شروع از الان؟
-
سلام یه سوال مهم
سلام استاد من فرسنگ اول رو خوندم و نتیجه گرفتم ولی متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی نتونستم کلا درس بخونم نه مدرسه نه برای کنکور سوال من اینه از الان بشینم بخونم آیا به کنکور و امتحان نهایی میرسم یعنی نتیجه خوب میتونم بگیرم -
سلام یه سوال مهم
سلام استاد من فرسنگ اول رو خوندم و نتیجه گرفتم ولی متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی نتونستم کلا درس بخونم نه مدرسه نه برای کنکور سوال من اینه از الان بشینم بخونم آیا به کنکور و امتحان نهایی میرسم یعنی نتیجه خوب میتونم بگیرممرتضی داودی
سلامبستگی به تلاشتون داره ولی با کیفیت خوندن اولویت مهمتریه تا سرسری خوندن و فقط تموم کردنبرسی به اردیبهشت میگی کاش فروردین بود
از الان میشه نتیجه رو بهتر کرد
مقدار بهترشدنش هم به مقدار تلاشتون ربط داره -
سلام یه سوال مهم
سلام استاد من فرسنگ اول رو خوندم و نتیجه گرفتم ولی متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی نتونستم کلا درس بخونم نه مدرسه نه برای کنکور سوال من اینه از الان بشینم بخونم آیا به کنکور و امتحان نهایی میرسم یعنی نتیجه خوب میتونم بگیرممرتضی داودی سلام آره به شرطی که اون درصدی که تونستی بخونی رو با کیفیت بخونی یه تایمی هم بزار برای جمع بندی همون قسمت اگه راهنمایی بیشتر خواستی پی وی بگو
-
سلام یه سوال مهم
سلام استاد من فرسنگ اول رو خوندم و نتیجه گرفتم ولی متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی نتونستم کلا درس بخونم نه مدرسه نه برای کنکور سوال من اینه از الان بشینم بخونم آیا به کنکور و امتحان نهایی میرسم یعنی نتیجه خوب میتونم بگیرممرتضی داودی
اگر تا به امروز صفر اومدین جلو
به نظرم یه سری مباحث سنگین مثلا کاربرد مشتق رو حذف کنین
اولویت بندی کنید
اولویتاتون هم باشه مباحثی که در عین سادگی تست زیادی هم در کنکور دارن