى توى پروفايلم جواب سوالمو بدى من فردا ازمون دارم نياز دارم بهش
-
Fa Fa سلام ببینید به نظر من اگه با علاقه ی خودتون اومدید رشته ی تجربی این چیزا نباید مانع شما برای خوندن بشه از همین حالا ریشه کن کنید که یازدهم بیشتر از اینا و دوازدهم بیشتر از یازدهم در انتظارتان هست. شیمی ۲ قسمت داره یکی حفظی(که مفهومی هم هست) یکی محاسباتی که بازم نیازمند تحلیله! از شکل ترسناک سوالات نترسید سعی کنید خط و ربط داده ها رو پیدا کنید تیپ بندی کنید برای خودتون راه حل بسازید اصلا یه شکل بکشید اونجا داده ها رو پیاده سازی کنید
توی مسائل استکیومتری همه ی اون چیزی که نیاز دارید تیپ شناسی و بازی با اعداد هست!
توی شیمی آلی که یازدهم میخونید باید هیدروکربن های مختلف رو تحلیل کنید و…
کلا شیمی بحث شیرینی داره اگه ازش نترسید و زود هم تا امید نشیدمینا میناب راستش علاقه زیادی ندارم ولی متنفرم نیستم اگه دارم تجربی میخونم یا اصلا درس میخونم فقط بخاطر اینه که تو آینده یه آدم بدردبخوری باشم و سربار کسی نباشم،بخش حفظیاتیشو مشکلی ندارم مسائل هم متوسطم تو استوکیومتری مشکل دارم دستم کنده توش هنوز ، میتونم حل کنم ولی خب این سوالا یکمی نامردیه مخصوصا اینکه معلممون اصلا درس نمیده بعد همه چند مرحله ای آورده حالا نمیدونم شاید همه سوالا اینطوری باشن
-
Fa Fa بهتره از کسرهای آماده استفاده کنید
مینا میناب منظورت روش تناسبه؟
-
مینا میناب راستش علاقه زیادی ندارم ولی متنفرم نیستم اگه دارم تجربی میخونم یا اصلا درس میخونم فقط بخاطر اینه که تو آینده یه آدم بدردبخوری باشم و سربار کسی نباشم،بخش حفظیاتیشو مشکلی ندارم مسائل هم متوسطم تو استوکیومتری مشکل دارم دستم کنده توش هنوز ، میتونم حل کنم ولی خب این سوالا یکمی نامردیه مخصوصا اینکه معلممون اصلا درس نمیده بعد همه چند مرحله ای آورده حالا نمیدونم شاید همه سوالا اینطوری باشن
Fa Fa اشتباه شما هم دقیقا همین جاست
خوب وقتی علاقه ندارید چرا وارد تجربی شدید?
کلا هدفتون رو باید درست حسابی مشخص کنید چون قطعا به مشکل بر میخورید!
خوب میخواید آدم شاغل بشید چه شغلی?تو چه دانشگاهی?
اینا رو مشخص کنید بعد می فهمید درس خوندن و موانع اون اصلا موضوعی نیست براتون. -
مینا میناب منظورت روش تناسبه؟
Fa Fa بله روش کسر های آماده که فقط جای گذاری میخواد.
-
Fa Fa سلام
شاید باور نکنی ولی من حاضرم نصف عمر باقی موندنو بدم ولی برگردم اولین روز کلاس دهم.پس قدر تک تک همین روزاییو ک داره میگذره بدون
ی نسبتی هست واسه استعداد و تلاش
تو درسی مث شیمی ک فک میکنی استعداد کمه(که مطمئنا داری تلقین میکنی ب خودت)باید تلاش بیشتری انجام بدی واسش
واسه شیمی من خودم پارسال با جزوه معلم و میکرو شیمی کار میکردم.میکرو خیلی کمکت میکنه مخصوصه واسه استکیو و مباحث دیگه
بعدشم با توجه به سوالات و این ک میگی سخته،مشکل تو آموزشته
استکیو یکی از جذاب ترین مباحث شیمیه ک مث یه بازیه اگه خوب یادش بگیری
بعدشم خیلی با مباحث دیگه ترکیب میشه
پیشنهاد و تجربه من همینه ک میکرو شیمی+تدریس معلم+تست زیاد(آموزشی)+کلیپای آموزشی سایت آلا که واقعا محشرن
موفق باشیسروش قادری ممنون ازینکه تجربتو به اشتراک گذاشتی ، من از نظر معلم و اینا فکر کن مدرسه نمیرم همین آلاست و شیمی صفرتاصد آقای گودرزی که من همشو دیدم این مبحث نکته نوشتم سوال نوشتم همه تستایی که حل کردنو اول خودم حل کردم بعد تحلیل کردم راستش نسبت به این سوالا خیلی برام آسون تر بودن شایدم فشار امتحان روم بوده نمیدونم
-
Fa Fa
متن پایین عکساتو ندیدم
مشکلتو پیدا کن و رفعش کن
همینسروش قادری مشکل این معلممونه برم سراغش امشب
راستش از بس شنیدم تمرکز تمرکز وسواس گرفتم یهو وسط درس خوندن از خودم میپرسم نکنه تمرکز ندارم و این خودش باعث به نوع بی تمرکزی میشه فکر کنم همون زمان باشه استرس اینکه نتونم کتابامو تموم کنم دارم الان سال داره تموم میشه من خیلی از آزمونا عقبم بعضی کتابا نصفم نشدن فکر اینکه تمومشون نکنم نابودم کرده -
Fa Fa بله روش کسر های آماده که فقط جای گذاری میخواد.
