Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. تو رو خدا نرو پزشکی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم😍 در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه😂 خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه😄 حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال🏐، بسکتبال🏀، بدمینتون🥎، فوتبال⚽️، پیاده روی🚶‍♀️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید😣 و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه😐 ⭕ قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو😁 میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید🤗 امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش😍 چالش از همین امروز شروع میشه🔔 شب منتظر گزارشاتون هستمممم🤩 @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه...:tulip: :dizzy: :blossom: با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا:butterfly: شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...:four_leaf_clover:
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت 💓
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

تو رو خدا نرو پزشکی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
89 دیدگاه‌ها 16 کاربران 1.6k بازدیدها 13 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • jana binJ jana bin

اگه فکر می کنی بعد قبولی راحتی
    اگه فکر می کنی برات پول ریختن تو پزشکی
    اگه فکر می کنی اسونه
    اگه فکر می کنی درآمد همه پزشک ها خیلی بالاست
    اگه فکر می کنی توی بیست و خورده ای سالگی واسه خودت مطب میزنی
    اگه فکر می کنی که میتونی باهاش فیس بده
    اگه فکر می کنی پزشکی خیلی اسمش باحاله پس باید بری
    تو رو خدا نرو
    میدونی واسه چی؟
    چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کرد
    یا پماد اشتباهی برای سوختگی خیلـــی ساده خواهرم تجویز کرد و نزدیک بود کورش کنه اگه ما روی پماد رو قبل استفداه نخونده بودیم!!
    یا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
    یا میشی اون دکتری که سر عمل بینی ساده یه دختر از آشناهامون کُشتش!
    تو رو خدا نرو پزشکی حتی اگه قبول شدی: )
    تجربی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا پزشک آینده دانش آموز کنکوری فارغ-التحصیلان-آلاء
    [1920 x 1080] Digital Art.png

O آفلاین
    O آفلاین
    OFF
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

jana bin وات د فاز؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Fa FaF Fa Fa

maryam111 من خالم تو بیمارستانه پرستاره یه اسم عجق وجقیم داره نمیدونم چی بش میگن ولی خب مسئوله این کاراس که شیفت میدن به دکترا و پرستارا حالا بگذریم من ازش پرسیدم وضع پرستاری چطوریه گفت جدیدا خیلی سخت استخدام رسمیشون میکنن حتی الان بعد اینکه طرح چن نفر از همکاراش تموم شده دیگه رفتن و بیکارن نمیدونم حالا من تحقیقم در همین حد بوده شاید تو بهتر بدونی🙁

مهدیه بانوم آفلاین
      مهدیه بانوم آفلاین
      مهدیه بانو
      دانش آموزان آلاء دهم تجربی

Fa Fa منظورت رزیدنته؟

Fa FaF 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • سروش قادریس سروش قادری

مهدیه بانو ما مجبور شدیم علاقه‌مونو عوض کنیم هیچ،مجبور شدیم علاقه ایجاد کنیم
        الان من خودم علاقه‌م انسانی بود
        ولی خب ک بشم چی آخرش؟؟؟
        والا من مشکل انگیزه و علاقه و نمی‌دونم پشتکار و اینا ندارم.کار ما از این خورده حسابا گذشته😂😂

Fa FaF آفلاین
        Fa FaF آفلاین
        Fa Fa
        دانش آموزان آلاء

سروش قادری خدارشکر فکر میکردم من فقط فضاییم این وسط یکی مث من پیدا شد 😐😂
        بخدا من آرزومه یبار صبح از خواب پاشم بگم فلان چیز برای منه😂 فقط یبار بچگیم گفتم میخام مث دادماست نقاش بشم همه هم گفتن از گشنگی میمیری دیگه هیچ😑😂بچگی منظورم مهدکودک ایناستا الان یکی برمیگرده میگه برا علایقت نجنگیدی چه حالیم بود الانم که فکر میکنم نقاش بودن فقط اسمش قشنگه نمیدونم بخاطر گذشته بوده یا چی ولی دیگه دوست ندارم 😑😂

مهدیه بانوم سروش قادریس 2 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • sina ghafouriS sina ghafouri

jana bin
          خخخخخخخخخخخ
          خیلی برام جای سواله که شما خودت میخوای چی بشی؟
          ما اصلا اومدیم تو این رشته که به اینا برسیم تا یه زندگی خوی برای خودمون بسازیم.
          این فیلم های هندی طوریم بازی نکن که فامیلمون مرد نمی دونم پماد زد کور شد رفت

jana binJ آفلاین
          jana binJ آفلاین
          jana bin
          دانش آموزان آلاء

sina ghafouri شاید تو آینده به حرفم برسی
          اون روزی که خییلی دیر شده

sina ghafouriS سروش قادریس 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • مهدیه بانوم مهدیه بانو

Fa Fa منظورت رزیدنته؟

Fa FaF آفلاین
            Fa FaF آفلاین
            Fa Fa
            دانش آموزان آلاء

مهدیه بانو نمیدونم والا هیچوقت یادش نگرفتم😂

مهدیه بانوم 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • jana binJ jana bin

