فیلم تحلیل آزمون قلمچی!!!؟؟؟
-
سلام دوستان خوب هستید؟؟روزتون بخیر
یه سوال داشتم ازتون ازونجایی که خود سایت قلمچی فیلم تحلیل آزمونای یازدهم ریاضیو نمیذاره شما چنلی یا جایی رو میشناسید که اینارو حل کنه بعد هر آزمون یا تحلیلشو بصورت فیلم بذاره؟؟چون گاهی توی سوالات اختصاصی وقتی از رو پاسخ نامه میخونم به شخصه متوجه نمیشم چطور به این قضیه رسیده لطفا جواب بدید خیلی ممنون -
سلام.. من جایی رو نمیشناسم ولی تو آپارات سرچ کنید شاید کسی بزاره
-
یه سوال داشتم ازتون ازونجایی که خود سایت قلمچی فیلم تحلیل آزمونای یازدهم ریاضیو نمیذاره شما چنلی یا جایی رو میشناسید که اینارو حل کنه بعد هر آزمون یا تحلیلشو بصورت فیلم بذاره؟؟چون گاهی توی سوالات اختصاصی وقتی از رو پاسخ نامه میخونم به شخصه متوجه نمیشم چطور به این قضیه رسیده لطفا جواب بدید خیلی ممنونAsal Arabgari
سلام و درود
چرا فیلم؟؟بنظرم اگر با کسی دیگه تحلیل کنید خیلی بهتره
مثلا اگر یه روش شما بگید اون طرف رد میکنه و مثال میزنه یا یه روش دیگه میزنه
و تایمتون هم سیو میشه و سوال هایی که نیاز ندارین و نیازی به تحلیل ندارین و اون سوال سخت ترو تحلیل میکنین..البته بنظر من...چون من خودم یازدهمم و بعضی وقتا حتی با معلما یا بعضی از بچه ها گاهی تحلیل میکنیم خیلی بهتر نتیجه میده بنظرم -
یه سوال داشتم ازتون ازونجایی که خود سایت قلمچی فیلم تحلیل آزمونای یازدهم ریاضیو نمیذاره شما چنلی یا جایی رو میشناسید که اینارو حل کنه بعد هر آزمون یا تحلیلشو بصورت فیلم بذاره؟؟چون گاهی توی سوالات اختصاصی وقتی از رو پاسخ نامه میخونم به شخصه متوجه نمیشم چطور به این قضیه رسیده لطفا جواب بدید خیلی ممنونAsal Arabgari
سلام خسته نباشید
به نظرم سوالایی که متوجه نشدین تو همین انجمن بزارین دوستان میان و جواب میدن -
Asal Arabgari
سلام خسته نباشید
به نظرم سوالایی که متوجه نشدین تو همین انجمن بزارین دوستان میان و جواب میدن -
Asal Arabgari
سلام و درود
چرا فیلم؟؟بنظرم اگر با کسی دیگه تحلیل کنید خیلی بهتره
مثلا اگر یه روش شما بگید اون طرف رد میکنه و مثال میزنه یا یه روش دیگه میزنه
و تایمتون هم سیو میشه و سوال هایی که نیاز ندارین و نیازی به تحلیل ندارین و اون سوال سخت ترو تحلیل میکنین..البته بنظر من...چون من خودم یازدهمم و بعضی وقتا حتی با معلما یا بعضی از بچه ها گاهی تحلیل میکنیم خیلی بهتر نتیجه میده بنظرمAhmad Nezami
خیلی اینطوری خوب میشه ولی متاسفانه کسی دورم نیست باهاش تحلیل کنم وگرنه این روش بنظرم عالیه -
Ahmad Nezami
خیلی اینطوری خوب میشه ولی متاسفانه کسی دورم نیست باهاش تحلیل کنم وگرنه این روش بنظرم عالیهAsal Arabgari
آره منم این درد و دارم
خودم یه تاپیک زدم هیچ کسی هیچی نگفت -
Asal Arabgari
آره منم این درد و دارم
خودم یه تاپیک زدم هیچ کسی هیچی نگفت -
Ahmad Nezami
خیلی اینطوری خوب میشه ولی متاسفانه کسی دورم نیست باهاش تحلیل کنم وگرنه این روش بنظرم عالیهAsal Arabgari سلام مجدد
چون گفتید کسی نیست من یه توصیه داشتم
چون بچه ها تو انجمن ممکنه اعتماد نکنن به شما(که امکان نداره)
بنظرم اگر با همکلاسی هاتون هماهنگ کنید (به کسی که بیشتر اعتماد دارین) با هم تحلیل کنید خیلی بهتره چون نسبت به هم شناخت نسبی دارین
مگر اینکه مثل بچه های کلاس ما باشن که هیچ کدوم پایه نیستن -
Asal Arabgari سلام مجدد
چون گفتید کسی نیست من یه توصیه داشتم
چون بچه ها تو انجمن ممکنه اعتماد نکنن به شما(که امکان نداره)
بنظرم اگر با همکلاسی هاتون هماهنگ کنید (به کسی که بیشتر اعتماد دارین) با هم تحلیل کنید خیلی بهتره چون نسبت به هم شناخت نسبی دارین
مگر اینکه مثل بچه های کلاس ما باشن که هیچ کدوم پایه نیستنAhmad Nezami
سلام مرسی بابت پیامتون
بله برای ما در حدی هستن کمتر کسیشون اگر آزمونی شرکت کرده باشه حتی میگه اما من باز این پیشنهاد رو میدم حتما خیلی متشکرم