ادبیات یکتا یا شاهین زاد
-
سلام بخدا هرکی میدونه بگه فقط نخونین اگر میدونین بگین
برای ادبیات شاهین زاد بهتره یا یکتا؟
لطفا دلیلتون رو بگید
ممنونم -
اونارو نمیشناسم زیاد
ولی فقط میدونم استاد حسین خانی عالین
پیشنهاد میکنم اول از کلیپای ایشون استفاده کنید اگه ارتباط نگرفتید برید سراغ منابع دیگه -
اونارو نمیشناسم زیاد
پیشنهاد میکنم اول از کلیپای ایشون استفاده کنید اگه ارتباط نگرفتید برید سراغ منابع دیگه@n-n-good اره واقعا اقای حسین خانی عالی هستند بی نظیر من ادبیات که تست میزدم درصدام زیر 20 درصد بود اما الان با دیدن نصف کلیپ های اقای حسین خانی و یادداشت برداری و خوندن اونها به درصد 65 رسیدم واسه من که حتی نمیدونستم ارایه چیه واقعا درصد خوبی بود که فقط با فیلم های اقای حسین خانی تونستم به این درصد برسم
-
لطفا دلیلتون رو بگید
ممنونممحمد محمدی 5
شک نکن اصن فقد یکتا -
اونارو نمیشناسم زیاد
پیشنهاد میکنم اول از کلیپای ایشون استفاده کنید اگه ارتباط نگرفتید برید سراغ منابع دیگه@n-n-good چه موسسه ای؟
-
میثم حسین خانی که تو آلا هستن؟ خوبه واقعا دوره شون ینی تا درصدای بالا هم میکشه آدمو بالا؟@N-n-good Yeganeh Robat Sarpooshi
@N-n-good -
میثم حسین خانی که تو آلا هستن؟ خوبه واقعا دوره شون ینی تا درصدای بالا هم میکشه آدمو بالا؟@N-n-good Yeganeh Robat Sarpooshi
@N-n-goodsamira pournazar اره با تست زنی بالا قطعا میرسید من خیلی تو ادبیات ضعیف بودم الان میتونم بگم در حد متوسط هستم هنوز فیلم هاشون رو کامل ندیدم
-
samira pournazar اره با تست زنی بالا قطعا میرسید من خیلی تو ادبیات ضعیف بودم الان میتونم بگم در حد متوسط هستم هنوز فیلم هاشون رو کامل ندیدم
Yeganeh Robat Sarpooshi مرسی که گفتین
-
البته که یکتا
-
@N-n-goodsamira pournazar
اره من هنوز فیلماشونو کاملم ندیدم ولی خیلی بهتر شدم
من از ایهام وحشت داشتم الان برام جز شیرین ترین ارایه هاست -
میتونین بگین از کجا متونی تدریساشونو ببینیم؟
-
میتونین بگین از کجا متونی تدریساشونو ببینیم؟
زهرا باونی زاده
تدریس کدوم استاد؟ -
لطفا دلیلتون رو بگید
ممنونممحمد محمدی 5 سلام. ادبیات یکتا شک نکن بهترینه.
-
ادبیات هم اخه شد درس ؟؟ کل , کل ادبیات یکیه دیگه این واون نداره
چرت و پرت ترین درس جهان همین ادبیات حاضرم زبون آلمانی یاد یگیرم ولی یک میلیاردینیوم ثانیه هم ادبیات یاد نگیرم !!