اگه فکر می کنی بعد قبولی راحتی
              اگه فکر می کنی برات پول ریختن تو پزشکی
              اگه فکر می کنی اسونه
              اگه فکر می کنی درآمد همه پزشک ها خیلی بالاست
              اگه فکر می کنی توی بیست و خورده ای سالگی واسه خودت مطب میزنی
              اگه فکر می کنی که میتونی باهاش فیس بده
              اگه فکر می کنی پزشکی خیلی اسمش باحاله پس باید بری
              تو رو خدا نرو
              میدونی واسه چی؟
              چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کرد
              یا پماد اشتباهی برای سوختگی خیلـــی ساده خواهرم تجویز کرد و نزدیک بود کورش کنه اگه ما روی پماد رو قبل استفداه نخونده بودیم!!
              یا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
              یا میشی اون دکتری که سر عمل بینی ساده یه دختر از آشناهامون کُشتش!
              تو رو خدا نرو پزشکی حتی اگه قبول شدی: )
              تجربی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا پزشک آینده دانش آموز کنکوری فارغ-التحصیلان-آلاء
              [1920 x 1080] Digital Art.png

O آفلاین
              O آفلاین
              OFF
              فارغ التحصیلان آلاء

jana bin حرف خیلییی غیر منطقیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Fa FaF Fa Fa

بخدا من آرزومه یبار صبح از خواب پاشم بگم فلان چیز برای منه😂 فقط یبار بچگیم گفتم میخام مث دادماست نقاش بشم همه هم گفتن از گشنگی میمیری دیگه هیچ😑😂بچگی منظورم مهدکودک ایناستا الان یکی برمیگرده میگه برا علایقت نجنگیدی چه حالیم بود الانم که فکر میکنم نقاش بودن فقط اسمش قشنگه نمیدونم بخاطر گذشته بوده یا چی ولی دیگه دوست ندارم 😑😂

مهدیه بانوم آفلاین
                مهدیه بانوم آفلاین
                مهدیه بانو

Fa Fa وقتی خدا یه چی رو میندازه تو دلت راه رسیدنش رو نشون میده و کمکشم می‌کنه فقط کافیه در راهی که دوست داری قدم برداری ما مگه چند سال زندگی میکنیم فوقش صد سال تو مسیر علاقمون باشیم و لذت ببریم بهتره به نظرم هرکس یه نظری داره پیشنهاد میکنم انیمیشن روح رو ببینی

Fa FaF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Fa FaF Fa Fa

مهدیه بانو نمیدونم والا هیچوقت یادش نگرفتم😂

مهدیه بانوم آفلاین
                  مهدیه بانوم آفلاین
                  مهدیه بانو

Fa Fa ای جان عزیزم 😍😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • jana binJ jana bin

sina ghafouriS آفلاین
                    sina ghafouriS آفلاین
                    sina ghafouri
                    تجربی دانش آموزان آلاء

jana bin
                    من قبول دارم که اشتباه پزشکی هست و ممکنه که اشتباه کنه ولی نه این قدر که جناب عالی میگی.طبق گفته خودت 3 کشته-10 مصدوم به جای گذاشتین تو بین فامیل تون:beaming_face_with_smiling_eyes:

jana binJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Fa FaF Fa Fa

سروش قادریس آفلاین
                      سروش قادریس آفلاین
                      سروش قادری

Fa Fa باو چی چیو فضایی😂😂
                      والا ما اصا مهد کودک نداشتیم
                      فله‌ای انداختنمون تو مدرسه

Fa FaF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • jana binJ jana bin

سروش قادریس آفلاین
                        سروش قادریس آفلاین
                        سروش قادری

jana bin تو خودت تجربیی؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • jana binJ آفلاین
                          jana binJ آفلاین
                          jana bin
                          دانش آموزان آلاء

بچه ها من نمیگم نرید
                          میگم اگه میرید وجدان داشته باشید و فقط به پول اهمیت ندید
                          من پزشکی نمیخوام
                          نمی دونم مشکل این پست چی بود که یه روز بعد اومدم سر زدم دیدم ترکیده
                          من حرفم اینه که پزشک با وجدان باشید
                          من فامیل های نردیکم 13 تا پزشک داریم!
                          و همشون هم عالی ان
                          داییم رتبه 1 شده تهران تو سال خودش!
                          هم تخصص هم عمومی!
                          همشون تخصص گرفتن
                          ولی من اون دکتر های اطراف تو شهرمون رو که دیدم واقعا از سیستم آموزشی نا امید شدم و این پست رو گذاشتم
                          نمی دونستم این همه بد قضاوتش می کنید!
                          شما علاقه داشته باشید بالاخره یه راهی برای پول در آوردن پیدا می کنید ازش!
                          نگید کار نیست!حرف بزرگتر های خودتون رو تکرار نکنید!چند تا کتاب توسعه فردی بخونید
                          روزی میرسه که خیلی پیر شدید و تو حساب بانکیتونم خیلی پوله
                          ولی ناراحتید!چرا؟
                          چون نرفتید دنبال استعداد ها و علایقتون و حتی برای پیدا کردن اونا تلاش نکردید!و این جهنم واقعیه!
                          اون موقع اینقدر پیر شدید که نمیتونید از پولتون استفاده کنید و دنبال علاقه هاتون برید!چرا؟
                          من دیگه به انجمن سر نمیزنم
                          .
                          .
                          .
                          ببخشید که فرصت نکردم جوابتون رو بدم
                          موفق باشید

