چجوری شیمی بخونم
-
z Gheibi ام منظورم اینه که از خود دهم تا حالا نگاه هم بهش نکردم...
ولی خب برای امتحانات خوتدمشنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaedeh Jafari 0 در چجوری شیمی بخونم گفته است:
z Gheibi ام منظورم اینه که از خود دهم تا حالا نگاه هم بهش نکردم...
ولی خب برای امتحانات خوتدمشو دوازدهم تجربی هستم
-
سلام. دهم بیشتر رو درسنامه کمک درسیا جلو برید یازدهم رو تست. دهم زیاد تست نمیخواد هر چی باشه هزاران بار تکرار میشه. برای دوازدهم مفهومی-تستی کار کنید.
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Kazemi 0 در چجوری شیمی بخونم گفته است:
سلام. دهم بیشتر رو درسنامه کمک درسیا جلو برید یازدهم رو تست. دهم زیاد تست نمیخواد هر چی باشه هزاران بار تکرار میشه. برای دوازدهم مفهومی-تستی کار کنید.
ممنون از راهنمایی تون^^
-
سلام به همگی
یه سوال داشتم
من اگه بخوام از الان واسه شیمی بخونم و شخصی باشم که چیزی از درس های مایه داش نباشه باید از کجا شروع کنم؟
منظورم اینه اگه از دهم بخونم و پایه پایه بیام جلو مشکلی ایجاد میکنه؟
مثلا اگه بخوام با آزمون گزینه دو بیام جلو نمیشه چون درس ها نیاز به پیش نیاز دارن
ممنون میشم راهنماییم کنید:)نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaedeh Jafari 0
سلام به نظر من از دهم شروع کنید و هر فصل رو اصولی و با حل تست برید جلو
مشکلی نداره و اتفاقا خیلی هم خوب هستش چون پایه تو شیمی خیلی مهمه و ادم تو فصلای دیگه و تو یازدهمدوازدهم گیر میوفته -
Maedeh Jafari 0
سلام به نظر من از دهم شروع کنید و هر فصل رو اصولی و با حل تست برید جلو
مشکلی نداره و اتفاقا خیلی هم خوب هستش چون پایه تو شیمی خیلی مهمه و ادم تو فصلای دیگه و تو یازدهمدوازدهم گیر میوفتهنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa خیلی ممنون
-
romisa خیلی ممنون
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaedeh Jafari 0 خواهش می کنم
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maedeh Jafari 0 سلام مسلما از ابتدا شروع کردن یه چیز دیگه است اما اگر میبینید که در این چند ماه با شروع کردن دهم به حد حل تست نمی رسید روی برخی مباحث که پیش نیاز خاصی ندارن سرمایه گذاری کنید
به نظرم فصل سوم و چهارم شیمی دوازدهم رو هم بخونید ( بررسی کردم پیش نیاز خاصی نمیخواد البته من بقیه مطالب را بلدم شاید درست تشخیص ندم, خودتونم نگاه کنید) چون الان وقت تدریس این دروس هست و توی نهایی هم امتحان میدیدش پس میشه روش سرمایه گذاری کنید تا تست کنکور از این مباحث رو هم بزنید
اگر مشکل خاصی با آنتالپی نداشته باشید به نظرم این مبحث هم خوبه،و مثلا پلیمر ها در فصل سوم یازدهم برای من خیلی راحت بود اگر برای شما هم همین طور هست میشه این مبحث رو هم بخونید( کلا مبحثی که در آن روان هستید را انتخاب کنید)
@ida-shateri -
Amir Kazemi 0 سلام اتفاقا دهم چون پایه اس باید خیلی تست کار بشه علاوه بر تسلط روی خودِ کتاب
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینا میناب سلام. مثلا برای مبحث استوکیومتری که مبحث پایه ای هست، اگه دهم تست نزنه و یازدهم تست بزنه خیلی خیلی بهتره. چون بعید میدونم تو کنکور استوکیومتری در حد دهم بدن. اینا همش تو یازدهم تکرار میشه. برا همین میگم نیازی به تست نیست. مثلا ساختار لوییس رو تگه درسنامه دهمش رو خونده باشید میتونید هزار بار برای تستای انتالپی و غیره تو سال یازدهم ببینید. فقط فصل 3 دهم یکم تست محلول میخواد که حتی اون هم تو مبحث فصل 1 یارده و دوازدهم تکرار میشه و همچنین تستای کنکور از محلولها خیلی کمه. دهم رو فقط از درسنامه برید جلو با تست کم. بجاش یازدهم خیلی تست بزنید. کنکور تست ترکیبی زیاد میده.
-
مینا میناب سلام. مثلا برای مبحث استوکیومتری که مبحث پایه ای هست، اگه دهم تست نزنه و یازدهم تست بزنه خیلی خیلی بهتره. چون بعید میدونم تو کنکور استوکیومتری در حد دهم بدن. اینا همش تو یازدهم تکرار میشه. برا همین میگم نیازی به تست نیست. مثلا ساختار لوییس رو تگه درسنامه دهمش رو خونده باشید میتونید هزار بار برای تستای انتالپی و غیره تو سال یازدهم ببینید. فقط فصل 3 دهم یکم تست محلول میخواد که حتی اون هم تو مبحث فصل 1 یارده و دوازدهم تکرار میشه و همچنین تستای کنکور از محلولها خیلی کمه. دهم رو فقط از درسنامه برید جلو با تست کم. بجاش یازدهم خیلی تست بزنید. کنکور تست ترکیبی زیاد میده.
