امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برنامه ریزی دوران عید با راه ابریشم
-
سلام به راه ابریشمی ها
این تاپیک رو زدم تا درمورد برنامه ریزی دوران عید با راه ابریشم حرف بزنیم
کاری به صحبت هایی که این چند روز درباره ی برنامه ی نوروزی الا برای راه ابریشم زده میشه ندارم
بلاخره وقتی برنامه ای هم داده بشه اخرش شما نیاز به شخصی سازی کردن اون برنامه دارین
طبق: سطح درسیتون
این که کجا ها تسلط دارید یا ندارید
این که کجاهارا نخوندید اصلا
و یا بعضی دوستان که از اول مسیر راه ابریشم با ما نبودن و بعدا اضافه شدن
میخوام اینجا درمورد یه %(#2200ff)[قالب کلی] برنامه ریزی برای عید بیاید نظراتتون و کارایی که میخواید انجام بدید یا روندی که فکر میکنید درسته حرف بزنیم
اصن فرض کنید الا برنامه نمیده و تفتانی هم نیس (برنامه ریزی فقط طبق راه ابریشم)مثلا)من تو ذهنم این بود که شاید بهتره فرسنگ های که تاحالا گذروندیم رو به ترتیب برم سراغشون و طبق اولویت مهم بودن درسی(اگر نخونده داریم) تست ها زده بشن یا اگر قبلا زدیم هایلایت شده ها و نشان دار ها مرور بشن دوباره؛ و نهایتا وقت شد سوالات کنکور های ازمایشی از موسسات مختلف رو از پارسال یا سالی که گذشت رو ازمونی بزنیم
و همینطور تا فرسنگ اخر پیش بریمیا مثلا)کل مبحث هارو لیستی ازشون داشته باشیم و اولویتی بر اساس رسوندن درس های خونده شده به تسلط؛
مبحث های تست خیز تر؛
مبحث های سخت تر
و یا مبحث هایی که با گزاشتن زمان کوتاهی میتوینم تسلطمون رو صددرصدی بکنیم حتی اگر تست کمی داشته باشه توی کنکور.
طبق اینا یا هرمعیاری اولویت بندیی بکنیم و بریم تو هر فرسنگی که هستن(بدون توجه به ترتیب فرسنگ ها) اون مباحث رو کار کنیم و جمعش کنیماینا هم نظر خودمه و چیزای دست و پا شکسته ای که ازمشاور ها یاد گرفتم و تعمیم دادم به راه ابریشم و هیچ ارزش و اعتباری نداره و نظرتون رو راجب دید من بگید
%(#ff0000)[حالا شما برنامه ای که فکر میکنید درسته رو بگید و کلا شاید بهتر باشه یه همفکری باهم داشته باشیم؟ نه؟]
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
M.an -
Nazanin A
سلام
برنامه خیلی خوبیه به نظرم
اما تفاوت برنامه من با شما اینه که من میخوام پایه رو توی این مدت ببندم که خیالم راحت شه چون خیلی پراکنده خوندم
تستای مارکدارم ندارم چون از راه ابریشم فقط فیلمای درسنامشو دیدم
کلی فیلم تست ندیده دارم -
sallar savadkoohi حقیقتا منم مثل شمام فقط بعضی جاها رو تست هاش رو زدم
باید یه فکری هم درمورد چطور برنامه ریزی کردن برای همین وضع هم بکنیم -
Nazanin A
دقیقا
فیلم تست خیلی وقت گیره
کلی اصرار کردیم برای یک یا دو فرسنگ پاسخنامه کلیدی گذاشتن
من خودم توی گروه زیست راه ابریشم یه تاپیک زدم و از بچه هایی که هر فرسنگو دارن طلب یاری خواستم
اما هیچ کس کمک نکرد
دیگه گفتم خودم بشینم ببینم -
sallar savadkoohi بله زمان بره ولی فوق العاده هم هست
باید زمان زیاد گذاشت -
من فرسنگ هفت رو تمام کردم فقط باید جزوه رو مرور کنم و تست های سال دوازدهم رو بزنم ولی سراغ تست های تسلط پایه نمیرم و میخوام فرسنگ هشت رو شروع کنم که درسنامه پایه اونجا رو هم تموم کنم و بعد تست های تسلط پایه فرسنگ هفت و هشت رو میزنم هم جمع بندی میشه هم به ازمون میرسم، بعد از ازمون جمع بندی پایه ، گزینه دو دوتا ازمون دیگه داره که اولی شامل نیم سال اول دوازدهم و پایه دهم و دومی هم شامل نیم سال دوم دوازدهم و پایه یازدهم که توی این دوتا ازمون میشه تست های مارک دار و تست های ازمون های ازمایشی رو هم زد، من این برنامه رو به راه ابریشمی هایی که گزینه دو میرن و وضعیتی مثل من دارند پیشنهاد میکنم