سروش قادریس sina ghafouriS مهدیه بانوم _Biliifti__ 4 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • jana binJ jana bin

بچه ها من نمیگم نرید
                            من پزشکی نمیخوام
                            و همشون هم عالی ان
                            هم تخصص هم عمومی!
                            همشون تخصص گرفتن
                            ولی من اون دکتر های اطراف تو شهرمون رو که دیدم واقعا از سیستم آموزشی نا امید شدم و این پست رو گذاشتم
                            نگید کار نیست!حرف بزرگتر های خودتون رو تکرار نکنید!چند تا کتاب توسعه فردی بخونید
                            ولی ناراحتید!چرا؟
                            چون نرفتید دنبال استعداد ها و علایقتون و حتی برای پیدا کردن اونا تلاش نکردید!و این جهنم واقعیه!
                            اون موقع اینقدر پیر شدید که نمیتونید از پولتون استفاده کنید و دنبال علاقه هاتون برید!چرا؟
                            .
                            .
                            .
                            موفق باشید

سروش قادریس آفلاین
                            سروش قادریس آفلاین
                            سروش قادری

jana bin خو برم دنبال علاقه‌م بعد از گرسنگی بمیرم؟😐

مهدیه بانوم jana binJ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • sina ghafouriS sina ghafouri

jana bin
                              من قبول دارم که اشتباه پزشکی هست و ممکنه که اشتباه کنه ولی نه این قدر که جناب عالی میگی.طبق گفته خودت 3 کشته-10 مصدوم به جای گذاشتین تو بین فامیل تون:beaming_face_with_smiling_eyes:

jana binJ آفلاین
                              jana binJ آفلاین
                              jana bin
                              دانش آموزان آلاء

sina ghafouri
                              شاید تو اطرافتو نگاه نمی کنی که ببینی
                              شاید نمیخوای ببینی
                              اینا از دوستای آشنا ها بودن
                              خیلی هم نزدیک نیستن که فیلم علمی تخیلی نوشته باشم :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • سروش قادریس سروش قادری

مهدیه بانوم آفلاین
                                مهدیه بانوم آفلاین
                                مهدیه بانو

سروش قادری مگه هرکی رفته دنبال علاقه از گشنگی مرده ؟

سروش قادریس 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • jana binJ jana bin

بچه ها من نمیگم نرید
                                  من پزشکی نمیخوام
                                  و همشون هم عالی ان
                                  هم تخصص هم عمومی!
                                  همشون تخصص گرفتن
                                  ولی ناراحتید!چرا؟
                                  .
                                  .
                                  .
                                  موفق باشید

sina ghafouriS آفلاین
                                  sina ghafouriS آفلاین
                                  sina ghafouri
                                  تجربی دانش آموزان آلاء

jana bin
                                  تا امروز رشته مورده علاقم دندان بود امشب پزشکی هم بهش اضافه شد:cat_face_with_tears_of_joy:

sina ghafouriS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • مهدیه بانوم مهدیه بانو

سروش قادری مگه هرکی رفته دنبال علاقه از گشنگی مرده ؟

سروش قادریس آفلاین
                                    سروش قادریس آفلاین
                                    سروش قادری

مهدیه بانو راست میگی
                                    اوج اوجش ی زندگی بخور نمیره
                                    :/

مهدیه بانوم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • سروش قادریس سروش قادری

jana binJ آفلاین
                                      jana binJ آفلاین
                                      jana bin
                                      دانش آموزان آلاء

سروش قادری چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
                                      همیشه از اولش پول که نیست
                                      یه سال دوسال طول میکشه شاید !
                                      پزشکی باید حداقل 7 سال گرسنگی بکشی پس روی این حساب:)

مهدیه بانوم سروش قادریس 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • سروش قادریس سروش قادری

مهدیه بانو راست میگی
                                        اوج اوجش ی زندگی بخور نمیره
                                        :/

مهدیه بانوم آفلاین
                                        مهدیه بانوم آفلاین
                                        مهدیه بانو

سروش قادری امید داشته باش به نظرم برو زندگینامه چند تا از آدمای بزرگ رو بخون کریستین رونالدو اول می‌دونی چی بود؟رفتگر آره رفتگر بود فیلم جارو کشیدنش تو خیابون هست این فقط به نمونه بود

jana binJ سروش قادریس 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • jana binJ jana bin

سروش قادری چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید
                                          همیشه از اولش پول که نیست
                                          یه سال دوسال طول میکشه شاید !
                                          پزشکی باید حداقل 7 سال گرسنگی بکشی پس روی این حساب:)

مهدیه بانوم آفلاین
                                          مهدیه بانوم آفلاین
                                          مهدیه بانو

jana bin آره دقیقا 👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه