امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برا اون سری از دوستان که کچلمون کردن ناموسا :|||||
-
Abolfazl Sattarireplied to Amir Tajfar 0 on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Amir Tajfar 0 در برا اون سری از دوستان که کچلمون کردن ناموسا :||||| گفته است:
Amir Kazemi 0 شما رشته تجربی درسته؟داداش ریاصیات ما فقط هر فرسنگ هشتاد تا صد جلسه است فقط درسنامش چهل جلسه است، فرسنگ شش به ۱۰۶ جلسه رسید
همون 106 جلسه شاید ازنصف بیشترش جلسه تسته
خب شما خودتون تست کار کنید کمتر هم وقت میگیره -
Amir Tajfar 0 » معلم امار ما خود تمریناتو نمی تونست حل کنه چه برسه یه تست بخواد سر کلاس بزنه
-
Abolfazl Sattari حرف حسابت چیه الان ؟
-
Abolfazl Sattari من خودم تست هارو کار میکنم هرجا مشکل داشتم حل دبیر رو میبینم اگه میخواستم بشینم تک تک ویدئو هارو ببینم که تا کنکور طول میکشید
-
Amir Tajfar 0 شما به این فک کن که اغلب هم رشته ایهات وضعیت تورو دارن.
-
ali asharjam بخدا ما اصلا نه آمار بهمون درس دادن نه هندسه یک ، تازه هندسه دو و امار که خورد به کرونا اصلا تدریسش هم نکردن
-
ali asharjam در برا اون سری از دوستان که کچلمون کردن ناموسا :||||| گفته است:
Abolfazl Sattari حرف حسابت چیه الان ؟
گرامی اولا یکم رو لحنتون کار کنید اینجا یه موضع فرهنگیه چاله میدون نیس
من میگم میشه به جای اینکه جلسه تستارو ببینیم خودمون تست کار کینم
با درگیر نشدن با سوال کسی یاد نمیگیره (بله قبول دارم شما درجه یکید دونه دونه برا تست وقت میزارید) ولی خب خودمون تست کار کنیم میتونیم وقت رو سیو کنیم و پایه رو جمع بندی کنیم -
Amir Tajfar 0 داش برو خدا رو شکر ما بخدا اینقد بد بود که تدریس حتی ارزش نداشت شرکت کنیم یعنی حس میکردی اصن ایشون معلم نبودن اومدن تدریس امار میکردن
-
Abolfazl Sattari خودت به موضوعی که باهاش تاپیکو ساختی دقت کردی {برا اون سری از دوستان که کچلمون کردن ناموسا :|||||}
-
Abolfazl Sattari داداش ما میدونیم منظورت چیه ما خودمون تست کار میکنیم کسی دیگه ای نمیاد برامون تست کار کنه، اگه تست های تسلط نیاد خودمون کتاب میخریم کار میکنیم اگر هم بیاد که خودمون تست های تسلط رو میزنیم و ویدئو هارو نگاه نمیکنیم برای تک تک تست ها بخدا اینارو خودمون میدونیم،، فقط من نمیفهمم منظور شما از خودتون تست کار کنید چیه ، و بعد هم تست زدن وقت میبره الان تست های فرسنگ هفت باید زده بشه هشت هم که نیومده بعد چه وقتی میمونه که پایه جمع بندی بشه، هرکس به نظرم برنامه خودشو متناسب با نیازش بچینه خیلی بهتره تا بخوایم با آلا پیش بریم
-
Abolfazl Sattari خودت به موضوعی که باهاش تاپیکو ساختی دقت کردی {برا اون سری از دوستان که کچلمون کردن ناموسا :|||||}
بله گرامی مطمئنم
برا اون دسته از عزیزاس که صب تا شب میخوابیدن انجمن زجه میزدن که برنامه نمیدین برنامه نمیدین و این داستانا....
من که خودم برنامه میچینم و با برنامه آلا شاید نرم (بالا گفتم) -
همه شما رو به صلح و آرامش دعوت میکنم...
