شیمی دهم/فصل دو
-
کجاش اشتباه
کدومشونsina ghafouri همش آخه معلم ما که بعد حلشو گفت مال تو اشتباه بوده من مال تو رو ننوشتم هرچی بلد بودم نوشتم و درست بودن
-
سوال 5 رو الان نگاه کردم
متاسفانه یادم رفت که ادامه سوال رو برم یعنی 17.5که جرمه باید تقسیم بر 0.7 (چگالی) بشه تا جواب سوال دربیاد
درواقع جواب 25لیتر میشهsina ghafouri سوال 5جوابی که بدست آوردی درسته ولی بقیش درست نیس
-
ببینید این سوال کنکوره ولی هیچ اطلاعاتی نداده چجوری باید حلش کنیم پاسخ نامه هم نداره
سوال ۷
-
ببینید این سوال کنکوره ولی هیچ اطلاعاتی نداده چجوری باید حلش کنیم پاسخ نامه هم نداره
سوال ۷
Haniyeh Zahraee جرم مولی سدیم و نیتروژن و اکسیژن، برای محاسبه ی جرم مولی سدیم نیترات رو باید صورت سؤال بده. تو کنکور این اطلاعات تو پرانتز در انتهای سوال میاد ولی تو امتحانای دیگه معمولا جدول تناوبی رو به آخر سؤالا پیوست می کنند تا اطلاعات مورد نیاز رو از اونجا بردارن
-
سوال ۷
-
sina ghafouri همش آخه معلم ما که بعد حلشو گفت مال تو اشتباه بوده من مال تو رو ننوشتم هرچی بلد بودم نوشتم و درست بودن
ریحانه جهانگیری
میشه درستش رو بفرستی؟ -
ریحانه جهانگیری
میشه درستش رو بفرستی؟sina ghafouri مگه معلم نداری بگو درستش رو بفرسته برات ببینی
-
ببخشید این حرف رو می زنم
ولی معلم تون بی سواده -
من به دو تا از دوستام فرستادم اونام همین جواب رو در اوردن
-
من به دو تا از دوستام فرستادم اونام همین جواب رو در اوردن
-
ببخشید این حرف رو می زنم
ولی معلم تون بی سواده -
ببخشید این حرف رو می زنم
ولی معلم تون بی سوادهsina ghafouri جوابشو فرستادم ببين
-
عه تو اون سوال 4 یادم رفت که به مول تبدیل کنم
ولی دوتا سوال دیگه کاملا درستن و من تو سوال5 هم بهتون گفتم که ادامش رو هواسم نبود وبصورت تایپی براتون گفتم
موفق باشین -
امیدوارم بدرخشین.
-
امیدوارم بدرخشین.
Ssffe43 Armana مرسی امیدوارم شما هم تو زندگیتون موفق باشید