7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
آنزیم رنین
-
سلام
یه سوال داشتم
سلول هدف هورمون حاصل از اثر آنزیم ترشح شده از دیواره سرخرگ آوران کجا قرار دارد؟
آیا جواب کلیه است؟
@ تجربیا -
Jahid Khalilian منظورت کدوم آنزیم
در کتاب؟؟ -
@kosar-mottaghi
این سوال میگه که آنزیم رنین رو هورمون آلدوسترون اثر میزاره حالا سلول هدف آلدوسترون رو میخواد -
Jahid Khalilian در آنزیم رنین گفته است:
@kosar-mottaghi
این سوال میگه که آنزیم رنین رو هورمون آلدوسترون اثر میزاره حالا سلول هدف آلدوسترون رو میخوادبله دیگه هورمون آلدوسترون اندام هدفش کلیه هس
رو نفرون های کلیه اثر میزاره -
تا جایی که حافظم یاری میکنه آنزیم رنین که ترشح میشه، باعث راه اندازی یه سری فرایند آنزیمی میشه که در نهایت نتیجه ی این فرایند، ترشح آلدوسترن بود
-
@kosar-mottaghi
فقط یه جا برام مبهمه آلدسترون میزان سدیم رو تنظیم میکنه و تو لوله جمع کننده ادرار هم بازجذب سدیم داریم
از طرفی هم لوله جمع کننده ادرار جز نفرون نیست
پس نفرون چطور میتونه درست باشه؟؟؟ -
@kosar-mottaghi
فقط یه جا برام مبهمه آلدسترون میزان سدیم رو تنظیم میکنه و تو لوله جمع کننده ادرار هم بازجذب سدیم داریم
از طرفی هم لوله جمع کننده ادرار جز نفرون نیست
پس نفرون چطور میتونه درست باشه؟؟؟درسته جزو نفرون نیس ولی چون کتاب گفته اطاعت میکنیم
تو کتاب حرفی در مورد اینکه از کجای نفرون چی جذب میشه نگفته پس ماهم کلی نفرون رو در نظر میگیریم -
انزیم رنین میره تو کلیه انزیم انژیوتانسین یک رو فعال میکنه امژیوتانسین یک انژیوتانسین دو رو فعال میکنه که یه قسمتیش باعث افزایش جریان خون به کلیه میشه یه قسمت اشم هورمون الدسترون رو فعال میکنه البته اینا تو کتاب نیست فقط واسه اینکه مطلب رو بهتر بفهمید نوشتم
-
@kosar-mottaghi
من یه جا خوندم فوق کلیه بر روی لوله جمع کننده اثر نداره
با توجه به این مطلب نتیجه ای که میگیرم نفرونه -
@kosar-mottaghi
من یه جا خوندم فوق کلیه بر روی لوله جمع کننده اثر نداره
با توجه به این مطلب نتیجه ای که میگیرم نفرونهبله کلن هر هورمونی رو کلیه اثر بزاره مربوط میشه به نفرون
-
حالا سوال اینجاست که تنها کلیه جواب درستی برا این سواب هست؟؟؟
-
@kosar-mottaghi ممنون⚘
-
-
بله کلیه است که شامل جمع کننده و نفرون میشه البته این سری اتفاقات خیلی انزیم ها و هورمون ها اثر دارن شما سعی کن فقط متن کتاب رو بلد باشی بعدا تو دانشگاه فراترشو یاد میگیری
-
خیلی ممنون از همه