سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
قبولی در دوماه....
-
rokhsare ممنون ،موفق باشید
-
فاطمه خورشیدی خواهش میکنم^^
-
امیرمحمد یوسفوند در قبولی در دوماه.... گفته است:
فاطمه خورشیدی در قبولی در دوماه.... گفته است:
سلام بچه ها بنظرتون میشه تو دوماه درس بخونیم البته از صفر بعد بهترین رتبه ودانشگاه قبول شد؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاءسلام
در طول دوماه بله میشه.ولی شرایط سخت رو باید قبول کنید.و خیلی سریع مباحث رو پیش ببرید
اول اینکه باید ساعت مطالعه بالا و با کیفیت بالایی داشته باشید.دوم اینکه باید قبول کنید که تایم کمی دارید و برای رسیدن به هدفتون باید از جون مایه بزارید.
اگه مباحث دوازدهم رو کار کردید که خیلی خوبه.و بهتره که الان رو مباحث پایه تمرکز کنید.اما اگه نه دوازدهم رو جمع نکردید بازم بهتره که بیشتر روی مباحث پایه تمرکز کنید.چون تقریبا 65 درصد کنکور رو شامل میشهمیتونید هر پایه رو با تست و خوانش نسبتا عمقی در یک ماه با نهایت تلاش ببندید.
و اینکه اگه به ساعت مطالعه بالا عادت ندارید و میدونید که ممکنه خسته بشید بهتره که از روزی 6ساعت شروع کنید.و روزانه نیم ساعت بهش اضافه کنید. به طوری که در طول یک هفته میتونید به 10 ساعت برسید.و بعد از اون هم روی 10 ساعت تمرکز کنید و بعد از یک هفته به 12 الی14 ساعت برسونیداگه سوالی هست در خدمتم
در ضمن اگه شما از عید شروع کنید 3ماه فرصت دارید که اگه باتوجه به مواردی که گفتم عمل کنید قطعا موفق میشید
-
امیرمحمد یوسفوند ممنون
-
امیرمحمد یوسفوند چطوری باید عمیق خوند ؟؟؟
-
فاطمه خورشیدی سلام سلام
خوبی خانوم خانوما؟
دوست نداشتم جواب بدم چون بچه ها کما بیش حرفایی که میخواستم بزنم رو زده بودن فقط برا تاکیید بیشتر بگم که
اگر از الان %(#7300ff)[درست] تلاش کنید احتمال رسیدن به رشته و دانشگاه مورد نظرتون خیلی زیاده
با یه مشاوربنظرم در ارتباط باشید یا حداقل کسی که این مسیر رو خودش رفته باشه و باهاتون هم رشته باشه وتجربیاتش رو در اختیارتون بزاره
راجب عمومی ها که مشترکه باید بگم از الان راحت میتونی همه رو به ۵۰ برسونی و حتی بیشتر جز زبان که حالا اونم میشه ولی بستگی به سطح پایه شماهم داره
نمیدونم تو چه شهری زندگی میکنید ولی خب فکر میکنم با یه رتبه بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ هم بشه به هدفت برسی ....
و این رتبه هم برا گروه انسانی واقعا شدنیهولی هرگز تا روز کنکور و اومدن نتایجت هرگز به سال بعد فکر نکن ! اینکه به خودت اجازه بدی به سال بعد فکر کنی یعنی دقیقا دادن فرجه به خودت و کمتر شدن انرژیت برای امسال
هم میتونی خوشبینانه فکر کنی و هم واقع بینانه .....که البته مطمعنم خوشبینانه فکر کردن همراه باپشتکار ومداومتت تا رو کنکور برات رتبه ی بهتری به ارمغان میاره
شما از امروز تا کنکور ۲ماه وقت نداری حدود ۱۱۰ روز و اگه روزی۱۰ ساعت بخونی 110*10= ۱۱00ساعت وقت داری پس تمام تلاش رو بزار و اگر اوایلم خوب پیش نرفت دلسرد نشو بعد از یک ماه اول تقریبا پیشرفتت رو میبینی
موفق باشی
-
Mehdi Hosseinbor دقیقا احتمالش خیلی کمه
-
فاطمه ـ بوشهر سلام ممنون شما خوبید ، ممنون از نظرتون
-
فاطمه خورشیدی
۱_ کاملا شدنیه ، اگر ریاضی یا تجربی بودید آنقدر قطعی نمی گفتم چون دروس حل کردنی باید مستمر خونده بشن ،برای دروس حفظی میشه امید بیشتری داشته باشیم، این دروس توی ماه های آخر خیلی خوب نتیجه میدن چون دیگه فاصله ای هم نیست که بگیم یادتون میره۲_ چهار ماه وقت دارید نه دوماه
۳_ این چهار ماه را باید همت کنید
امیرمحمد یوسفوند در قبولی در دوماه.... گفته است:
سلام
در طول دوماه بله میشه.ولی شرایط سخت رو باید قبول کنید.و خیلی سریع مباحث رو پیش ببرید
اول اینکه باید ساعت مطالعه بالا و با کیفیت بالایی داشته باشید.دوم اینکه باید قبول کنید که تایم کمی دارید و برای رسیدن به هدفتون باید از جون مایه بزارید.
اگه مباحث دوازدهم رو کار کردید که خیلی خوبه.و بهتره که الان رو مباحث پایه تمرکز کنید.اما اگه نه دوازدهم رو جمع نکردید بازم بهتره که بیشتر روی مباحث پایه تمرکز کنید.چون تقریبا 65 درصد کنکور رو شامل میشهمیتونید هر پایه رو با تست و خوانش نسبتا عمقی در یک ماه با نهایت تلاش ببندید.
و اینکه اگه به ساعت مطالعه بالا عادت ندارید و میدونید که ممکنه خسته بشید بهتره که از روزی 6ساعت شروع کنید.و روزانه نیم ساعت بهش اضافه کنید. به طوری که در طول یک هفته میتونید به 10 ساعت برسید.و بعد از اون هم روی 10 ساعت تمرکز کنید و بعد از یک هفته به 12 الی14 ساعت برسونیداگه سوالی هست در خدمتم
۴_ جمع بندی خوب ( مثلا با فیلم های آلا و...) باید انجام بدید همزمان با امتحانات نهایی دوباره دوازدهم را خوب بخونید نظر من تمرکز روی دوازدهم هست چون توی امتحان نهایی براش یک ماه وقت میذارید
۵_ برای دوماه آخر حتما کنکور های اخیر را باید به صورت شبیه سازی از خودتون امتحان بگیرید۶_ من روی دروس انسانی تخصص ندارم اما شنیدم درس های تک کتاب ( اقتصاد و روانشناسی) راحت و کوتاه هستند و تاثیر زیادی دارن
-
z Gheibi ممنون
-
امیرمحمد یوسفوند ممنون
-
فاطمه خورشیدی خواهش میکنم
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to فاطمه خورشیدی on آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده
فاطمه خورشیدی در قبولی در دوماه.... گفته است:
امیرمحمد یوسفوند چطوری باید عمیق خوند ؟؟؟
همونطور که گفتم باید مباحث رو سریع پیش ببرید...بیشتر تست کار کنید تا خواندن درسنامه
-
فاطمه خورشیدی بیشتر روی تست زنی فوکوس کن تحلیل تست هم انجام بده کمتر روی درسنامه وقت بزار
-
-
فاطمه خورشیدی
بله میشه ولی از همین الان باید وقت بزاری
به صحبتای بقیه هم اهمیت نده که میگن نمیشه
اگه نهایتِ تلاشت رو بکنی صددرصد میشه -
marziyeh fallah ممنون