-
Abolfazl Sattari بخدا این پیام برای ما هم اومد شرمنده اگه باعث ریزش موی شما شدیم
-
Abolfazl Sattari اصن میدونی همه اینا تقصیر الا هست که مارو به جون هم انداخته اون ا عقب موندگی راه ابریشم که ممشکلی نداشتیم این از پیامک وسسوه انگیز شون که میگه توصیه ما برنامه تفتان است خوب معلومه اعصابمون تو این اوضاع اقتصادی خورد میشه
-
ali asharjam تفتان برای کسی خوبه که پایه رو خونده الان میخواد جمع بندی کنه نه ما که تست های فرستگ هفت مونده و فرسنگ هشت هم مونده ، اصلا روی چه حسابی میاد میگه توصیه ما برنامه تفتان،؟
-
Amir Tajfar 0 در برا اون سری از دوستان که کچلمون کردن ناموسا :||||| گفته است:
Abolfazl Sattari داداش ما میدونیم منظورت چیه ما خودمون تست کار میکنیم کسی دیگه ای نمیاد برامون تست کار کنه، اگه تست های تسلط نیاد خودمون کتاب میخریم کار میکنیم اگر هم بیاد که خودمون تست های تسلط رو میزنیم و ویدئو هارو نگاه نمیکنیم برای تک تک تست ها بخدا اینارو خودمون میدونیم،، فقط من نمیفهمم منظور شما از خودتون تست کار کنید چیه ، و بعد هم تست زدن وقت میبره الان تست های فرسنگ هفت باید زده بشه هشت هم که نیومده بعد چه وقتی میمونه که پایه جمع بندی بشه، هرکس به نظرم برنامه خودشو متناسب با نیازش بچینه خیلی بهتره تا بخوایم با آلا پیش بریم
بازم برگشتین به نقطه اول
بشین واقعا بسنج ببین کدوم وقت کمتری میگیره؟
همونو برو جلو وقت برا کنکوریا طلاس
ببینید بزا یجو دیگه بگممثلا من یه درسنامه از حسابان رو جلسشو دیدم (درس ریاضی گفتم که بتونید ارتباط برقرار کنید)
مثلا تستاش n تاست برا یه فرسنگ خب؟ اوکیه تا حالا
خب من میتونم با تست زدن خودم (چون دیدن ویدیو ها وقت گیره)
وقت جور کنم ولا 1 ساعت اصن! از اونور به جمع بندیا برسم که عرض میکنید -
Abolfazl Sattari اصن میدونی همه اینا تقصیر الا هست که مارو به جون هم انداخته اون ا عقب موندگی راه ابریشم که ممشکلی نداشتیم این از پیامک وسسوه انگیز شون که میگه توصیه ما برنامه تفتان است خوب معلومه اعصابمون تو این اوضاع اقتصادی خورد میشه
خب راهکار شما چیه؟
-
Abolfazl Sattari داداش متوجه نیستی به نظر، من دارم میگم همه ما البته هرکس که راه ابریشم داره، همه خودشون تست های تسلط رو میزنن و ویدئو نگاه نمیکنن فقط هرجا تستی رو مشکل داشتن ویدئو رو نگاه میکنن اگه میخواستیم برای هر تست ویدئو نگاه کنیم که تا بعد کنکور هم طول میکشید، ما خودمون تست های تسلط رو میزنیم و ویدئو نگاه نمیکنیم
هعی... -
است خوب معلومه اعصابمون تو این اوضاع اقتصادی خورد میشه
تنش فکری خودتون رو درست کنید. اگه عزیزی قصد راهنمایی داره تو ذوقش نزنین بالاخره داره برا شما وقت میزاره. استرس همه الان زیاده. گویا کنکور خودش قیامت کنکوری هاست. اما از قیامت باید بترسیم؟؟؟؟؟؟ فقط کسانی باید بترسن که ماه اخر میفهمن کنکور دارن. بعد هر چی میخونن خوندنشان نزد خدا پذیرفته نیست.
-
Amir Kazemi 0 باشه