با همدیگه درس خوندن!!
-
mona miri تو گروهیم
Abolfazl 3 چجوری می خونید یعنی آخرشب گزارش می دین؟
-
سلام
با اجازه از استارتر️
بچه ها من یه چیزی بگم؟(قصد نصیحت ندارم خدانکرده فقط تجربه خودمو میگم:) )
من خودم پارسال تو کورس های مختلفی شرکت کردم و گزارش درس خوندنمو دادم ولی به جای اینکه پیشرفت کنم سرم گرم چیزای حاشیه ای شد و از کار اصلیم که درس خوندن باشه دورشدم
نمیدونم شاید من خیلی این رقابت رو جدی گرفته بودم یا هر دلیل دیگه ای ولی بدونین اگه میخواین موفق بشین سرسخت ترین رقیبتون اون آدمیه که دیروز بودین نه هیچکس دیگه:)
موفق باشین:) -
سلام
با اجازه از استارتر️
بچه ها من یه چیزی بگم؟(قصد نصیحت ندارم خدانکرده فقط تجربه خودمو میگم:) )
من خودم پارسال تو کورس های مختلفی شرکت کردم و گزارش درس خوندنمو دادم ولی به جای اینکه پیشرفت کنم سرم گرم چیزای حاشیه ای شد و از کار اصلیم که درس خوندن باشه دورشدم
نمیدونم شاید من خیلی این رقابت رو جدی گرفته بودم یا هر دلیل دیگه ای ولی بدونین اگه میخواین موفق بشین سرسخت ترین رقیبتون اون آدمیه که دیروز بودین نه هیچکس دیگه:)
موفق باشین:)majhool سلام دوست عزیز
مرسی که تجربه تونو با ما درمیون گذاشتید
حرفتون کاملا درسته، من هم دوسال پیش عضو همچین گروهی داخل تلگرام شدم و چون مسئول گروه ادم دلسوزی نبود هرکسی صرفا با پرداخت چند هزار تومن عضو گروه می شد و نظارتی هم نمی شد درمورد همه چی حرف زده میشد غیر درس
ولی انجمن آلا با هرجایی که قبل از این بودم فرق می کنه 99 درصد بچه ها فقط به درس و کنکور فکر می کنن
ضمن اینکه الان روزهای اخرساله و گروه فعالیت چندانی نداره همه به فکر رسیدن به ازمون و بودجه بندی و تموم کردن درسا قبل عید هستن و عملا نمیشه انتظار همکاری داشت
فقط خواستم بگم بچه های ما فرق دارن و اونقدر سرشون تو درس و مشقشونه که وقت گزارش دادن هم ندارن، غیر اینه؟
Abolfazl 3 Amir Abbas 0 -
زهرا عزیزی 0 داخل گروه عضو بشید
zahra zare 0 کدوم گروه؟؟
-
majhool سلام دوست عزیز
مرسی که تجربه تونو با ما درمیون گذاشتید
حرفتون کاملا درسته، من هم دوسال پیش عضو همچین گروهی داخل تلگرام شدم و چون مسئول گروه ادم دلسوزی نبود هرکسی صرفا با پرداخت چند هزار تومن عضو گروه می شد و نظارتی هم نمی شد درمورد همه چی حرف زده میشد غیر درس
ولی انجمن آلا با هرجایی که قبل از این بودم فرق می کنه 99 درصد بچه ها فقط به درس و کنکور فکر می کنن
ضمن اینکه الان روزهای اخرساله و گروه فعالیت چندانی نداره همه به فکر رسیدن به ازمون و بودجه بندی و تموم کردن درسا قبل عید هستن و عملا نمیشه انتظار همکاری داشت
فقط خواستم بگم بچه های ما فرق دارن و اونقدر سرشون تو درس و مشقشونه که وقت گزارش دادن هم ندارن، غیر اینه؟
Abolfazl 3 Amir Abbas 0zahra zare 0 بله با اینکه آلا کلا یه چیز دیگه س کاملا موافقم:)
موفق باشین:) -
فاطمه خورشیدی
سلام منم انسانی هستم البته دهم. اگر میخوای با هم بخونیم به پی وی ام پیام بده -
zahra zare 0 کدوم گروه؟؟
-
zahra zare 0 بله با اینکه آلا کلا یه چیز دیگه س کاملا موافقم:)
موفق باشین:)majhool
:
-
سلام من یازدهم ریاضی هستم اتفاقا خودمم همین چند ماه پیش دنبال چند نفر بودم که با هم درس بخوانیم من تا ۲۸ ام امتحان منتا دارم و دارم امتحانی طور می خونم.الان فک کنم پنج شش تا دیگه مانده باشند دیگه حالا اگر کسی از رفقا خواست با ما همکاری و همراهی کنه بگه
-