راه ابریشم؟؟؟
-
سلام. من یازدهم تجربی هستم.
از اول مهر من راه ابریشم زیست رو تهیه کردم واقعا
واقعا راضیم
یعنی تکه این دوره
فک کن هر درس رو یک دور از روی جزوه و کتاب خودت میخونی(اگه حال داشتی)، بعد یک دور آقای موقاری زیرو بم درس رو برات تحلیل میکنه؛ بعد هم تعداد زیادی تست میزنی و هر تست رو آقای موقاری تحلیل میکنه، آخرش هم یه شبیه ساز کنکور(کنکورچه) برای حل سرعتی سوالات داری.
در مجموع راه ابریشم عالیه
دیگه اینکه کی میخوای بخری به خودت بستگی داره -
سلام دوستان میشه لطفا کسایی که از راه ابریشم استفاده میکنن نظرشونو اینجا بذارن چطوره راضین؟ و اینکه من یازدهم هستم بنظرتون کی خوبه تهیش کنم؟
Asal Arabgari
سلام.منم یازدهمم به نظرم از تابستان از مهرماه بتونه کمکمون کنه.دوستان که راه ابریشم داشتن راضی بودن اما بنده نداشتم اما برای سال بعد حتما میگیرم -
Asal Arabgari
سلام.منم یازدهمم به نظرم از تابستان از مهرماه بتونه کمکمون کنه.دوستان که راه ابریشم داشتن راضی بودن اما بنده نداشتم اما برای سال بعد حتما میگیرم -
سلام. من یازدهم تجربی هستم.
از اول مهر من راه ابریشم زیست رو تهیه کردم واقعا
واقعا راضیم
یعنی تکه این دوره
فک کن هر درس رو یک دور از روی جزوه و کتاب خودت میخونی(اگه حال داشتی)، بعد یک دور آقای موقاری زیرو بم درس رو برات تحلیل میکنه؛ بعد هم تعداد زیادی تست میزنی و هر تست رو آقای موقاری تحلیل میکنه، آخرش هم یه شبیه ساز کنکور(کنکورچه) برای حل سرعتی سوالات داری.
در مجموع راه ابریشم عالیه
دیگه اینکه کی میخوای بخری به خودت بستگی دارهmahdi mangenehchi
خیلی ممنون بابت نظرت سوالی که برام پیش اومده اینه که میتونه مکمل خوبی برای ازمون های تابستوت قلمچی باشه یعنی با ازمون پیش رفت باهاش درسته؟ -
Asal Arabgari مختصر و مفید بگم
هرچه زودتر بگیر و باهاش شروع کن چون بهتر از این نداریم اصلاً -
Asal Arabgari مختصر و مفید بگم
هرچه زودتر بگیر و باهاش شروع کن چون بهتر از این نداریم اصلاًابوالفضل ریسی
مرسی