-
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. میشه یکی توضیح بده الان ما باید عیدو چیکار کنیم؟راه ابریشم چی میشه تو عید؟همایش آرش رو کی میدن؟ اصلا واسع عیده یا بعد از عید؟
@M-an
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا -
سلام. میشه یکی توضیح بده الان ما باید عیدو چیکار کنیم؟راه ابریشم چی میشه تو عید؟همایش آرش رو کی میدن؟ اصلا واسع عیده یا بعد از عید؟
@M-an
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیانوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah سلام من تیکت زدم برای آرش
گفتن که بعد اینکه راه ابریشم تموم شد میدن -
Amir Ezadpanah سلام من تیکت زدم برای آرش
گفتن که بعد اینکه راه ابریشم تموم شد میدننوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
پس عید با چی جمع بندی بزنیم؟ -
@haniehno
پس عید با چی جمع بندی بزنیم؟نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah تفتان و جزوه خودتون خب
-
Amir Ezadpanah تفتان و جزوه خودتون خب
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
آلا دیگه شورشو در اورده
مگه مسخره بازیه
ما مثلا شیمیو تا اینجا با اقای پویان نظر اومدیم جمع بندی از اقای گودرزی استفاده کنیم؟این دیگه چ وضعشه
-
@haniehno
آلا دیگه شورشو در اورده
مگه مسخره بازیه
ما مثلا شیمیو تا اینجا با اقای پویان نظر اومدیم جمع بندی از اقای گودرزی استفاده کنیم؟این دیگه چ وضعشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah یووووووک زورت که نکردن گفتن اگه میخواین تست های مارک دار شدرو بزنید
-
@haniehno
پس عید با چی جمع بندی بزنیم؟نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah پیامک دادن گفتن که تفتان بهتره
راه ابریشمم یه برنامه میخوان بدن -
@haniehno
آلا دیگه شورشو در اورده
مگه مسخره بازیه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Ezadpanah چه شوری برادر من
اتفاقا به نظر من خیلی هم خوب میشه
آقای گودرزی خیلی هم خوبن
کسی شما رو مجبور نکرده تفتان رو تهیه کنید شما همون فرسنگ های قبل رو مرور کن -
Amir Ezadpanah چه شوری برادر من
اتفاقا به نظر من خیلی هم خوب میشه
آقای گودرزی خیلی هم خوبن
کسی شما رو مجبور نکرده تفتان رو تهیه کنید شما همون فرسنگ های قبل رو مرور کننوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
-