شروع برای کنکور ۱۴۰۱
-
سلام
من رشته ریاضی بودم و سال ۹۰ کنکور داده ام.الان برای تجربی می خوام شروع کنم ، یک هفته هست ک با آلا آشنا شدم و فعلا چند جلسه شیمی با استاد گودرزی رو شروع کردم فقط میتونم بگم عالیه ...ممنون و خداقوت ...چون دور بوده ام از همه چی و با آلا هم مدت خیلی کمی هست آشنا شده ام میخوام راهنمایی کنین ک چیکار کنم و از کجا شروع کنم با کدوم اساتید؟ -
راه ابریشم شاید خوب باشه واستون
-
راه ابریشم شاید خوب باشه واستون
samira pournazar ممنونم دوست عزیز ...من بیشتر میخوام از کلاسای رایگان استفاده کنم و توی سایت ک رفتم گیج شدم . اساتید رو نمیشناسم.. دوست دارم از تجربه بقیه استفاده کنم و نظراتشون رو بدونم
-
samira pournazar ممنونم دوست عزیز ...من بیشتر میخوام از کلاسای رایگان استفاده کنم و توی سایت ک رفتم گیج شدم . اساتید رو نمیشناسم.. دوست دارم از تجربه بقیه استفاده کنم و نظراتشون رو بدونم
Mina Haddadi بله عذر می خوام
-
Mina Haddadi بله عذر می خوام
samira pournazar منظورم اینه تجربه خودتون رو هم بنویسین اگه از اساتیدی استفاده کردین ....ممنون
-
سلام
بچه ها رو منشن میکنم که بیان به سوالتون پاسخ بدن
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ریاضیا -
Mina Haddadi سلام من خودم تجربی هستم و از این اساتید استفاده میکنم
ریاضی آقا ثابتی یا آقا صدری البته آقا صدری رو دنبال میکنم چون یازدهم تجربی فقط ایشون دارن دبیر های دهم رو نمی شناسم
زیست آقا موقاری که بهترینن
عربی آقا ناصح زاده یا آقا علیمرادی
فیزیک آقا یاری و آقا کازرانیان
دروس دیگه رو خیلی پیگیر نیستم نمیدونم -
سلام
من رشته ریاضی بودم و سال ۹۰ کنکور داده ام.الان برای تجربی می خوام شروع کنم ، یک هفته هست ک با آلا آشنا شدم و فعلا چند جلسه شیمی با استاد گودرزی رو شروع کردم فقط میتونم بگم عالیه ...ممنون و خداقوت ...چون دور بوده ام از همه چی و با آلا هم مدت خیلی کمی هست آشنا شده ام میخوام راهنمایی کنین ک چیکار کنم و از کجا شروع کنم با کدوم اساتید؟Mina Haddadi سلام خانوم حدادی منم هم دقیقا شرایط شما رو دارم میشه پی وی تون رو باز کنید تا بتونم پیام بدم بهتون؟
-
Mina Haddadi سلام
زیست بدون شک استاد موقاری
شیمی چون گفتید از صفرتاصدها استفاده میکنید استاد گودرزی
فیزیک هم چون گفتید از صفرتاصدها استفاده میکنید پیشنهادم استاد یاری هست
واسه ریاضی استاد ثابتی پیشنهادم هست در کنار استاد امینی راد و نکته و تست ایشون با هم معجزه میشن
عربی هردو استاد علیمرادی و ناصح زاده رو باهم پیشنهاد میدم
زبان استاد عزتی عالیه
دینی استاد ناصری
فارسی قطعا استاد حسین خانی
سوال دیگه ای هم بود درخدمتم
-
سلام
بچه ها رو منشن میکنم که بیان به سوالتون پاسخ بدن
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ریاضیا@infinitie-a من اصلا نمیفهمم باید اینجا چجوری کار کنم
-
Mina Haddadi سلام
زیست بدون شک استاد موقاری
شیمی چون گفتید از صفرتاصدها استفاده میکنید استاد گودرزی
فیزیک هم چون گفتید از صفرتاصدها استفاده میکنید پیشنهادم استاد یاری هست
واسه ریاضی استاد ثابتی پیشنهادم هست در کنار استاد امینی راد و نکته و تست ایشون با هم معجزه میشن
عربی هردو استاد علیمرادی و ناصح زاده رو باهم پیشنهاد میدم
زبان استاد عزتی عالیه
دینی استاد ناصری
فارسی قطعا استاد حسین خانی
سوال دیگه ای هم بود درخدمتم
ابوالفضل ریسی ممنونم از توضیحات کاملتون
-
Mina Haddadi سلام خانوم حدادی منم هم دقیقا شرایط شما رو دارم میشه پی وی تون رو باز کنید تا بتونم پیام بدم بهتون؟
رها اسدی ار کجا باید باز کنم؟؟ من اصلا بلد نیستم اینجا کار کنم
-
رها اسدی ار کجا باید باز کنم؟؟ من اصلا بلد نیستم اینجا کار کنم
Mina Haddadi پس باید دنبالم کنید تا بتونم بهتون پیام بدم یا اینکه شما بهم پبام بدین
-
Mina Haddadi پس باید دنبالم کنید تا بتونم بهتون پیام بدم یا اینکه شما بهم پبام بدین
رها اسدی حواستون به تخفیف راه ابریشم باشه