انگيزه
-
با اجازه ی ادمین
@دانش-آموزان-آلاءمصاحبه ی شهاب اناری با ایمان سرورپور در مورد این مدت زمان باقی مونده
ببینینش حتما -
با اجازه ی ادمین
@دانش-آموزان-آلاءمصاحبه ی شهاب اناری با ایمان سرورپور در مورد این مدت زمان باقی مونده
ببینینش حتما -
عکسا باز نمیشه
-
با اجازه ی ادمین
ببینینش حتمابا اجازه ی ادمین
ببینینش حتماMax plus one
یادم نمیره اینو ، حداقل تا ظهر روز 15 تیر -
با اجازه ی ادمین
ببینینش حتماMax plus one
یادم نمیره اینو ، حداقل تا ظهر روز 15 تیر -
http://uupload.ir/view/rxzu_audio_2017-06-08_21-35-19.ogg
این وویس استاد عبدالمحمدی هستش مولف ادبیات الگو
در پاسخ به سوال یکی از بچه ها که برای این مدت باقی مونده ازشون مشاوره خواسته بود
بهش گوش بدین
توش حس + داره
@دانش-آموزان-آلاء -
به ما گفتند باید بازی کنید. گفتیم با کی؟ گفتند با دنیا. تا خواستیم بپرسیم بازی چی ؟ سوت اغاز بازی رو زدن, فقط فهمیدم خدا تو تیم ماست. بازی شروع شد و دنیا پشت سر هم به ما گل میزد ولی نمیدونم چرا هر وقت به نتیجه نگاه میکردم, امتیازها برابر بود. تو همین فکر بودم که خدا زد به پشتم, خندید و گفت: نگران نباش تو وقت اضافه میبریم حالا بازی کن! گفتم اخه چطوری ؟ بازم خندید و گفت: خیلی ساده فقط پاس بده به من, باقیش با من. ...
-
گوش بدین به وویس ایمان خانِ سرورپورِ عزیز
آرامش سهم دل هاتون
http://s9.picofile.com/file/8298446476/imans.ogg.html
@دانش-آموزان-آلاء -
بانوجان واسه من دانلود نمیشه میشه دوباره بزاریش
-
شکست در برنامه ریزی، یک برنامه ریزی برای شکست است.
-
برای کنکوری ها : نگران نباش ! هر رشته ای که قبول بشی، هر شغلی که داشته باشی، میتونی موفق ترین باشی توش ! فکر نکن همه آدم های خوشبخت و موفق دنیا دکتر و مهندس هستن
ولی همه شون آدمهای پرتلاشی هستن که آرزوهای بزرگ دارن ! استرس نداشته باشی !
-
Vampire_Hunter
banoo
sky daughter
NGU
Vezra
Reza.Tah
moein
Mmdasn
پویا
حسین ثار الله
ARTHUR