چگونه درس فیزیک را برای کنکور مطالعه کنیم
-
سلام، قرار است اینجا نحوه ی مطالعه ی درس فیزیک را برای موفقیت در کنکور سراسری یاد بدیم.
فهرست مطالب این پست مشاوره ای
️ به لطف خدا آلاء رایگان هست و همیشه رایگان خواهد ماند.
با نشر این پیام ها سفیر موفقیت ایرانیان باشید.
آقای بهنام اسماعیلی،مشاور آلاء
-
اهمیت فیزیک
درس فیزیک جزو درس های مهم رشته ی ریاضی و رشته ی تجربی محسوب می شود،
دانش آموزان ریاضی
دانش آموزان ریاضی باید حتما درس فیزیک رو خوب یاد بگیرند، چون در دانشگاه نیز حتما با آن سروکار دارند و در کنکور درسی است که تقریبا نیمی از داوطلبان به آن می پردازند و نتیجه گیزی در آن راحت تر از نتیجه گیری در ریاضی و شیمی است.
دانش آموزان تجربی
ااما داوطلبان تجربی اصولا بیشتر به زیست و شیمی می پردازند در حالی که اگه داوطلبی به فیزیک بپردازد با توجه به میانگین کشوری که پایین است، درسی بسیار تراز آور و نمره بیار است.
-
نگاهی کلی به بودجه بندی فیزیک کنکور - ریاضی و تجربی
فیزیک رشته ی ریاضی 45 سوال و فیزیک رشته ی تجربی شامل 30 سوال است که در هر دو رشته تقریبا نیمی از سوالات مربوط به پیش دانشگاهی و باقی مربوط به فیزیک اول، دوم و سوم دبیرستان است.
نتیجه گیری در فیزیک
برای نتیجه گیری در فیزیک لازم است که تمامی تست های کنکور سراسری رشته ریاضی و رشته ی تجربی، هم داخل و هم خارج در 15 سال اخیر ( برای کسانی که از مهرماه شروع کردند ) یا 5 سال اخیر ( برای کسانی که تازه شروع کردند ) را بررسی و تجزیه و تحلیل کنند.
تجربه ی من
طبق تجربه اکثر سوالات کنکور مشابه بانک سوالات کنکورهای گذشته است و بعضا مشاهده شده که یک تست حتی بدون تغییر دو بار تکرار شده است.
پس نگران منابع تست نباشید و تنها به تست های کنکور بپردازید.البته برای داوطلبانی که توانایی بالایی در فیزیک دارند و به درصدهای بیشتر از 80% فکر می کنند، بررسی آزمون های گزینه 2 و قلمچی رو توصیه می کنم.
-
مطالعه ی فیزیک ( نحوه ی فیزیک خوندن )
برای مطالعه ی فیزیک به این صورت عمل کنید که یک مطلب کوچک را مطالعه کنید و بلافاصله تست های آن قسمت را کار کنید.
در واقع زیر فصل به زیر فصل پیش بروید.
اگر بخواهید فصل به فصل پیش بروید یعنی ابتدا یک فصل را کامل مطالعه کنید بعد تست های آن فصل را کار کنید، بازده کارتان پایین خواهد آمد.
خواهشا از خواندن درسنامه های طولانی و زیاد اجتناب کنید، هر کتاب یا جزوه ای که نکات بیشتری بیان کرده لزوما منبع مطالعاتی بهتری نیست -
من به شما توصیه می کنم که برای نتیجه گیری در درس فیزیک:
- ابتدا یک مبحث را انتخاب کنید، مثلا نوسان
- سپس فیلم های آن مبحث در سایت آلاء را جلسه به جلسه ببینید
- و خلاصه نویسی کنید
- سپس از هر جلسه تست های کنکوری همان جلسه را تمرین کنید و به جلسه ی بعد برید.
پس از مطالعه ی تمامی مباحث به این صورت:
به سراغ آزمون های جامع استاندارد بروید و به صورت جامع به آنها بپردازید.بررسی سوالات کنکور هر دو رشته ی ریاضی و تجربی به تمام داوطلبان توصیه می شود.
سر بلند و سر به زیر باشید