سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
استرس آزمون
-
سلام بچه ها خوب هستید؟
میگم که بنظرشما چرا من شب ها قبل ازمون اصلا خوابم نمیبره یا اگه ببره به زور میبره مثلا دیشب با اینکه گوشی و ... تو دستم نبود و ۱۲ رفتم که بخوابم ، ۲ و نیم خوابم برد
بعد یک سوال دیگه هم که داشتم شما سرعت تست زنی خودتون رو چطوری بالا میبرین و اینکه چطوری مثلا تو هفته مثلا ۹۰۰ تا تست میزنین؟
اخه من خیلی تست بزنم تو هفته ۵۰۰ تاست و فکر میکنم یکم کندم .
مرسی از وقتی که گذاشتید
-
سلام کنکوری 400 هستین ؟
-
fatemeh ganjkhanloo
سلام. خیر ، ۱۴۰۱ -
Taha Yousefzadeh شما که وقتتون زیاده برا چی استرس میگیری ؟
ولی در کل بیشتر بچه ها اینطوری هستن تا وقتی دهم و یازدهم هستن بیشتر از سال کنکور استرس میگیرن ولی خب زیادش ضربه میزنه بهت اگه برا ازمون استرس داشته باشی روز کنکور هم استرس میگیری و نتیجه خراب میشه -
Taha Yousefzadeh مثلا یکی از اقا پسرای کنکوری شهر ما الان سه چهار ساله پشت کنکور مونده چون روز کنکور خیلی استرس میگیره و نتیجشو خراب میکنه باید از الان حلش کنی تا مشکلی برات ایجاد نکنه
-
fatemeh ganjkhanloo
خب اره حرف شما درسته .ولی خب چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟( برای کاهش استرس)
-
ali mohamadi 0replied to Taha Yousefzadeh on آخرین ویرایش توسط ali mohamadi 0 انجام شده
Taha Yousefzadeh
سلام
ببینید به خاطر اینکه خسته نیستید نمیتونید بخوابید
سعی کنید ظهر ها نخوابیددر مورد سوال دومتون تست زنی عدد ثابتی نداره و بستگی به نقاط قوت و ضعف شما داره
و اینی که میگین 900 تا تست ممکنه بعضیاشون تست های پوششی و مروری باشه
و شما تو یک هفته تعداد تست خوبی رو میزنید با اینکه یازدهمید و سعی کنین هر هفته بیشترو بیشتر کنیندر مورد استرستون هم اگه برای آزمون خونده باشین و تست کار کرده باشین نباید استرسی داشته باشین
-
خیلی ممنون از شما
حقیقتا اخه من دیروز خسته ام بودم( کلا ۶ ساعت خوابیده بودم ) ولی بازم هی فکرم مثلا به ازمون فردا بود و اینکه سر خود ازمون استرسی ندارم فقط قبلش یکم استرس دارم .
بازم ممنون از شما
-
Taha Yousefzadeh برای افراد متفاوته ولی موثر ترینش خداست سعی کن همیشه چند صفحه قران و معنیش رو بخونی و نماز هم تاثیر داره
اگه قلم چی هم هستید پنجشنبه ها ازمون غیر حضوری رو جواب بدید استرستون کم میشه
بعضی از دمنوش های گیاهی هم مث گل گاو زبون و نعنا هم شب خوبه برا ارامش و یه لوان شیر هم کمکتون میکنه
موفق باشی -
-
Taha Yousefzadeh امیدوارم به دردتون بخوره یه پیشنهاد دیگه
اگه خوابتون نمیبره یه کتاب که از خوندنش متنفرید رو تو نور کم بخونید روش کارامدی هستش -
Taha Yousefzadeh سلام من هم قبل از اینکه وارد سال کنکور بشم خیلی استرس آزمون داشتم، ولی من داخل خود آزمونها استرس داشتم شما شب قبلش دارید، به مرور که آزمون میدین و براتون تکراری میشه و دیگه استرس تون میره
به خودتون بگید که آزمون اهمیت خاصی نداره بلکه درس خواندن شما در طی دوهفته قبلش مهمه
حفظ آرامش در آزمون( شب قبل و حین ازمون ...) را از الان تمرین کنید، نفس عمیق بکشید ذهنتون رو آزاد کنید به خودتون بگید که میتونیددر مورد تعداد تست ، باید به مرور یادگیری تون رو از خوندن و آموزش تنها به سمت یادگیری با تست ببرید یعنی اگر الان مثلا نصف زمان درس میخونید و نصف زمان تست میزنید نسبت را به ۴۰ _۶۰ یا ۳۰_۷۰ برسونید ضمن اینکه هر چه جلوتر برید آموزش ها رو میبینید و بیشتر وقت برای تست دارید، خیلی هم نگران نباشید الان وضعیت خوبی دارید به مرور بهتر هم میشین
-
Taha Yousefzadeh خواهش میکنم همچنین