سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
عدالت فیزیکی
-
سلام.
آلا تا الان خیلی به ما لطف کرده و ما ازش تشکر فراوان داریم.
اما یه مشکلی هست. ما به عنوان بچه های تجربی فیزیک استاد کازرانیان رو گرفتیم. استاد کازرانیان خیلی اصولی کار میکنن با اینکه همون مطالب کتاب را میگن ولی حسابی جا میندازن. اما مدرس فیزیک ریاضی استاد طلوعی هست. ایشون خیلی نکته میگن چه در مباحث مشترک با تجربی چه غیر مشترک. اما یه چیزی هست. ما علاوه بر اینکه به دنبال یادگیری اصولی هستیم به امید نکته راه ابریشمو خریدیم. دوست داریم از هر کلاس دیگه و نکته و تست دیگه ای بی نیاز باشیم. گرچه خیلی از بچه های تجربی اینو نمیگن ولی حرف خیلی هاشونه. درسته به قول استاد کازرانیان هیچ تضمینی وجود نداره که نکات برای کنکور به یاد ادم بمونه، ولی حالا که اصولی درس دادند و یادگرفتیم، نکات و راه فرار ها رو هم بگن. ایشون یه جاهایی میگن دلم نمیاد این نکته رو نگم این یعنی نکات زیادی هست که ایشون نمیگه بعضا دلشون نمیاد نگن. بهترین عیدی ما فیزیک تجربیا همین میتونه باشه که تمام نکاتی که اقای طلوعی واسه بچه های ریاضی میگن اونایی که با تجربی مشترک هستش رو استاد کازرانیان بگن یا بدست ما برسونن. قاعدتا نمیخواید که دوتا فیزیک بخریم واسه اینجور مواقع؟ ما به این بی عدالتی گله مندیم.
این داستان: کاوه دادخواه -
داداش جدا نباید مغزتو با فرمول پر کنی ما هعمون زیست برامون کافیه با حفظیاتش
-
javad jafari تا حدودی باهات موافقم ولی گفتن این نکات بهتر از نگفتنشه. مثلا استاد ثابتی دستشون درد نکنه نکات رو میگن حتی از رشته ریاضی حالا انتخاب با توئه که از چه راهی میخوای بری. در واقع نکات باید گفته بشه چون برای همس.
-
javad jafari ضمنا مگه شما زیستو حفظ میکنی؟
-
Amir Kazemi 0 چو کاوه برون شد ز درگاه شاه. برو انجمن گشت بازارگاه
-
Amir Kazemi 0 موافقم
آقای کازرانیان خیلی خوب و مفهومی درس میدن که اگه
راه سریعتر هم بگن بهتر میشه ، البته در کنار تدریس مفهومی ای که دارن -
Amir Kazemi 0 حالا چرا میزنی نظرمو گفتم :))))
-
javad jafari راحت باش...
-
عجب حرف حقی زدی دمت گرم
-
Amir Kazemi 0
حرف شما درست
اما چه جوری نکات رو به دستتون برسونن؟
اگه بیان جزوات استاد طلوعی رو بدن بهتون که نمیشه
خیلی جاهای جزوه سفیده که با نکته پرش میکنیم و تست هایی در خلال جزوه هست
یعنی عملا جزوه بدون فیلم معنایی نداره
اما اگه بیان کل راه ابریشم استاد طلوعی رو بدن بهتون
شما واقعا دلت میاد بشینی تمام مباحثی که یه بار فیلمشو دیدی و تستشو زدی دوباره فیلم ببینی؟
والا من تازه فیزیک استاد طلوعی رو خریدم همش استرس دارم که ایا میتونم برسونم یا نه
نمیدونم واقعا
خیلی خوبه که اینقدر وقت دارین برای فیلم دیدن
اگر نظر شخصی منو میخواین
به نظرم درگیر نشین
مفاهیم رو بلد باشین با تست فراوون
سرعتتون بالا میاد -
sallar savadkoohi دوست عزیز خودشون میتونن تو جمع بندی ها مثل آرش و اینا نکات رو ذکر کنن. بعدم عزیزم شما رفتی فیزیک استاد طلوعی رو خریدی؟ چرا خریدی؟ بخاطر همین نکات دیگه. ما این نکات رو لازم داریم هممون. ولی شما رفتی خرج اضافه کردی، خرجی که نباید میکردی بلکه وظیفه خود الا بود که چون فیزیک رو خریدیم، تمام نکات تستی که هست رو برامون بازگو کنه. اگه راه ابریشم تجربی، دوتا فیزیک داشت، یکی طلوعی یکی کازرانیان، اون موقع میتونستن بگن باید موقع خرید دقت میکردی. ولی الانه ما یه فیزیک ریاضی داریم استاد طلوعی، یه فیزیک استاد کازرانیان داریم تو رشته تجربی. پس حق انتخاب نداریم. بهرحال تفکیک تستای ریاضی از تجربی راحت نیست که هر تجربی بره از رشته ریاضیو بخره.
