b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
پاشنه آشیل
-
بچه ها من واقعا تو هر نوع سوالی که مربوط به واکنش و فراوردس مشکل دارم و نمیدونم مشکلمو چجوری برطرف کنم...کسی راه حلی داره(منظورم سوالای استوکیومتری و جرم مولی که تو صورت سوال واکنش موازنه شده یا نشده داره نیست)منظورم سوالاییه که واکنشو نداده هستش با سوالایی که میگه کدوم فراورده ها درسته و کدوم غلط
-
Balal E در پاشنه آشیل گفته است:
بچه ها من واقعا تو هر نوع سوالی که مربوط به واکنش و فراوردس مشکل دارم و نمیدونم مشکلمو چجوری برطرف کنم...کسی راه حلی داره(منظورم سوالای استوکیومتری و جرم مولی که تو صورت سوال واکنش موازنه شده یا نشده داره نیست)منظورم سوالاییه که واکنشو نداده هستش با سوالایی که میگه کدوم فراورده ها درسته و کدوم غلط
سلام
باید داره های مسله رو زیر هر کی گفته بنویسی چن بار اشتباه میکنی بعد یاد میگیری -
Balal E سلام اولا موقع حل سوال داده های مسئله رو بنویس در دفعات اول خوب به سوال فکر کن و واسش وقت بذار بعد برو پاسخنامشو کامل تحلیل کن در ضمن بعد از اینکه یاد گرفتی سوالات اون قسمت رو به صورت تشریحی و کامل حل کن اولش نباید روش های تستی رو پیش بگیری
در کل ویژگی بخش استوکیومتری اینه که دفعه اول خوب یاد نمی گیری باید با زمان بندی مرورش کنی بعد فولش میشی -
mohammad dehghani استو رو بلدمممم میگم اینایی که واکنشو فارسی داده مثلا اکسایش اهن و... اینا منظورمه
-
Balal E اون ها رو هم اگه تکرار کنی یاد میگیری چون بیشترشون نکاتشون سادس مثلا اینکه فراورده حاصل از سوختن همه هیدروکربن ها H2O و CO2 هست یا اگر نکات ترتیب واکنش پذیری فلزهای سال یازدهم رو بلد باشی خیلیاشونو راحت میفهمی اما واسه یه سریاشون راهی جز تکرار و مرور نداری