مینا میناب یخورده درکشون واسم سخته ولی تو برنامم میزارم ممنون
-
Fa Fa اشتباه شما هم دقیقا همین جاست
خوب وقتی علاقه ندارید چرا وارد تجربی شدید?
کلا هدفتون رو باید درست حسابی مشخص کنید چون قطعا به مشکل بر میخورید!
خوب میخواید آدم شاغل بشید چه شغلی?تو چه دانشگاهی?
اینا رو مشخص کنید بعد می فهمید درس خوندن و موانع اون اصلا موضوعی نیست براتون.مینا میناب من اون علاقه ای که خیلیا به درس دارن ندارم ولی مشکلی باهاش ندارم و نمیتونم نخونم وظیفه خودم میدونم و با خودم گفتم که بالاخره باید درس بخونم برم تجربی که باهاش مشکلی ندارم درساش خوبه مشکلم الان فقط سختیه بعضی درساست دارم زده میشم ولی ناامید نیستم امید دارم به آیندم ولی میترسم این راهش نباشه و عمرمو تلف کنم
-
مینا میناب من اون علاقه ای که خیلیا به درس دارن ندارم ولی مشکلی باهاش ندارم و نمیتونم نخونم وظیفه خودم میدونم و با خودم گفتم که بالاخره باید درس بخونم برم تجربی که باهاش مشکلی ندارم درساش خوبه مشکلم الان فقط سختیه بعضی درساست دارم زده میشم ولی ناامید نیستم امید دارم به آیندم ولی میترسم این راهش نباشه و عمرمو تلف کنم
Fa Fa به نظر من یه بار با خودتون خلوت کنید ببینید واقعا از این دنیا چی میخواید
موفق باشید -
Fa Fa به نظر من یه بار با خودتون خلوت کنید ببینید واقعا از این دنیا چی میخواید
موفق باشیدمینا میناب به عقلم شک کردی به گمونم ، مرسی که وقت گذاشتی توهم موفق باشی
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دهم
یازدهم
دوازدهمFa Fa سلام. به نظر من اگه شیمی دهم رو خوب بخونی تو سال یازدهم خیلی راحت تری. چون استوکیومتری پایه مسائل شیمی.و تمرین زیاد و وقت گذاشتن سر این مبحث یه جور سرمایهگذاریه.
و اینکه دوست عزیز شما تازه دهمی هستی، هنوز خیلی وقت داری برای پیشرفت. اگه الان کم بیاری مطمئن باش یازدهم و دوازدهم دیگه نمیکشی. به خودت ایمان داشته باش و مطمئن باش که اگه یه کاری سخته، فقط برای تو سخت نیست، برای خیلیا سخته. پس اگه انجامش بدی خیلی جلوتر می فتی نسبت به بقیه.در هر صورت امیدوارم که مشکلت برطرف بشه.
-
Fa Fa سلام. به نظر من اگه شیمی دهم رو خوب بخونی تو سال یازدهم خیلی راحت تری. چون استوکیومتری پایه مسائل شیمی.و تمرین زیاد و وقت گذاشتن سر این مبحث یه جور سرمایهگذاریه.
و اینکه دوست عزیز شما تازه دهمی هستی، هنوز خیلی وقت داری برای پیشرفت. اگه الان کم بیاری مطمئن باش یازدهم و دوازدهم دیگه نمیکشی. به خودت ایمان داشته باش و مطمئن باش که اگه یه کاری سخته، فقط برای تو سخت نیست، برای خیلیا سخته. پس اگه انجامش بدی خیلی جلوتر می فتی نسبت به بقیه.در هر صورت امیدوارم که مشکلت برطرف بشه.
Faeze Radseresht راستی من یازدهمی ام. اگه دلت خواست میتونم بهت کمک کنم. مثلا سوالایی که مشکل داری یا چیزی اگه متوجه نمی شی. بهم بگو.
-
Fa Fa سلام. به نظر من اگه شیمی دهم رو خوب بخونی تو سال یازدهم خیلی راحت تری. چون استوکیومتری پایه مسائل شیمی.و تمرین زیاد و وقت گذاشتن سر این مبحث یه جور سرمایهگذاریه.
Faeze Radseresht خیلی ممنونم ازت پیامت احساس خوبیو بهم منتقل کرد و اینکه گفتی سخته برای همه سخته من هیچوقت ازین زاویه دید نگاه نکرده بودم همیشه اولین چیز به خودم حمله میکنم و این خیلی بده سعی میکنم دیدمو تغییر بدم
-
Faeze Radseresht راستی من یازدهمی ام. اگه دلت خواست میتونم بهت کمک کنم. مثلا سوالایی که مشکل داری یا چیزی اگه متوجه نمی شی. بهم بگو.
Faeze Radseresht لطف میکنی واقعا ، مهربونیتو جبران میکنم انشالله