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Kazemi 0 اختیار دارید از دهم کلی تست استکیومتری میاد نمونه هاش هم توی شیمی مبتکران اومده!تست توی همه ی پایه ها مهم و ضروری هست به نظر من
-
سلام به همگی
یه سوال داشتم
من اگه بخوام از الان واسه شیمی بخونم و شخصی باشم که چیزی از درس های مایه داش نباشه باید از کجا شروع کنم؟
منظورم اینه اگه از دهم بخونم و پایه پایه بیام جلو مشکلی ایجاد میکنه؟
مثلا اگه بخوام با آزمون گزینه دو بیام جلو نمیشه چون درس ها نیاز به پیش نیاز دارن
ممنون میشم راهنماییم کنید:)Maedeh Jafari 0 یازدهم حدود 40 درصد سوالات کنکور و دربرداره به نظرم از یازدهم شروع کنید و بعد دوازدهم و در اخر اگر وقت شد دهم، هرچند که موضوعات دهم پیش زمینه و پایه ای هست و وقتی یازدهم و خوب بخونید عملا بیشتر بخش های دهم حین مطالعه یازدهم خونده میشه
-
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وقت بخیر
خب خب بریم سراغ شیمی
اول از همه باید بدونی که باید چقدر اونو مطالعه کنی
پیشنهاد من اینه که به خاطر اهمیت بالای شیمی تو کنکور حدود 15 تا 20 درصد تایم مطالعتون رو به درس شیمی اختصاص بدی (مثلا اگه در هفته 60 ساعت مطالعه داری تو برنامت حدود 9 تا 12 ساعت شیمی مطالعه کنی )دوم اینکه باید مطالب رو بفهمی
برای این کار میتونی از تدریسای صفر تا صد الا یا از همایش ها استفاده کنی (پیشنهاد من اینه که اگه قراره از همایشی استفاده کنی بهتره از همایش آرش و تفتان استفاده کنی و راه ابریشم به خاطر حجم بالای اون زیاد استفاده ازش تو این زمان کم باقی مونده عقلانی نیست)خب حالا که مفاهیمو یاد گرفتی باید مرور کنی
خوشبختانه شیمی درسیه که اگه مفاهیمو درست یاد بگیری مرور خیلی سریع و راحت میشهبعد از مرور میرسیم به اصل مطلب یعنی حل تست
تست تست تست
هرچی بزنی کم زدی مخصوصا تو درس شیمی و مسائلش
به خاطر تیپ تست های متنوع اون تو مسائلش باید تست زیاد حل کنی تا بتونی یه درصد خوب تو ازمونا و در نهایت در کنکور کسب کنیو در ضمن اگه پایه ضعیف تو درس شیمی داری پیشنهاد من اینه که از درس یک دهم شروع کنی بیای جلو و بترکونی
موفق باشی
-
سلام وقت بخیر
خب خب بریم سراغ شیمی
اول از همه باید بدونی که باید چقدر اونو مطالعه کنی
پیشنهاد من اینه که به خاطر اهمیت بالای شیمی تو کنکور حدود 15 تا 20 درصد تایم مطالعتون رو به درس شیمی اختصاص بدی (مثلا اگه در هفته 60 ساعت مطالعه داری تو برنامت حدود 9 تا 12 ساعت شیمی مطالعه کنی )دوم اینکه باید مطالب رو بفهمی
برای این کار میتونی از تدریسای صفر تا صد الا یا از همایش ها استفاده کنی (پیشنهاد من اینه که اگه قراره از همایشی استفاده کنی بهتره از همایش آرش و تفتان استفاده کنی و راه ابریشم به خاطر حجم بالای اون زیاد استفاده ازش تو این زمان کم باقی مونده عقلانی نیست)خب حالا که مفاهیمو یاد گرفتی باید مرور کنی
خوشبختانه شیمی درسیه که اگه مفاهیمو درست یاد بگیری مرور خیلی سریع و راحت میشهبعد از مرور میرسیم به اصل مطلب یعنی حل تست
تست تست تست
هرچی بزنی کم زدی مخصوصا تو درس شیمی و مسائلش
به خاطر تیپ تست های متنوع اون تو مسائلش باید تست زیاد حل کنی تا بتونی یه درصد خوب تو ازمونا و در نهایت در کنکور کسب کنیو در ضمن اگه پایه ضعیف تو درس شیمی داری پیشنهاد من اینه که از درس یک دهم شروع کنی بیای جلو و بترکونی
موفق باشی
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۲۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGH_reza
یه چیز دیگه
زیاد درگیر ازمونات نشو و زیاد بهشون اهمیت نده
الان تایمیه که باید درساتو جمع بندی کنی
الان ازمونا اهمیت پایینی دارن و طبق برنامشون میتونی پیش نری و خودتو برای ازمون های جامع اماده کنی (چهارتا ازمون جامع گزینه دو اهمیت بالایی دارن )
پس بشین از پایه شروع کن به جمع کردن مطالب و اماده ازمونای جامع شو