-
Mohammad Ramezani مخلصیم.
-
Amir Kazemi 0 یه چیز دیگه هم هست، استاد کازرانیان از لحاظ مفهوم و تست برامون کم نذاشتن، خیلی عالی کار کردن، نذاشتن از برنامه عقب بیفتیم، خیلی زحمتکشن و واقعا عالین، فقط این نکات رو کم دارن، که همین کمبود باعث میشه تجربیا استاد طلوعی رو هم بخرن. و این یجورایی یه دانش آموز رو وادار میکنه که دوتا فیزیک بخره، اسمش چی میشه؟ مافیا. درحالی که اگه استاد کازرانیان اگه نکات رو بگن، چیزی کم نمیمونه، فیزیکمون کامل کامل میشه. پس از آلا خواستارم ما را برای چنتا نکته وادار به خرج اضافی نکنه.
-
Amir Kazemi 0
خوب اخه شما چه جوری میخوای استاد کازرانیان که ان سال مفهومی درس داده رو یه ساله عوض کنی که بیاد نکته بگه
به نظرم نشدنیه
من نمیدونم شما از کی فیزیک خریدین
اما من توی همین انجمن چند وقت گشتم تا ببینم کدوم فیزیک کوتاه تر و مناسب تره و دیدم تعریف استاد طلوعی رو بیشتر میکنن
به نظرم این قضیه انجام شدنی نیست
و اگه شما دنبال نکته های اضافه این
به نظرم صبر کنین و ارش استاد طلوعی رو تهیه کنید
چون مفاهیم رو بلدین و میتونین نکته هارم داشته باشین
یا اینکه به الا بگیم ارش رایگانی که روی راه ابریشم هست رو به انتخاب خودمون بذاره که خرج اضافه متحمل نشین -
Amir Kazemi 0 چرا اتفاقا خود استاد طلوعی هر تست و نکته که مخصوص ریاضی رو باشه رو یاداوری میکنن
یعنی همونو ماها بخریم کاملا اون جاهایی که مخصوص تجربی هستش مشخصه -
Amir Kazemi 0
یادتان هست؟؟؟؟؟؟ -
Amir Kazemi 0
دوست من
یعنی الان شما هیچ پیشرفتی با تدریس استاد کازرانیان نداشتین؟
یا اینکه اصلا نمیتونین تست بزنین؟ -
sallar savadkoohi اگه داشتم که اونقدر غر نمیزدم
-
sallar savadkoohi عجیبه ها... شما خودت رفتی فیزیک استاد طلوعی رو خریدی از من میپرسی
-
Amir Kazemi 0
اخه من خودم گفتم که
من شناخت خاصی از هیچ کدوم از اساتید نداشتم
توی انجمن تعریف استاد طلوعی رو شنیدم
و دلیل مهم ترم این بود که بچه ها بیشتر میگفتن ایشون تستای کمی حل میکنن و همون تستای کم تستای مفیدی هستن
من قابل قیاس با شما نیستم چون الان دو هفته هم نشده که فیزیک رو تهیه کردم
پس به یه پکیج فشرده تر احتیاج داشتم
ولی قبلش قسمت نوسان استاد کازرانیان رو از صفر تا صد که دیدم
و یکمم تست زدم بعدش
تونستم توی ازمون اکثر تستای نوسان رو بزنم
برای همین میگم هر دوی این معلما قطعا خیلی خوبن