مشاوره
-
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید از تابستون شروع کنم برای کنکور ۱۴۰۰۳بخونمیا عید؟
-
سلام دوستان میشه راهنماییم کنید از تابستون شروع کنم برای کنکور ۱۴۰۰۳بخونمیا عید؟
زهرا یوسفی 1 کنکور ۱۴۰۳
خیلیییی زوده خیلیییییییی -
زهرا یوسفی 1 کنکور ۱۴۰۳
خیلیییی زوده خیلییییییییمهدیه بانو اخه من دانشجوهستم وتقریبا دوسال میشه از درسای دبیرستان دورم وکنکور نظام قدیم بودم!!
-
مهدیه بانو اخه من دانشجوهستم وتقریبا دوسال میشه از درسای دبیرستان دورم وکنکور نظام قدیم بودم!!
زهرا یوسفی 1 آها نمد والا
-
زهرا یوسفی 1 آها نمد والا
مهدیه بانو مرسی عزیزم.میشه بگید کدوم دبیر عربی روش تدریس خوبی دارن یابرای هردرس؟ اگه وقت دارید بهم بگید ممنون میشم
-
مهدیه بانو مرسی عزیزم.میشه بگید کدوم دبیر عربی روش تدریس خوبی دارن یابرای هردرس؟ اگه وقت دارید بهم بگید ممنون میشم
زهرا یوسفی 1 خواهش میکنم عزیزم
️ برای عربی آقای ناصح زاده
چه رشته ای هستی؟ -
زهرا یوسفی 1 خواهش میکنم عزیزم
️ برای عربی آقای ناصح زاده
چه رشته ای هستی؟مهدیه بانو تجربی
-
مهدیه بانو تجربی
زهرا یوسفی 1 فیزیک استاد محمد رضا یاری
زیست جلال مواقری
ریاضی امینی راد
دینی رنجبر زاده -
زهرا یوسفی 1 فیزیک استاد محمد رضا یاری
زیست جلال مواقری
ریاضی امینی راد
دینی رنجبر زادهمهدیه بانو شیمی چی ؟
-
مهدیه بانو تجربی
زهرا یوسفی 1
شیمی پویان نظر
انگلیسی عزتی -
مهدیه بانو شیمی چی ؟
زهرا یوسفی 1 شیمی دوتا استاد داره گودرزی و پویان نظر من تدریس پویان نظر رو بیشتر متوجه میشم
-
زهرا یوسفی 1 شیمی دوتا استاد داره گودرزی و پویان نظر من تدریس پویان نظر رو بیشتر متوجه میشم
مهدیه بانو خوب من چجوری میتونم تهیه کنم فیلمو جزواتو الا خیلی پیچیده شده !!
-
مهدیه بانو اخه من دانشجوهستم وتقریبا دوسال میشه از درسای دبیرستان دورم وکنکور نظام قدیم بودم!!
زهرا یوسفی 1 دوست عزیز سلام. خیلی خوبه که شما اونقدر انگیزه دارید که برای ۱۴۰۳ میخواید کنکور بدید این تلاش و همت بزرگ شما را میرسونه! اما قبل ازینکه تصمیم به اینکار کنید، به عمر خودتون هم فکر کنید... آیا این جوانی بازخواهد گشت؟ اگر میدانید تلاشتان آنقدر زیاد است که به جوانی و عمرتان میچربد اینکار را انجام بدهید. پیشنهاد من این است که برای ۱۴۰۱ بخوانید.
-
مهدیه بانو خوب من چجوری میتونم تهیه کنم فیلمو جزواتو الا خیلی پیچیده شده !!
زهرا یوسفی 1 داخل سایت آلا به صورت دوره های مختلف به اسم صفر تا صد هست
برای هر پایه جداگانه است
یه قسمت هم برای سه پایه داره زده کنکور اینا رایگان هست در مورد جزوه اطلاع ندارم ولی یه سری از جزوه ها رایگانه -
زهرا یوسفی 1 داخل سایت آلا به صورت دوره های مختلف به اسم صفر تا صد هست
برای هر پایه جداگانه است
یه قسمت هم برای سه پایه داره زده کنکور اینا رایگان هست در مورد جزوه اطلاع ندارم ولی یه سری از جزوه ها رایگانهمهدیه بانو مرسی گلم بابت وقتی که گذاشتی و پاسخ سوالامو دادی
-
زهرا یوسفی 1 دوست عزیز سلام. خیلی خوبه که شما اونقدر انگیزه دارید که برای ۱۴۰۳ میخواید کنکور بدید این تلاش و همت بزرگ شما را میرسونه! اما قبل ازینکه تصمیم به اینکار کنید، به عمر خودتون هم فکر کنید... آیا این جوانی بازخواهد گشت؟ اگر میدانید تلاشتان آنقدر زیاد است که به جوانی و عمرتان میچربد اینکار را انجام بدهید. پیشنهاد من این است که برای ۱۴۰۱ بخوانید.
Amir Kazemi 0 سلام حرف شما درسته اما من درحال حاضر دانشجو رشته مامایی هستم وبایدتموم کنم درسموتا خانواده اجازه بدن مجددکنکورشرکت کنم واینکه دوست ندارم حسرت به دل بمونم براهمون میخوام تلاش کنمو به هدفم برسم
-
مهدیه بانو مرسی گلم بابت وقتی که گذاشتی و پاسخ سوالامو دادی
زهرا یوسفی 1 خواهش میکنم عزیز دلم 🥰
️
-
-
یکیو میشناسم 34 سالگی 99 قبول شد 4 مین کنکورش بود
دوقلو داشت و ازدواج کرده بود ولی اراده داشت
هرکی گفت عمرت میره و اینا بزن تو دهنش چون اگه تو دلته پس تو دلته و همیشه حسرتشو داری قایمکی فیلم آموزشی ببین از الان تا بعد آموزشیت اوکی بشه -
این پست پاک شده!