-
Amir Tajfar 0 ببخشید گزینه دو به غیر از آزمون جمع بندی ۲۰ فروردین دو تا آزمون دیگه تو ۵ و ۱۲ فروردین هم داره که اولی جمع بندی دهم و دومی یازدهم هست
شما برای اون دو تا برنامه ریزی نمیکنید؟؟ -
Nazanin A سلام بهت گلم
من که در طول سال کم کاری خیلی داشتم تقریبا از همه درسا
خیلی درسا فقط درسنامه رو دیدم و تست زیادی کار نکردم
یه برنامه آماده نوروزی داشتم از اون الگو گرفتم و شخصی سازیش کردم برای خودم
از ۲۳ اسفند احتمالا باشه تا ۲۰ یا ۲۷ فروردین که دو تا پایه رو تموم کنم
بعد هم برم جمع بندی نیم سال اول دوازده و دهم و ادامش هم نیم سال دوم و یازدهم به امید خدا
این بین گزینه دو ۳ تا آزمون داره که ملاکم رسیدن به آزمون ها نیست فقط میخوام با کیفیت بخونم به هر آزمونی هرچقدر رسیدم با تسلط میرم جواب میدم
این هم مدل برنامه من بود اگه کسی خواست بگه بیشتر توضیح بدم براش -
Nazanin A در برنامه ریزی دوران عید با راه ابریشم گفته است:
@نگین-محمدیان چه عالی
بعد شما تو عید بقچه ای میخواید تست بزنید از دو پایه؟اول قصد داشتم بقچه ای بخونم ولی خب قبلش تو انجمن از بچه ها نظرسنجی کردم گفتن زیاد خوب نیست بیشتر برای امتحان ها ترم مناسبه
نطر مشاور ها رو هم تو اینستا پرسیدم زیاد اوکی نبود
دیگه پشیمون شدم همینجور عادی میخونم اول دهم بعد یازدهم ولی ریاضی رو احتمالا مبحثی جمع کنم مثل تابع ،مثلثات،حد،مشتق و ... و همین طور عربی و زبان
باقی کتاب ها درس به درس جلو میرم به امید خدا تموم بشه -
سلامیک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین:-)
من که یازدهم هستم بنظرتون عید بشینم با تفتان و کتاب کارا ،دهم و یازدهم رو ببندم و آماده آزمونای قلم چی تو تابستون بشم
یا اینکه فقط مباحثی که تو یازدهم خوندم رو تمام کنم؟؟ -
Nazanin A من خودم تصمیمم اینه که از همون فرسنگ یک بیارم مباحث دهم هر فرسنگ رو تستاش رو بزنم چون خیلی کم از تستای ابریشم زدم در طول سال و بعد هم مباحث یازدهم فرسنگ ها که اینجوری توی عید پایه رو جمع کنم بعد ازمون جمع بندی پایه هم بیام شروع کنم دوازدهم هارو از فرسنگ ها بخونم
نمیدئونم چطور بشه فقط الان یک هفته ست که نمیتونم سمت درس برم نمیدونم چمه ولی ایشالا شروع میکنم -
بچهها میگم به نظر شما به جای اینکه تا ۱۳ ام درس بخونم میشه تا ۲۰ ام یا ۲۶ ام خوند؟ اینوبه خاطر این میگم که مباحث خیلی گسترده ان.و تا ۱۳ مباحث جمع نمیشن . چون میخوام دوازدهم نیمسال اول و تقریبا نیمسال دوم را هم جمع کنم.
-
Ahmad Nezami داداش تو که یازدهمی بشین از تعطیلات عیدت لذت ببر
-
Ahmad Nezami چ عجله ای هست از الان برای تابستون اماده شی خستههه میشی ها تفتان بدرد تابستونت میخوره فقط همین ا
-
Amin Rm
اره دیگه
اکثرا تا 20 فروردین میخونن که پایه جمع بشه
اگه هم نرسی همش رو بخونی اشکال نداره ولی تاحد زیادی درصد مباحث پایه رو مسلطشو
ولی یه توصیه
اگه پایت خیلی خوبه دوازدهم رو بخون تو فروردین چون ریسکه بزرگیه و شاید به پایه هم ضربه بزنه