زیست مقایسه جنس بافت
-
سلام و خسته نباشید ببخشید هر کدوم از موارد زیرچه نوع بافت هایی هستند و کدومشون پوششون استوانه ای تک لایه است؟ 1
نایژک مبادله ای-دیواره ی درونی و دیواره درونی کپسول بومن-کیسه ی حبابکی -
-
و یه سوال دیگه تو شکل کتاب تولید مثل در زن بعد از مام یاخته ثانویه رو که تخمک داده نوشته تخمک لقاح یافته آیا منظور از تخمک لقاح یافته تخم هست یا نه چون اگه دقت به شکل کنیم 2n کروموزومی نشون میده
-
Mr B سلام
کیسه حبابکی: پوششی سنگفرشی تک لایه
کپسول بومن: دولایه پوششی، لایه بیرونی سنگفرشی تک لایه و لایه بیرونی از نوع پودوسیت
نایژک مبادله ای را دقیق نمی دانم
سوال دوم تون: اینطوری نشان داده چون اگر فرایند لقاح آغاز نشود میوز دو انجام نمیشود،تخم ۲n کروموزومی را نشون داده که یک مجموعه از مادر ویک مجموعه کروموزوم از پدر داره -
سلام و خسته نباشید ببخشید هر کدوم از موارد زیرچه نوع بافت هایی هستند و کدومشون پوششون استوانه ای تک لایه است؟ 1
نایژک مبادله ای-دیواره ی درونی و دیواره درونی کپسول بومن-کیسه ی حبابکیMr B در زیست مقایسه جنس بافت گفته است:
نایژک مبادله ای-دیواره ی درونی و دیواره درونی کپسول بومن-کیسه ی حبابکیسلام در مورد اینکه جنس نایژک نبادله ای چی هست تو کتاب چیزی نگفته
نکته هایی که میشه فهمید از متن کتاب اینا هستن که غضروف نداره و اینم متن کتابه مخاط مژکدار در نایژک مبادله ای به پایان می رسد،
دیواره درونی کپسول بومن از یاخته ها پودوسیت یا پادار تشکیل شده
و دیواره بیرونی کپسول بومن از یاخته های سنگفرشی ساده تک لایه هم هستن
و جنس کیسه های حبابکی بخاطر اینکه میخوان گازهارو با مویرگ ها تبادل کنن پوششی سنگفرشی تک لایه هست
موفق باشید🌺🙃 -
Fateme S 0 z Gheibi ممنونم.
دو تا دیگه سوال هم دارم.
یکی اینکه آیا یاخته های بافت پوششی لوله فالوپ از نوع استوانه ای تک لایه هستند؟
و دوم اینکهآیا جمله یدر دوره جنسی در زنان شروع خون ریزی در روز پایانی دوره به خاطر کاهش شدید پروژسترون است غلطه؟ -
Mr B خواهش میکنم
کتاب فقط درباره لوله رحم گفته
وقتی میگه پوشش داخل اینطوری است لابد پوشش خارجی هم وجود دارد
جمله غلطه، شروع خونریزی در روز اول دوره است نه روز آخر دوره
البته دلیلش درسته( به خاطر کاهش پروژسترون)

-
سلام خسته نباشید
ببخشید تقریبا مربوط به این تاپیک نیست ولی خب ی سوال خیلی کوتاهه ممنون میشم جواب بدید حیفم اومد تاپیک تازه بزنم واسش
ماهیچه های اسکلتی که به صورت غیر ارادی عمل میکنن کدومان؟ -
سلام خسته نباشید
ببخشید تقریبا مربوط به این تاپیک نیست ولی خب ی سوال خیلی کوتاهه ممنون میشم جواب بدید حیفم اومد تاپیک تازه بزنم واسش
ماهیچه های اسکلتی که به صورت غیر ارادی عمل میکنن کدومان؟سروش قادری سلام
نحوه عملکرد ماهیچه اسکلتی ارادی است اما گاهی ضرورتی ایجاد میشود تا به صورت غیر ارادی و انعکاسی عمل کنند مثلا انعکاس عقب کشیدن دست در برخورد با جسم داغ
نمیشه گفت فلان ماهیچه اسکلتی غیر ارادی عمل میکند بلکه در موقعیت های مختلف ارادی یا غیر ارادی عمل میکند -
سلام خسته نباشید
ماهیچه های اسکلتی که به صورت غیر ارادی عمل میکنن کدومان؟سروش قادری ببخشید مگه عملکرد«غیر ارادی»و«انعکاسی»فرق ندارن؟؟؟
الان مثلا ماهیچه قلبی غیر ارادی عمل میکنه نه انعکاسی
بعدشم متن کتاب گفته بخش پیکری دستگاه عصبی محیطی(تو حرکتیش)به صورت ارادی و غیر ارادی عمل میکنه
و تو خط بعدی ی مثال مجزا آورده واسه عملکرد «انعکاسی»
حالا در کل ی جمله کلیش کنیم،میشه گفت همه ماهیچه های اسکلتی میتونن به صورت ارادی منقبض شن؟ -
سروش قادری ببخشید مگه عملکرد«غیر ارادی»و«انعکاسی»فرق ندارن؟؟؟
الان مثلا ماهیچه قلبی غیر ارادی عمل میکنه نه انعکاسی
بعدشم متن کتاب گفته بخش پیکری دستگاه عصبی محیطی(تو حرکتیش)به صورت ارادی و غیر ارادی عمل میکنه
و تو خط بعدی ی مثال مجزا آورده واسه عملکرد «انعکاسی»
حالا در کل ی جمله کلیش کنیم،میشه گفت همه ماهیچه های اسکلتی میتونن به صورت ارادی منقبض شن؟سروش قادری به ترتیب جواب دادم:
انعکاس یکی از انواع عملکرد غیر ارادی هستماهیچه قلبی ماهیچه اسکلتی به حساب نمیاد
بله
+لفظ ماهیچه مخطط به دونوع قلبی و اسکلتی اشاره داره اما وقتی میگیم اسکلتی دیگه قلبی را شامل نمیشود
-
سروش قادری به ترتیب جواب دادم:
انعکاس یکی از انواع عملکرد غیر ارادی هستماهیچه قلبی ماهیچه اسکلتی به حساب نمیاد
بله
+لفظ ماهیچه مخطط به دونوع قلبی و اسکلتی اشاره داره اما وقتی میگیم اسکلتی دیگه قلبی را شامل نمیشود
z Gheibi بله متوجه شدم
خیلی ممنون 🙏 -
z Gheibi بله متوجه شدم
خیلی ممنون 🙏سروش قادری خواهش میکنم 🌷 موفق باشید
یه مطلب دیگه این که لفظ مخطط را کتاب خیلی برای ماهیچه قلبی به کار نبرده و بیشتر همون اسکلتی مد نظرش بوده اما علمیش همونه که گفتم -
سروش قادری خواهش میکنم 🌷 موفق باشید
یه مطلب دیگه این که لفظ مخطط را کتاب خیلی برای ماهیچه قلبی به کار نبرده و بیشتر همون اسکلتی مد نظرش بوده اما علمیش همونه که گفتمz Gheibi بله همینم مینویسم
خیلی ممنون دوباره🙏 -
z Gheibi بله همینم مینویسم
خیلی ممنون دوباره🙏سروش قادری خواهش میکنم 🌷زنده باشید