چرخه رحمی و تخمدانی و دوره لوتئال و فولیکولی!
-
@sara-haghighatrad آها
یعنی 28 روز دوره جنسی رو یه بار بر اساس عملکرد فولیکول ها و جسم زرد و یه بار بر اساس اتفاقات انجام شده در تخمدان و رحم دسته بندی کردن؟
یعنی اتفاقاتی که در چرخه رحمی و تخمدانی میوفته، ممکنه از دوره لوتئال یا فولیکولی باشه؟@infinitie-a

ببینید از روی اینا اوکیه؟
-
@sara-haghighatrad :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes:
خیلی مچکرم متوجه شدم:rose: :rose: :rose:
فکر میکردم چرخه ها هم تقسیم بندی زمانی دارن،که دیدم اینطور نیست
با تشکر از شما -
@sara-haghighatrad :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: :grinning_face_with_big_eyes:
خیلی مچکرم متوجه شدم:rose: :rose: :rose:
فکر میکردم چرخه ها هم تقسیم بندی زمانی دارن،که دیدم اینطور نیست
با تشکر از شما@infinitie-a
خواهش میکنم
فقط برا اینکه عذاب وجدان نگیرم یکبار دیگه میگم 😅
اون بازه دوران لوتئالی از روز پانزدهم تا بیست و هشتمه -
@infinitie-a
خواهش میکنم
فقط برا اینکه عذاب وجدان نگیرم یکبار دیگه میگم 😅
اون بازه دوران لوتئالی از روز پانزدهم تا بیست و هشتمه@sara-haghighatrad بله ممنونم
-
@sara-haghighatrad بله ممنونم
@infinitie-a
خواهش 🌹 -
از اونجایی ک منم این سوالو داشتم و دیگه براش تاپیک نمیزنم😶
من نفهمیدم الان
دوره رحمی هم شامل لوتئال و فولیکولی میشه یا نه؟🚶0-0ftm بله
کلا توی هر بازه ۲۸ روز، هر اتفاقیو که به طور عادی توی تخمدان ها میوفته رو اومدن به اسم چرخه گذاشتن،چون هی تکرار میشه
واسه رحم هم هراتفاقی که واسش میوفته مثله تغییر ضخامت دیواره اش، چون مثله یه چرخه شده بهش اینطور میگن
حالا این اتفاقات میتونه توی دوره فولیکولی باشه و یا میتونه توی طول دوره لوتئال باشه، منظور اینه که این چرخه ها برخلاف دوره ها، تقسیم بندیشون بر اساس زمان نیست، بر اساس اندامه -
0-0ftm بله
کلا توی هر بازه ۲۸ روز، هر اتفاقیو که به طور عادی توی تخمدان ها میوفته رو اومدن به اسم چرخه گذاشتن،چون هی تکرار میشه
واسه رحم هم هراتفاقی که واسش میوفته مثله تغییر ضخامت دیواره اش، چون مثله یه چرخه شده بهش اینطور میگن
حالا این اتفاقات میتونه توی دوره فولیکولی باشه و یا میتونه توی طول دوره لوتئال باشه، منظور اینه که این چرخه ها برخلاف دوره ها، تقسیم بندیشون بر اساس زمان نیست، بر اساس اندامه -
0-0ftm خواهش میکنم🌹
-
از اونجایی ک منم این سوالو داشتم و دیگه براش تاپیک نمیزنم😶
من نفهمیدم الان
دوره رحمی هم شامل لوتئال و فولیکولی میشه یا نه؟🚶0-0ftm سلام کلا ۲۸روز یک دوره جنسی شامل چرخه رحمی که رحم رو برای بارداری احتمالی اماده میکنه
- لیست