اردو نوروزی
-
برای جمع بندی نوروز آلاییها برنامه مطالعاتی از 2 فروردین تا 26ام میدیم
که با محتوای تفتان یا راه ابریشم یا رایگان میشه استفاده کرد.
اما توصیه ما استفاده از تفتانه،
کد تخفیف ویژه ابریشم برای تفتان
برای راه ابریشمی ها ارسال شده
قراره تو عید کل دهم و یازدهم مرور بشه -
سلام دوستان وقت تون بخیر بچه هایی راه ابریشم همتون تفتان میخرین ؟
و اینکه برای چاپش چیکار میکنید -
-
b bb سلام
برای بچه های راه ابریشم هفته پیش ارسال شده
شما راه ابریشمی هستی؟ -
b bb سلام
برای بچه های راه ابریشم هفته پیش ارسال شده
شما راه ابریشمی هستی؟Hadis Rezvani 0 بله ولی کد تخفیفی برام ارسال نشده
-
قراره تو عید کل دهم و یازدهم مرور بشه@m-an مدیر سلام وقتتون بخیر میشه لطفا برای چاپ جزوه های راه ابریشم پیشنهاد بدید ما تو شهرستان از کجا کافی نت میتونیم پیدا کنیم
-
Hadis Rezvani 0 بله ولی کد تخفیفی برام ارسال نشده
b bb به مدیر بگید حتما رسیدگی میکنن
-
@m-an مدیر سلام وقتتون بخیر میشه لطفا برای چاپ جزوه های راه ابریشم پیشنهاد بدید ما تو شهرستان از کجا کافی نت میتونیم پیدا کنیم
Hadis Rezvani 0 آره واقعا حالا تعطیلات نرسیدن من نمیتونم یه کافی نت پیدا کنم برا پرینت ! حالا ۲ فروردین چیکار کنیم ؟!
-
Hadis Rezvani 0 آره واقعا حالا تعطیلات نرسیدن من نمیتونم یه کافی نت پیدا کنم برا پرینت ! حالا ۲ فروردین چیکار کنیم ؟!
@haniehno واقعا کاشکی یه راهکاری چیزی میدادن که حداقل خیالمون راحت میشد
-
@m-an مدیر سلام وقتتون بخیر میشه لطفا برای چاپ جزوه های راه ابریشم پیشنهاد بدید ما تو شهرستان از کجا کافی نت میتونیم پیدا کنیم
-
قراره تو عید کل دهم و یازدهم مرور بشه -
@M-an مدیر لطفا جزوه تست تسلط فرسنگ هفت و هشت شیمی و جزوات تفتان رو منتشر کنید ، هفته اول عید همه جا تعطیله هیچ جا باز نیست ، دوروز دیگه تفتان باید منتشر بشه یعنی تو این دوروز میخواید جزوه هارو تدوین و آماده کنید؟مگه میشه چی میشه ممگه اول جزوه هارو قرار بدید؟ من و بچه ها یه هفته است داریم میگیم و تیکت میزنیم میگن ما پیشتهادتون رو میگیم خب چی شد گفتین؟نتیجه چی شد؟ فقط یه جوابی میدید میرید هرچی جزوه تا اینجا آماده شده قرار بدید
-
@m-an سلام
من راه ابریشمی هستم ولی کد تخفیف مربوط به تفتان رو دریافت نکردم
میشه لطفا رسیدگی کنیدb bb در اردو نوروزی گفته است:
@m-an سلام
من راه ابریشمی هستم ولی کد تخفیف مربوط به تفتان رو دریافت نکردم
میشه لطفا رسیدگی کنیدسلام
تیکت بزنید واسه این موارد
alaatv.com/t -
سلام دوستان وقت تون بخیر بچه هایی راه ابریشم همتون تفتان میخرین ؟
و اینکه برای چاپش چیکار میکنیدHadis Rezvani 0 سلام من تیکت که دادم گفتن تهیه کنیم بهتره
-
@M-an مدیر لطفا جزوه تست تسلط فرسنگ هفت و هشت شیمی و جزوات تفتان رو منتشر کنید ، هفته اول عید همه جا تعطیله هیچ جا باز نیست ، دوروز دیگه تفتان باید منتشر بشه یعنی تو این دوروز میخواید جزوه هارو تدوین و آماده کنید؟مگه میشه چی میشه ممگه اول جزوه هارو قرار بدید؟ من و بچه ها یه هفته است داریم میگیم و تیکت میزنیم میگن ما پیشتهادتون رو میگیم خب چی شد گفتین؟نتیجه چی شد؟ فقط یه جوابی میدید میرید هرچی جزوه تا اینجا آماده شده قرار بدید
-
Amir Tajfar 0
جزوه ها برای کی آماده میشن ؟ برای شما آلایی هااگر آماده باشه قرار میدیم ما هم می خواییم که در اولین فرصت ممکن در اختیارتون قرار بگیره .
خیالتون راحت آماده بشه قرار میدیم
@m-an ما واقعا از زحمات شما نهایت تشکر رو میکنیم و میدونیم که چقدر دلسوزانه برای من تلاش میکنید ما فقط میگیم اینا دوم فروردین بدستمان میرسه ما چطور جاپ کنیم شما راهکاری بدید به ما ؟
-
@m-an ما واقعا از زحمات شما نهایت تشکر رو میکنیم و میدونیم که چقدر دلسوزانه برای من تلاش میکنید ما فقط میگیم اینا دوم فروردین بدستمان میرسه ما چطور جاپ کنیم شما راهکاری بدید به ما ؟
-
@m-an خب سی اسفند صبح سی اسفند شب ؟تازه سی اسفند همه درگیر عید و ... هستند ممکنه بسته باشه بازم اگه سی اسفند صبح باشه میشه یه کاری کرد، اگر هم جمعه یا همین امروز هرچی آماده هست منتشر کنید خیلی خوب میشه