دام تستی
-
خب تست زماندار بزنین و تمرین کنین
سوالای دام دار رو بزارین برای آخر وقت و اول به سوالای راحت و متوسط پاسخ بدین و به این سوالای دام دار در آخر با دقت بیشتری پاسخ بدین
-
بچه ها ممنون
دقیقا همینطور هست که گفتید. من به قید ها دقت میکنم و از این لحاظ در دام نمیوفتم
مشکل من با یک سری از تست ها هست که واقعا خیلی گنگ هستن.اصلا انگار جمله بندی جوری هست که سخت میشه منظور رو فهمید. نمیدونم این ها رو چیکار کنم!
یک چیز دیگه. دقت کردید که خیلی از دام ها رو اگه به عنوان یک تک تست بزنی درست میزنی ولی در آزمون غلط میزنی.
من قبل از اینکه پاسخ نامه رو ببینم غلط ها رو یک بار دیگه خودم حل میکنم. حدود 80 تا 85 درصد غلط ها رو دور دوم درست میزنم😕یعنی واقعا مشکل علمی ندارم.
میخوام یک کاری بکنم که همون دفعه اول درست بزنم. -
ali mohamadi 0 آخه مشکل این هست که اون موقعی که دارم آزمون میدم متوجه نمیشم این سوال دام داره! اگر متوجه میشدم که در دام نمی افتادم!
-
ali mohamadi 0 آخه مشکل این هست که اون موقعی که دارم آزمون میدم متوجه نمیشم این سوال دام داره! اگر متوجه میشدم که در دام نمی افتادم!
خوب شما میگین بعضی سوالات هستش که آدم منظورشو سخت میفهمه خب اینجور سوالا رو بزارین آخر
حداقل که در حین آزمون میفهمین که بین دو گزینه شک دارین یا سخته سوالش .
-
Bio به تجربه به این رسیدم👌
ولی واقعا بعضی وقت ها قلمچی بی جهت یک سری نکات رو درش ریز میشه. حتی از اعداد داخل جداول هم تست طرح میکنه!همه چیز رو باید حفظ باشی ولی واقعا کنکور اینطور نیست.
مثلا من شیمی سوالات مسئله رو درست میزنم بعد یک تست حفظی رو غلط میزنم.
کلا نمیدونم چرا سوال آسون ها رو بیشتر از سول سخت ها غلط میزنم😐😂
کسی در این مورد راهکاری داره؟!Bio به تجربه به این رسیدم👌
ولی واقعا بعضی وقت ها قلمچی بی جهت یک سری نکات رو درش ریز میشه. حتی از اعداد داخل جداول هم تست طرح میکنه!همه چیز رو باید حفظ باشی ولی واقعا کنکور اینطور نیست.
مثلا من شیمی سوالات مسئله رو درست میزنم بعد یک تست حفظی رو غلط میزنم.
کلا نمیدونم چرا سوال آسون ها رو بیشتر از سول سخت ها غلط میزنم😐😂
کسی در این مورد راهکاری داره؟!قلمچی یکم اغراق داره برا اینکه کامل آماده کنه برا شیمی چندبار کتاب بخونید بعد یه درسنامه مثل خیلی سبز بعد باز کتاب همشو حفظ میشید کاملا
-
خوب شما میگین بعضی سوالات هستش که آدم منظورشو سخت میفهمه خب اینجور سوالا رو بزارین آخر
حداقل که در حین آزمون میفهمین که بین دو گزینه شک دارین یا سخته سوالش .