میوز
-

به سوالش کاری ندارم ولی وقتی درمورد مردان صحبت میشه مگه نمیگیم 25 نوع کرومزوم دارن؟؟!!🤔🤔🤔🤔 -

به سوالش کاری ندارم ولی وقتی درمورد مردان صحبت میشه مگه نمیگیم 25 نوع کرومزوم دارن؟؟!!🤔🤔🤔🤔 -
@kosar-mottaghi
23 تا اتوزومی که میشه 23 نوع بعد یه دونه x یه دونه هم y
معلممون تا جایی که من یادمه میگفت میشه 25 نوع حالا من نمیدونم بازم -
@Rezvan-E-A
همیار منش میکنم جواب بده
ولی فک کنم حرفتون درسته از یه طرفیم بالاخره با این که XYهمتا نیستن ولی بالاخره تتراد تشکیل میدن@kosar-mottaghi
نمیدونم والا من خودمم گیج شدم -

به سوالش کاری ندارم ولی وقتی درمورد مردان صحبت میشه مگه نمیگیم 25 نوع کرومزوم دارن؟؟!!🤔🤔🤔🤔@rezvan-e-a مردای سندوم داون ۲۵ نوع دارن نه سالم سالم ۲۴ نوع دارن
-
@rezvan-e-a مردای سندوم داون ۲۵ نوع دارن نه سالم سالم ۲۴ نوع دارن
Amanj rahimi
سندرم داونی ها که توی نوع مشکل ندارن توی تعداد مشکل دارن -

به سوالش کاری ندارم ولی وقتی درمورد مردان صحبت میشه مگه نمیگیم 25 نوع کرومزوم دارن؟؟!!🤔🤔🤔🤔@rezvan-e-a در میوز گفته است:

به سوالش کاری ندارم ولی وقتی درمورد مردان صحبت میشه مگه نمیگیم 25 نوع کرومزوم دارن؟؟!!🤔🤔🤔🤔درسته دیگه در مردان 22 نوع کروموزوم غیرجنسی به همراه x و y میشه 24 نوع کروموزوم و در زنان 22 نوع کروموزوم غیرجنسی به همراه x که میشه 23 نوع
-
سلام
فکر کنم درست باشه
22 نوع غیر جنسی هست
2 نوع هم جسی که میشه 24 تا
n=23 که 22 تا غیر جنسی و 1 جنسی -

به سوالش کاری ندارم ولی وقتی درمورد مردان صحبت میشه مگه نمیگیم 25 نوع کرومزوم دارن؟؟!!🤔🤔🤔🤔@rezvan-e-a
22 نوع اتوزوم (44 تا)
2 نوع جنسی که میشه 2تا : x , y