معدود ٢
-
سلام دوستان خداقوت

چرا توي گزينه سه گفته الاول مرة
مگه (اول ) ترتيبي نيست؟ و مگه مرة معدود نيست؟
ومگه نباید عدد ترتیبی بعد معدود بیاد
یعني بشه مرة الاولممنون ميشم راهنماييم كنيد كجا رو اشتباه ميكنم
🌹
دانش-آموزان-آلاء -
خوب شما دارید میگید الاول ترتیبی هستش ولی تو گزینه نوشته لاول مره ( یعنی :برای اولین بار) پس فرق داره تو ترجمه هم فرق داره مثلا ( الاول مره) نميشه کلا ترکیبش درست درنمیات چون معنی اش ميشه ( اول بار: غلطه و باید اولین بار ) شرکت کردیم در مسابقات جهانی یا بین المللی.
و اینکه گزینه 1 درسته هم از نظر املایی که ( الثالث) ترتیبی هستش و هم از نظر معنا درسته چون ترجمه اش ميگه ( نتایج امتحانات کلاس سوم رو دیدم یا مشاهده کردم)
در حدی که متوجه شدم توضیح دادم
امیدوارم کمک کرده باشم💐 -
خوب شما دارید میگید الاول ترتیبی هستش ولی تو گزینه نوشته لاول مره ( یعنی :برای اولین بار) پس فرق داره تو ترجمه هم فرق داره مثلا ( الاول مره) نميشه کلا ترکیبش درست درنمیات چون معنی اش ميشه ( اول بار: غلطه و باید اولین بار ) شرکت کردیم در مسابقات جهانی یا بین المللی.
و اینکه گزینه 1 درسته هم از نظر املایی که ( الثالث) ترتیبی هستش و هم از نظر معنا درسته چون ترجمه اش ميگه ( نتایج امتحانات کلاس سوم رو دیدم یا مشاهده کردم)
در حدی که متوجه شدم توضیح دادم
امیدوارم کمک کرده باشم💐سیده کوثر موسوی
ممنونم
خب همون (اولین) که میگید مگه ترتیبی نیست؟ -
سیده کوثر موسوی
ممنونم
خب همون (اولین) که میگید مگه ترتیبی نیست؟@sara-haghighatrad🌻والا نمیدونم برآر از معلمم بپرسم 😀😉☺
-
@sara-haghighatrad🌻والا نمیدونم برآر از معلمم بپرسم 😀😉☺
سیده کوثر موسوی
واقعا ممنونم لطف میکنی🌹😍 -
سیده کوثر موسوی
ممنونم
خب همون (اولین) که میگید مگه ترتیبی نیست؟@sara-haghighatrad سلام در اینجا مرة مضاف الیه برای کلمه اول است. یعنی مضاف ومضاف الیه هستند وچون مضاف الیه همیشه بعد از مضاف می آید پس مره بعد از اول آمده است وعدد ومعدود به حساب نمی آیند.
این پیام معلمم ⬆😊 -
سیده کوثر موسوی
واقعا ممنونم لطف میکنی🌹😍@sara-haghighatrad خواهش میکنم گلم 🌼
-
@sara-haghighatrad سلام در اینجا مرة مضاف الیه برای کلمه اول است. یعنی مضاف ومضاف الیه هستند وچون مضاف الیه همیشه بعد از مضاف می آید پس مره بعد از اول آمده است وعدد ومعدود به حساب نمی آیند.
این پیام معلمم ⬆😊سیده کوثر موسوی
ممنونم😍
میتونید ازشون بپرسید کلا مرة میتونه معدود عدد باشه یا نه؟
🌹 -
سیده کوثر موسوی
ممنونم😍
میتونید ازشون بپرسید کلا مرة میتونه معدود عدد باشه یا نه؟
🌹@sara-haghighatrad بله عزیزم ميتونه معدود باشه. معدود کلمه ای هستش که بعد از عدد می آید و شمرده می شود مثلا خمسه کوکبا ( کوکبا: معدود ميشه)
-
@sara-haghighatrad بله عزیزم ميتونه معدود باشه. معدود کلمه ای هستش که بعد از عدد می آید و شمرده می شود مثلا خمسه کوکبا ( کوکبا: معدود ميشه)
سیده کوثر موسوی یا الدرس الاول ( الدرس: معدود)
-
سیده کوثر موسوی یا الدرس الاول ( الدرس: معدود)
سیده کوثر موسوی یا ثلاثه کتب ( کتب: معدود)
-
@sara-haghighatrad بله عزیزم ميتونه معدود باشه. معدود کلمه ای هستش که بعد از عدد می آید و شمرده می شود مثلا خمسه کوکبا ( کوکبا: معدود ميشه)
سیده کوثر موسوی
میشه یه ترکیبی بگین که مرة معدود باشه؟ -
ببخشید شما تجربی هستید یا انسانی؟
-
ببخشید شما تجربی هستید یا انسانی؟
سیده کوثر موسوی
تجربی -
سیده کوثر موسوی
میشه یه ترکیبی بگین که مرة معدود باشه؟@sara-haghighatrad والا نمیدونم الان که تو اینترنت زدم.گفته بود اعداد ترتیبی معدود ندارن و در واقع صفت هستن. از معلمت بپرس ببین چی ميگه؟
-
سیده کوثر موسوی
تجربی@sara-haghighatrad عزیز من وقتت رو برای این مبحث هدر نده چون توکنکور نمیات ببین برو بودجه بندی درس های کنکور رو بخون تا کمکت کنه بفهمی کدوم مبحث مهمه و ازش سوال میات.
-
@sara-haghighatrad والا نمیدونم الان که تو اینترنت زدم.گفته بود اعداد ترتیبی معدود ندارن و در واقع صفت هستن. از معلمت بپرس ببین چی ميگه؟
سیده کوثر موسوی
معلم در دسترس ندارم☹(فارغ التحصیلم)بله اعداد ترتیبی چون بعد معدود میان صفت هستند
و حالا من متوجه نمیشم که چه طوری باید بفهمم این (اول مرة) مضاف و مضاف اليه
-
@sara-haghighatrad عزیز من وقتت رو برای این مبحث هدر نده چون توکنکور نمیات ببین برو بودجه بندی درس های کنکور رو بخون تا کمکت کنه بفهمی کدوم مبحث مهمه و ازش سوال میات.
سیده کوثر موسوی
بقیه رو خوندم تویه مرور هستم که این تست رو دیدم -
@sara-haghighatrad عزیز من وقتت رو برای این مبحث هدر نده چون توکنکور نمیات ببین برو بودجه بندی درس های کنکور رو بخون تا کمکت کنه بفهمی کدوم مبحث مهمه و ازش سوال میات.
سیده کوثر موسوی
مرسي از وقتي ك گذاشتین
خیلی خیلی ممنونم🌹
فک کنم یه جورایی متوجه شدم✋😊 -
سیده کوثر موسوی
معلم در دسترس ندارم☹(فارغ التحصیلم)بله اعداد ترتیبی چون بعد معدود میان صفت هستند
و حالا من متوجه نمیشم که چه طوری باید بفهمم این (اول مرة) مضاف و مضاف اليه
@sara-haghighatrad خآنم از کجا فهمیدید که مضاف و مضاف الیه هستند؟هرگاه دو اسم به هم اضافه شوند مضاف ومضاف الیه هستند
این پیام خآنم ⬆