سرعت محاسبات
-
دوستان سلام من تو محاسبات سرعتم واقعا پایینه لطفا اگر راهکاری دارید بگید
یه سریا گفتن که استاد پویان نظر ویدیو مربوط سرعت محاسبات داره اگه کسی خبر داره لطفا لینکشو برام بزاره
ممنون -
.....
-
-
سلام توی راه ابریشم و گدار شیمی هست
از روش تقریب زیاد استفاده کنید توی بیشتر تست ها کاربردیه -
Fateme S 0replied to mohammad dehghani on ۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط Fateme S 0 انجام شده
mohammad dehghani در سرعت محاسبات گفته است:
یه سریا گفتن که استاد پویان نظر ویدیو مربوط سرعت محاسبات داره اگه کسی خبر داره لطفا لینکشو برام بزاره
ممنونسلام
من الا رو ندیدم محاسباتش
ولی از پک محاسبات سریع حرف اخر استفاده کنین خیلی کارگشاست
قسمتش هم رایگانه -
mohammad dehghani سلام این پست کنکوری ام هستش با اجازه ایشون برای شما میفرستم فکر می کنم خلاصه محاسبات حرف آخر هست
-
mohammad dehghanireplied to Fateme S 0 on ۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fateme S 0 در سرعت محاسبات گفته است:
ممنونسلام
من الا رو ندیدم محاسباتش
قسمتش هم رایگانهیه بار واسه یکی از پک های رایگانشون بهشون پیام دادم دیگه ول کنم نبودن تا چند ماه واسه چیزای مختلف بهم زنگ میزدن
-
Fateme S 0replied to mohammad dehghani on ۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fateme S 0 در سرعت محاسبات گفته است:
ممنونسلام
من الا رو ندیدم محاسباتش
قسمتش هم رایگانهیه بار واسه یکی از پک های رایگانشون بهشون پیام دادم دیگه ول کنم نبودن تا چند ماه واسه چیزای مختلف بهم زنگ میزدن
تا گرفتین بلاک کنین
-
z Gheibi ممنون
-
mohammad dehghani خواهش میکنم موفق باشید
-
این پست پاک شده!
-
Fateme S 0 به من همونم ندادن فقط الکی مشاوره بود و آخر سرم ک گفتم من مشاوره نمیخوام بستمو بدین گفت برا یه بسته 60 تومن و برا اون یکی 40 تومن باید پول پست بدی... گفتم اوکی بای
7/14