از الان شروع کردم میتونم ؟؟یازدهمم
-
سلام دوستان خوب هستید؟؟من یازدهم ریاضی هستم و تازه به طور جدی شروع کردم به خوندن بنظرتون میتونم رشته خوبی توی دانشگاه خوب قبول شم تلاشمو بکنم و پیشنهادتون برای اینکه این راهو بهتر بتونم طی کنم چی هستش ممنون میشم جواب بدین
Asal Arabgari در از الان شروع کردم میتونم ؟؟یازدهمم گفته است:
سلام دوستان خوب هستید؟؟من یازدهم ریاضی هستم و تازه به طور جدی شروع کردم به خوندن بنظرتون میتونم رشته خوبی توی دانشگاه خوب قبول شم تلاشمو بکنم و پیشنهادتون برای اینکه این راهو بهتر بتونم طی کنم چی هستش ممنون میشم جواب بدین
عالی
درجه یک بخون مطمئن باش بهترین میشه
آهسته و پیوسته
نمیشه که نداریم -
Asal Arabgari سلام الان وقت شروع هستش به موقع و به هنگام شروع کردید ، حتما حتما میتونید.
دوره های آموزشی مناسب انتخاب کنید ، زیاد تست بزنید و همیشه روی کیفیت مطالعه تمرکز کنید با انگیزه پیش برید و منظم و پیوسته.
موفق باشید -
Asal Arabgari در از الان شروع کردم میتونم ؟؟یازدهمم گفته است:
هیچ وقت واسه شروع دیر نیست
حتی یه ماه مونده به کنکور میشه غوغا کرد
همونطوری که دوست من بدون زدن ۱ دونه تست و فقط با خوندن واسه امتحان نهایی مدرسه مزشکی قبول شد
دیر نیست بسم الله -
Asal Arabgari من میگم نمیتونی بعدش دیگ نمیخونی ؟!!!!
نشد شما میدونی هنو یازدهمی وقت جبرانم داری پس منتظر بله یا خیر بقیه نباش رفیق سریع بجنب وبخون
-
Asal Arabgari من میگم نمیتونی بعدش دیگ نمیخونی ؟!!!!
نشد شما میدونی هنو یازدهمی وقت جبرانم داری پس منتظر بله یا خیر بقیه نباش رفیق سریع بجنب وبخون
-
Asal Arabgari سلام الان وقت شروع هستش به موقع و به هنگام شروع کردید ، حتما حتما میتونید.
دوره های آموزشی مناسب انتخاب کنید ، زیاد تست بزنید و همیشه روی کیفیت مطالعه تمرکز کنید با انگیزه پیش برید و منظم و پیوسته.
موفق باشید -
@dr-mahh
به دلیل اینکه منتظر نه یا اره بقیه هستم نپرسیدم به این دلیل پرسیدم که ببینم وضعیت بقیه چطور بوده و چه زمانی شروع کردن وگرنه به حرف بقیه باشه ادم تا سر کوچه هم نمیتونه برهAsal Arabgari مسَلما خودت باید بدونی ک هنو یازدهمی و وقت برا جبران هست اونیب ک از شما زودتر شروع کرده جلوتره ولی شما هم میتونی ده برابر ازش جلو بزنی در ضمن ت تاپیک گزارش کار یازدهمیا میتونی گزارشت و بفرستی هر شب
-
Asal Arabgari مسَلما خودت باید بدونی ک هنو یازدهمی و وقت برا جبران هست اونیب ک از شما زودتر شروع کرده جلوتره ولی شما هم میتونی ده برابر ازش جلو بزنی در ضمن ت تاپیک گزارش کار یازدهمیا میتونی گزارشت و بفرستی هر شب
-
Asal Arabgari خواهش میکنم
منم مثل خیلیای دیگه همین موقع ها شروع کردم اول دوره اموزشی مناسب ( مثلا صفر تا صد کنکور و...) انتخاب کنید و آموزش ببینید بعد چون ریاضی هستین باید مفهومی و عمیق و پیوسته پیش برید تست زیاد زیاد زیاد ، راستی هدفتونو با دقت انتخاب کنید چون حتما قبول میشید دیگه فرصت تغییر ندارید
-
@dr-mahh
ممنون بابت تحلیلت و نظرت
فقط چطور میتونم اون تاپیکو پیدا کنم؟Asal Arabgari قربونت ....
اونجا تگت میکنم
-
Asal Arabgari خواهش میکنم
منم مثل خیلیای دیگه همین موقع ها شروع کردم اول دوره اموزشی مناسب ( مثلا صفر تا صد کنکور و...) انتخاب کنید و آموزش ببینید بعد چون ریاضی هستین باید مفهومی و عمیق و پیوسته پیش برید تست زیاد زیاد زیاد ، راستی هدفتونو با دقت انتخاب کنید چون حتما قبول میشید دیگه فرصت تغییر ندارید
-
@dr-mahh
ممنون بابت تحلیلت و نظرت
فقط چطور میتونم اون تاپیکو پیدا کنم؟Asal Arabgari اونجا منشنت کردم میتونی اون تاپیک ت دسته ی نشانکها بزاری ک بتونی سریع پیداش کنی
-
Asal Arabgari اونجا منشنت کردم میتونی اون تاپیک ت دسته ی نشانکها بزاری ک بتونی سریع پیداش کنی
-
Asal Arabgari عالیییی بهترین موقع است کاش من الان جای شما بودم
-
@dr-mahh
مرسییAsal Arabgari خاهش میکنم
-
@dr-mahh
مرسییAsal Arabgari یافتی یا ن نوتیف اومد برات ؟
-
Asal Arabgari عالیییی بهترین موقع است کاش من الان جای شما بودم
yasaman yazdani
انشالله موفق میشی عزیزم